| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18099 Hi Zolcsika.
Igen azon tolom.
Megpróbáltam az összes gyárat rátettem és vele együtt a fákat is ,de akkor már eléggé dadogós volt ,így némelyiket kivettem amihez nem kell annyi fa és üvegház így már klafa,
nekem ez és a korábbi,a bjornelux (de azt már untam közel 200 óra után)) a bejövős.
Nos itt ennél mindig van mit csinálni,elég változatos nem is túl nagy a sok állat ,növény is több fajta,a terep is szép igényes ,alapból is sok mindent ki lehet hozni belőle ,így meg hogy pár + elhelyezhető üvegházat gyárat bele tettem ,nem panaszkodom.
Igazából két féle változat van belőle egy gyengébb gépekre való is van én is azon tolom,de elfutott a másikkal is alapból.
A malom és kenyérgyár az egyből felejtős majd az összes mapnál mivel azokban van valami ami nem komálja a multi mapokat.
De a többi az működik,az más kérdés mennyit lassít ha mindet berakod.
Ezért is szánok az elején sok időt a tesztekre,itt is kb 15-20 órám csak ezzel telt, no meg hogy működnek a funkciók egyebek.
Na egy szónak is száz a vége én elégedett vagyok ,így maradok is egy darabig ezen ,míg megint nem lesz jobb .....