Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Olyan kérdésem van hogy a Tesco-ba van-e még a 2015-ös, mennyire kapkodták el? Mer én holnap reggel akarok bemenni érte. :)
De ettől függetlenül van-lenne mit optimalizálni ,mert néha eléggé akadozik.
De nem vészes egyenlőre.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 17:55:37
a traktorista pálinkával müködik
Modok azok meg már gyülekeznek is XD http://mods2015.com/
Cheat (baksatg tollából):
Adj el a silóból minden anyagot. Keress meg 10 rejtett pénzt -nem nehéz-. Ha a 10 megvan akkor a térképen megjelenik a többi 90. Az egyik mellett -térkép déli része- lesz egy titkos kút. Ha mind a 100 megvan akkor dobd be a kútba. Az eredmény fullra feltöltőtt silók -200000 liter mindegyikben. Ha azok tartalmát eladod lesz sok pénz
X universe Home, sweet home
Amit nem próbáltam még ki hogy akármilyen emelőgép villájáról mennyire könyen rázza le a cuccot az irányításnak köszönhető rángatózás.
+: Tükör, Koszolódás, Járművek előbb gyorsulnak, jobb,dinamikusabb fizika, sokkal gördülékenyebb a gépek mozgása, a kormányzásnál nincs az a hirtelen rántás, a termény öntése, és a legnagyobb POZITÍVUM az az, hogy lehet tolatni rendesen a forgózsámolyos pótkocsikkal! végre ...
-: Ide kell soroljam a tükröt ismét, mivel van de nem sokat ér :S kevés traktor, és mint más játéknál is megszokhattuk, a játék közbeni menük bonyolultabbá tétele :S Eléggé furán van megoldva, alig vettem észre, hogy hol vannak a termények árai, a gépek eladását is alig találtam, stb. De majdcsak rááll az ember keze.
Egyébként egész jóra sikeredett. Modokat meg én is nagyon várom már :D
a borító nem nagy szám, nincs benne semmi csak a lemez és azon a kód, de hát 4k-ért nem is várok mást.
az a baj hogy ezt a verziót nem lehet beregelni steamre :/
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
No meg akkora a köd....talán jobb lesz a helyzet délután.
Aki meg már használná nem működik.....
A M.O.-i kiadó azt javasolja "Megjelent a játék első hivatalos frissítése 1.1 sorszámmal. Ha a játék aktiválása során hibával találkoztál, akkor a linken található patchel megoldható!"
Na ez is vicces,előbb a javítást kell fel tenni majd utána indul el csak a játék...
A készítők nagyon belehúzhattak.
Megvan a tescos dobozos.Remélem fut xp én is majd.
én díjaznék egy olyan verziót is, amiben a növénytermesztés rész is realisztikusabb, gondolok itt arra, hogy befolyásolhatók lennének a hozamok különböző technológiákkal. értem ezalatt a különféle magágyelkészítést, stb. mondjuk ez csak annak szórakoztató, aki ért hozzá, másnak inkább szívás...
A favágós rész nem lett a legjobb, először láncfűrésszel próbálkoztam, egy pillanatig láttam a szétrepülő faforgácsokat, de a fa állva maradt, tovább él és virul. Pár perc után felhagytam a fűrészmotor túráztatásával, és kipróbáltam a favágógépet, csili-vili meg minden, kivágja a fát, fel is darabolta, csak ha rossz szögben állunk vele simán oldalára borul. Nem az igazi a fizikája, az irányítása elég érzékeny, ha farönkre hajtok vele beremeg az egész gép, ez így elég bugosra sikerült.
Viszont ez a rönkszállító pofásra sikerült, tetszik
X universe Home, sweet home
Ha meg nem, akkor +1000Ft lesz :D
Szomszédnál ilyan a grafika, full maxra húzva. (1GB-os GTX430-as karin.)
Láttuk, a boltban a játékot, de cseszték eladni még. <#hehe>#hehe>
A tükrök is jók, bár némelyik gépen a földet nézik.
A éjszaka mintha kicsit éjszakább lenne.
A hangok pedig szintén nagyon jók.
A látótávolság továbbra sem állítható.
Max grafikán próbáltam. Patch nélkül.
Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.