Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Amúgy a fa ára mintha tényleg el lenne túlozva. Itt órák alatt meg lehet gazdagodni, igaz, h egy idő után elfogy és a növekedése lassú a fának. Gondoskodni kell a folyamatos utánpótlásról ültetéssel.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 23:10:50
a traktorista pálinkával müködik
BGAextension
A biomassza erőmű viszont csak a faforgácsot zabálja, pedig jó lenne ha szénát és a szalmát is el lehetne adni.
A vonat meg félre tolja a járművet 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 21:48:58

Ez volt benne a kihívás ennyi mindenre figyelni koordinálni.
Pedig itt aztán volt sokféle termény és gyár (sör ,kenyér,stb)nagy map,sok dologra kellett figyelni,de ez volt benne a kihívás.
Soha nem fonnyadt el semmi.
Igaz meg is volt a géppark hozzá ,nem csalással.<#wink>#wink>
A 2015-ben nem tudom meddig lehet húzni a betakarítást,még nem teszteltem.
Suedhemmern map FS 2013
Ez az új AI,forgalom, nemrég került bele,feldobta a játékot......<#eljen>#eljen>
FS 2013 AI kamion forgalom.
De gondom majd lesz előbb utóbb olyan is mint a 2013-ban.
Játszottam az előbb a játékkal kb 10 percet,közben próbáltam beállítani egy thrustmaster tflight stick x-et hogy ezzel lehessen irányítani a rakodókat. Elmentettem de azóta elindul és fekete kép lesz a háttérben megy de se kép se hang.Valaki ilyesmivel találkozott?
Ja, és az imént kaptam egy pótkocsi fáért 310ezret 😄 Jön itt a pénz, csak el kell kezdeni. Nincs is kedvem már földeket csinálni XD
Straw power plant v1.0
Először én is kerestem de hamar rá jöttem hogy,a teheneknél van csak,úgy hogy ott keresd.
Mellesleg mielőtt indítod a játékot(map-ot) de már benne vagy a menüben,a módosítások kötött megtudod nézni látja é a játék.
Működnie kell.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.06. 17:48:56
ezt én is kipróbáltam de nem mutatja a játék nekem nektek igen?
WestBridge FeedStorage
BjornHolm FeedStorage
Nekem valamiért nem néha fogja meg rendesen a rönköket, kicsúsznak belőle.De a legidegesítőbb hogy ha nyitni zárni akarom a rönkfogót mindíg át kell rá váltanom rá, különben nem lehet mozgatni.De ugyan ez van a teleszkóposra rakható bálafogóval is.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mindent fel szed még a legrövidebbet is és elbír az ilyen hosszúval is....<#taps>#taps>
Fa Rakodó Traktor
Rönk Rakodó
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.06. 11:58:27
A modok nekem mind működik, próbáld meg sorba berakni őket. Lehet hogy az egyik zavar be.
mapokat be tudom pakolni azokkal nincsen gond.
Valakinek ötlet?
Köszi
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
A nyerges rönkszállítót mivel lehet megrakni?A két homlokrakodó meg a nagy Liebherr nem éri fel rendesen.A teleszkópos Liebherr meg bugos mint állat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És nekem se eredeti a játékot, még nem jutottam el oda, hogy megvegyem, eddig megvettem a 11-et és a 13-at is. ezt is megfogom valamikor.
Utoljára szerkesztette: tutika14, 2014.11.05. 22:42:56
https://www.youtube.com/watch?v=vOXFx8gOYXw
Van benne valami hogy a hosszúakat kell leadni.<#eljen>#eljen>
Elvinni még csak-csak,de felpakolni nem volt egyszerű....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy szál fa 60000
Ebből nekem is le kellett vágnom a végéből mert nem fért volna fel
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.05. 21:11:50
A fás dolog meg tényleg nagyon jól jövedelmez 😄 Egyszer kell egy beruházás, de akkor elsőre behozza.
Megraktam egész rönkökkel a legnagyobb pótot és 240K-t kaptam 😄
Bár volt olyan fa, amit ketté kellett vágjak, mert dupla olyan hosszú, mint a pót volt.
norbee46 : Vagy eladod, vagy a tehenek alá beteszed, vagy ugye a kajájukba.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |