23835
  • n0tr3adY
    Scripting Guide a neve, valamikor az 1.3-as patch után jön. Érdekes felfogás.. A modderek tartják életben ezt a bughalmazt és mégis őket szívatják legjobban. Leghamarabb is május közepére tehető az 1.3-as javítócsomag. Gőzerővel dolgoznak a konzolos portokon, ami május 19-én jelenik meg, és csak UTÁNA jön a patch.
  • n0tr3adY
    Baldeykino 2.3
  • Caliph
    köszönöm :)
  • endy papp
    Hi
    Én ezeket használom,csak alá állsz a csőnek és gyorsan meg is rakja.
    Az ne zavarjon hogy nem látszik ,ez ilyen, de ereszti rendesen.
    Lerakó
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.31. 17:39:32
  • Caliph
    lerakható szalma és fűtározót tudtok ajánlani? az se baj ha van conveyor hozzá gyors rakodáshoz :)
    köszi :)
  • kjhun
    Úgy néz ki, az 1.3-as patch és a Holmer DLC megjelenése előtt, "kapunk" egy másikat is, amely a JCB DLC névre hallgat. Ez, ápr. 2.-án fog megjelenni.
  • Scany01
    Sziasztok
    Nem tudja valaki annak a mapnak a nevét amin lehet halat is eladni( valami régies map volt aszem)?
  • Hunter of Deer
    jó lett volna 1 steames, de már megvan Tescosba, kár hogy nem lehet beregelni ezeket steamre :/
    nem tudni meg hoyg mikor adjak ki at a pakkot amitol majd a modderek normalis modokat tudnak majd kesziteni mint FS2013ban? (sry nem tudom most hirtelen hogy hivjak :))
  • dimre
    A Steam-en 50% akció van péntek délelőttig (15 € olcsóbb mint a tesóban).
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.03.25. 21:35:30
  • zolcsika080104
    Szia!

Köszönöm a gyors választ,tulajdonképpen az úja mapról volt szó Norgholm tudod nemrég jelent meg nem is ez az érdekes.Van pár map amelyik bejön ,de a lucernára akkor nincs megoldás csak az erjesztés semmi baj,kipróbálom a többi növénnyel mi a szitu.Kössz szépen .
  • endy papp
    Hi Zolcsika
    Nos ez a maptól is függ.
    A múltkorában írtam erről.
    Attól függ hogy magába a mapba hogy van "beépítve" az adott növény.
    Mit is jelent ez?
    Azt hogy pl. a napraforgót ha aratod akkor mint ha kukoricát aratnál .
    Vagy ha a zabot ,mint ha búzát.
    Vagyis simán bármelyik kombi aratja.
    A lucernát és lóherét ,csak silózni tudod,legalább is én még nem találkoztam olyannal ahol aratni is lehet,arról nem is beszélve hogy olyan kombival sem.
    Ha ezeket "eredetiben" építették be,már bajos a dolog.
    Nos a legegyszerűbb ha elveted mindegyiket egy földbe és elpörgeted az időt hogy beérjenek és végig próbálod ,hogy melyik is aratja.
    Igazából ahogy én látom és próbáltam, eléggé nagy még a "káosz" ezen a téren,így nem is fogtam még bele a multis farmba,igaz nem is találtam igazán sokat ami tetszik is.
    Annyit tudok javasolni még hogy linkeld az adott mapot és letöltöm kipróbálom,neked majd meglátom mit tudok tenni.
    Eddig egy mapot találtam amihez volt kombi is ,de nem próbáltam hogy működik é más mapokon...
    Ezért is tettem el ha netán lesz olyan akkor legyen mihez nyúlni.,de ez asszem az a map amit neked ajánlottam a legutóbb,de nem biszti,

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.22. 17:20:18
  • zolcsika080104
    Szia Endy!

Megint lenne egy kérdésem,nem tudom hogyan lehet a multifruit növényeket kombájnolni.Pl a lucernát sem aratja egy gép sem..Van valami ötleted?
  • endy papp
    Parancsolj.
    trailer US Milk Water
  • Hunter of Deer
    valaki tudna nekem linkelni egy mukodokepes es jo tejes potot?
    ty
  • Vektor015
  • Martinez01
    Szerintem az ékezetes karakterek zavarják be. Próbáld meg ékezet nélküli mappába rakni a játékot, hátha jobb lesz :)
  • endy papp
    A válasz nagyon egyszerű, megveszed eredetiben és többé nem fogod látni ezt a hiba üzenetet.
    Én még soha nem találkoztam ilyennel......
  • Gonosz Ördög
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem felétek,persze aki tudja mi lehet a probléma a FS15 játékal, hogy már több oldalról letöltöttem,de mindig ezt a hibát dobja fel mikor elinditom az ikonal. De az is érdekes hogy akkor is ezt dobja fel,vagy hasonlót,mikor egy update-et akarok elinditani.
    Ha valaki tudd valami érdemleges segítséget nyújtani nagyon megköszönöm.
  • bella7010
    Nagyonszépen köszsönöm a segitséget!
  • Zsolteen
    Üdv! Ezzel a hibával mit tudnák kezdeni? Nem látszódik a textúra..megpróbáltam minden mod nélkül de akkor sem.(Másoknál látszik) .Már újratelepítéssel is próbálkoztam.
  • endy papp
    Üdv.
    Az alap mapon ami a játékhoz tartozik,nem tudod manuálisan leadni a tejet,minden 0 órakor automatikusan kapod meg érte a pénzt.
    A legtöbb mod mapba ez már be van építve.
    De ha minden áron szeretnéd (az alap mapba is ezt a funkciót)akkor arra is van lehetőség ,van elhelyezhető "marker" amit ha leteszel onnan felveheted-leadhatod a tejet.
    Itt a link ahonnan le tudod tölteni ,majd a mod mappába másolni.
    Ezután a neked szimpatikus helyre lerakni(bárhová lerakható).
    Értelem szerűen az egyik a felvevő a másik a leadó.
    MilkTruckTrigger v2.0
    Ha bármi nem világos csak kérdezz bátran....
  • bella7010
    Hello! Nagyon jo játék most tanulmányozom olyan kérdésém lenne,hogy a tejet nem tudom fel venni a fejögépnél.Pótkocsi az van és a tejüzem az merre van? Szép napot!
  • Carl Davies
    Nincsmit.
  • Rozsdika
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Meg van. :)
  • Carl Davies
    Játékon belül bemész a boltba (P) és felül van jobbra és balra nyíl. A jobb oldalival oda lapozol a modokhoz, majd ott megtalálod már elvileg.
    Ha így kerested és nem volt ott, akkor lehet, hogy GE-vel kell lerakni. Próbálj ki másik modot is akkor,
  • Rozsdika
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti farming simulator 2015-ös játékom van, szeretnék beletenni mods-okat, de hiába töltöm le és mentem a Dokumentumok Farming Simulator mappán belül a mods mappába, a játékba nem látom sehol. Mit csinálok rosszul? Ezt szeretném beletenni.: http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10712&title=fs2015

Légyszíves segítsetek, köszönöm.
  • vindzsi
    Helló mindenkinek!
    Nem tudom játszik e valaki a BANTIKOW map-al. Én igen. Az lenne a kérdésem, hogy a takarmány keverő ha tele van ,és 100% a feldolgozottság, hogyan és mibe lehet le ereszteni? Az alap akció billenytyűkkel nem csinál semmit. Elég sok mindent ki próbáltam már, de nem jöttem rá hogy is kell.
    Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm!
  • Hunter of Deer
    tudtok esetleg olyan kombájnt amihez széles vágóasztal van? mint pl a 2013ban volt az amcsi NH pack amivel elég jól lehetett a nagy földeket betakarítani. most is ilyesmire lenne szükségem de sajna nemigen találtam.
    előre is köszi.
  • Hungarykum
    FS15-höz aki hiányolta a gyapjúgyűjtőt, annak itt van a 2 gyári térképre.
    Elhelyezhető formában és önmagában sajnos nem tölthető le. Ezt is egy mod pack-ból szedtem ki.
    A modokat csak be kell másolni a "mod" mappába. A játékba belépve automata a helyén lesz a gyűjtő mindkét térképen.
    A gyapjúgyűjtő csak a 2 gyári térképen működik!
    Letöltés:
    Bjornholm
    Westbridge Hills
    (A gyűjtőt más térképekre is meglehet csinálni csak egy kis módolás kell hozzá)
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.08. 14:31:41
  • endy papp
    Nos amiket írtál ,természetesen nem működnek ,de pótról engedte...
    Mellesleg még a 13-nál sem engedte trágyaszóróról leönteni sehova a trágyát,csak szétszórni a földön,azért is trágya szóró, nem szállító,még ha szállítja is
    A homlokrakodóról sem engedi.
    Öntsd fel egy pótra és úgy add le biztos tuti hogy működik.
    Most újból csak a te kedvedért megint kipróbáltam ,gond nélkül,engedi a pótról leönteni,de mint írtam is a képeken is így mutatja....
    Az esetek 99%-ban ha ide belinkelek valamit és ajánlok másnak,csak is olyat amit kipróbáltam előtte és működik,nem célom másokat "szívatni" ilyennel.
  • endy papp
    Na igen nem is használom én sem,inkább futószalaggal rakom fel.
  • Sysfox
    Akkor csak nekem nem egyértelmű.

1. Odaálltam a homlokrakodós traktorral, leöntöttem, semmit sem kaptam érte.
    2. Odaálltam a trágyaszóróval, azzal sem engedte.
  • Sysfox
    Kicsit komolytalan ez a 120.000 szerintem. A 40e talán még reális, de szerintem átírom 20e-re.

Köszi, hogy megkerested.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.03.08. 12:10:24
  • endy papp
    Ő lenne az.
    Elírtam a múltkor nem 40-es 120-as,ha gond nem raksz bele annyit vagy átírod kisebbre.
    Kirovets 120000 Liters | 1900 HP | FS 2015
  • Hunter of Deer
    Valaki nem tudja veletlenul hogyan lehet novelni a working width-et? csak mert van egy kaszalo gep ami egybol fel is szedi a cumot de csak 5 meter szelesen dolgozik, gondoltam hatha lehetne egy picit novelni rajta. illetve egy higtragya szorot is szeretnek novelni, hogy nagyobb teruletet szorjon be.
    az arat es a kapacitast azt siman tudom allitani, de a munka teruletet nem, remelem innen majd tudja valaki mit es hogyan kell :) ty
  • endy papp
    A linken levő képek eléggé jól mutatják.
    Nem ajánlottam volna ha nem működne,én is kipróbáltam ,nálam le lehetett adni nem csak a trágyát.
    Sőt még a pda-ban is jelzi a leadót ,pl: a szilázsért többet is fizet mint a BGA
    A homlokrakodót meg kel hogy keressem.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.08. 11:04:37
  • Sysfox
    Melyik az a homlokrakodó?
  • Sysfox
    Itt hogyan lehet leadni a trágyát? Mert én nem tudtam sehogy sem. Mivel lehet leborítani?
  • zolcsika080104
    köszi neked is jót!
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Akkor "célba talált" az ajánlatom,valahogy éreztem ez kell neked,valami hasonlót keresel ,azért is ajánlottam.
    Örülök hogy tetszik, hogy bug van é benne, azt nem tudom nem próbáltam ki a funkcióit menyire működnek,de ha esetleg elakadsz szólj és ránézek ha tudok segítek.
    Igaz a mapot már töröltem ,ne foglalja a helyet, de ez nem gond,leszedem újból.
    További jó farmozást