• McEachran3
    Borzasztóan szar a játék rengeteg nézőpontból.
    Hihetetlenül szarul van optimalizálva. A GTA V jobban fut minimum grafikával mint ez. Tudom nincs annyi pénze a projektnek, hogy olyan minőségű embereket alkalmazzanak mint a nagy kiadók, de azért ez már túlzás. Nem is beszélve rengeteg bugról. Hiába a patchek, még így is nagyon béna az egész. Ráadásul ami egy kicsit is javítaná a játékot(patch, modok leírása vagy mi) azt mind csak sok-sok hetes csúszással adják ki. Az alap pályáknál és gépeknél, ezerszer jobbakat csinálnak a modderek. És ez nem mindenhol van így! Tudom, hogy olcsó a játék, de inkább kérnék meg a 2*-ét de lenne egy játszható játék.

DE minden negatívum ellenére, én mindig szívesen ülök le a játék elé, az az érzés miatt amit jelent a játék. A 11-óta ez nem változott.

Biztos, hogy meg fogom venni a következő részt is, de ez a munka, a vásárlók arcon köpése(szerintem). Csak egy példa. Azt hiszem az ETS2-is nagyjából ennyibe került nekem. De ott folyamatosan dobják ki az új patcheket, és a patchek nem csak olyan toldozgatások-foldozgatások amivel javítják azt amit két év alatt összebénáztak, hanem bővítik a perspektívákat, új kamionokat raknak be stb. stb.