• endy papp
    Ha van időd és tehetséged próbáld ki,majd írd meg sikerült é.
    Ha jó lesz kérek belőle,ha lehet....
    Mellesleg a fű begyűjtése nálam ennyire nem bonyolult
    Van olyan fűkaszám ami levágja és be is gyűjti,saját magába,(kapacitását én lőttem be,tetszés szerint 100e.L-re így még valamennyire reális) igaz csak 5 méter széleset vág de ha gyorsan kell a fű,akkor ennél jobb nincs,
    Nem úgy mint a 23,5 méter széles ami a legszélesebben vágja,azért is kell egy széles rend sodró hogy egy sávba rendezi és már lehet is felszedni,vagy bálázni így max 3 folyamat de ha azt veszem hogy milyen szélesen vágja le megéri.
    Ha meg nem fűnek kell akkor ezzel a szélessel levágom ,rendsodrás (nálam a szellőztetés nem kell ,kipróbáltam a minap simán felszedte a füvet a bálázó-csomagoló anélkül is.) és a bálázó ami egyben csomagoló is ,becsomagolja és kész a siló akár.
    Igaz be kell még gyűjteni de ahhoz meg van olyan pót ami ha kell automatikusan felrakja.
    Arra figyel ha a fűkaszára rászerkeszted a vonó fejet ,(mert az enyémen mindegyiken van csak nem jó a sodróhoz) megfelelő magasságba legyen mert a gardán kihajtás miatt nem fog működni a sodró.
    De a fő gond a felfogatás miatt van a sodrókon 3 pontos van a kaszálón meg csak 1 vonófej így nem műkszik .
    Füvet soha nem bálázok,ha silót akarok belőle van egyszerűbb és gyorsabb módja szinte azonnal adja a silót.
    Ha érdekel leírom majd.
    Ennél fogva nem okoz gondot az etetésnél.
    De gondolom a szalmára gondoltál.
    Nos nem mivel nem a bálákat adom nekik.
    Igaz itt bejön egy + fokozat de nekem annyira bejött mióta kiadták hogy most így csinálom a szalmát az etetéshez,meg amihez kell.
    Nos erről van szó és bárhova elhelyezhető,itt van róla leírás is.
    Bála szalma feldolgozó(tároló)
    Igen nem 4000 tömörítést tud ,a minap figyeltem de már elfelejtetem,lényeg hogy sokat tud és van utána vonófej a felszedő miatt.
    Itt van a bálázó,de kör bálázó is van ami tud vontatni.
    Pro New Holland BB 1290 Attacher

Más ,a minap akadtam olyan elhelyezhető üzemre ami a híg trágyából vizet és szerves trágyát készít,mostani mapon jól jön mert nem ad pénzt a trágyákért, így meg mehet ide majd szervesként a komposztálóba majd jó pénzért leadni.
    Csak gondoltam megemlítem,szinte mindenre van megoldás a moddereknek hála.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.09. 20:08:43