23835
  • endy papp
    Hi @Zolcsika@
    "Hoztam neked" 2 mapot ,ha gondolod próbáld ki, 1. az multi, több növénnyel,állat pig, beef + chicken2.
    Norge Holm v1.2
    A 2. map nem multi,már ami a növényeket illeti ,(csak standard),de cserébe több állat is található,pig ,beef ,chicken2,lamb.
    Bjorn Land V4.2
    Nekem speciel a 2. a kedvenc ,több szempontot is figyelembe véve az elsődleges tesztek alapján,de ez semmit nem jelent.
    Tudom hogy rengeteg map van, ezeken kívül is,de remélem nem gond ha zargattalak velük....
    További jó farmozást
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.02.15. 16:16:21
  • Carl Davies
    Értelemszerűen a körbálázó kell. És azt hiszem, hogy a fű (széna) bálát lehet becsomagolni
  • atomantal22
    Sziasztok,
    azt tudja valaki,hogy a bala csomagolohoz melyik balazot kell hasznalni,mert en mar többet is probaltam,de egyik balahoz sem jo?

Köszi
  • ferou
    Igazából nem gond csak kíváncsi voltam hagy másnál is van ez a "hiba"
    kamion
    Utoljára szerkesztette: ferou, 2015.02.09. 21:46:28
  • endy papp
    Igen.... nincs velük semmi gond.
    Annyit hozzá tennék hogy ez már nem a 2013,ha esetleg ahhoz szoktál azt a stílusú vezetést itt felejtsd el.
    Itt már érezhető a súly és ezért okozhat meglepetést.
    Óvatosan kell menni ,minden kamion nem is egyforma erős így egy 150-200ezer literes pótot ,már csak némelyik húz fel egy komolyabb emelkedőn,lejtőnek meg nagyon óvatosan kell menni mert hamar bebicskáz a pót (előz)
    Akár így is lehet...
    Fa szállítás 2 póttal,saját daruval megrakva.
  • ferou
    Sziasztok , ti tudtak szállítani kamionnal ? vagy csak nálam van ez hagy minden kanyarba ki perdül a pótkocsi hagy majdnem ki előz . köszi
  • Sysfox
    Ebből a megközelítésből igazad van!
  • endy papp
    Nálam 4 GB mod van benne,ép tegnap előtt szelektáltam de így is maradt ennyi
    Ezt nehéz lesz össze egyeztetni,max toljuk ezen a mapon modok nélkül....
  • zolcsika080104
    oksza valamint mostmár megvan a gép ,a ram minden, ami feltétele egy multizásnak,még annyi hogy nemsoká megháromszorozzák a netsebességem ami ilyenkor mármint a multizásnál nagyon előnyös. Valszeg a szaggatás és a ramhiány miatt fagytam ki annak idején amikor próbálgattuk.Viszont mentett játékot nehéz együtt tolni hiszen modok tömkelege van neked is nekem is.
  • endy papp
    Örülök hogy tetszik.
    Ha bármi kérdésed lenne csak sikíts
    Már elég jól belaktam.
    Azért azok a göröngyös földes utak nagyon ott vannak ,még tócsás kátyúk is vannak rajta.
    De majd úgy is meglátod.
    Összességében
    Egy darabig biztos el leszek rajta.
  • zolcsika080104
    Alaposan körbenéztem a girbe-görbés meg a te mapodon.Szóval a tied mellet maradtam a templom sokat vetett a latba nálam.A 2011 ben is mindig megálltam mellette egy kicsit egy egy rakomány leadása után.Meg valóban a Thüringiásban sok sok kisebb nagyobb hiba is van.Láttam hogy a Bjornelux map igen sok + moddal scripttel jár együtt szép lassacskán leszedem őket.Mégegyszer nagyon szép gesztus volt a részedről hogy megosztottad.az meg hogy ki miként játssza a simulátort tényleg csak egyéni érzésvilág dolga.Épp ez a szép benne a változatosság.
  • endy papp
    Ja Ja nem négyzet alapúak,de nem is annyira girbe-görbék mint a "Thüringia mapon"
    Addig jó míg magad művelsz mindent.
    De azért megnézem mikor jutsz a végére egy akkora mapnak ha magad csinálsz mindent.
    Persze kicsiben oké de ekkora "hodály" mapnál szívás.
    De....a munkás ha már egy picit is íves a vége akkor el is vérzett.
    Én meg ha lehet veszek fel melóst,különben nem is győzném így sincs egy perc megállás sem a mapon,de nincs ezzel semmi gond nektek a görbe nekem az egyenes a befutó,mindenki más aspektusból közelíti meg és más elvárásai vannak.
  • Sysfox
    Én szeretem a girbe-görbe földeket, a valóságban sem négyzet alakú szerintem egyik sem, ritka kivételtől eltekintve.
  • Sysfox
    Miért esélytelen a Tesco? Én is ott vettem meg pár héttel ezelőtt, volt még egy csomó.
  • zolcsika080104
    Még én sem jártam körbe de mindenkinek más az elvárása,nekem pont a girbe görbe jön be azért,mert a valóságban is ilyeneket látni ilyen az is általában ami a valóságban is elérhető lenne számomra.Én azért választok a lehetőségeimhez közeli mapot mert ebbe tudom magam igazán beleélni.Szóval ilyen családiházas jellegű körbe néhány hektár saját szántó,ha ezen felül még tudok venni az csak hab a tortán.A nagy területű egyenes szántók azok már a kiváltságosok osztályrészei.
  • endy papp
    Próbáltam...ezt a Thüringia mapot de elég hamar dobtam,nálam elég "sok sebből vérzik" de ha neked bejön
    Most nem írom le ,mik is az okok, de ha körbe járod magad is meg fogod látni...
    Ami alapból felejtős minden mapnál nálam, ha ilyen "girbe-görbe" szabálytalan majd az összes föld stb, stb....
  • dimre
    CD Galaxis
    Tesco (sztm esélytelen)
  • szabi34
    Hali
    Farming simulator 2015-öt hol éri meg meg venni? Digitálisan szeretném... van olcsóbban valahol mint az eredeti oldalin az a 29 euro-s ár?
  • zolcsika080104
    Ja és köszönöm a map linkjét neked!

Épp kerestem valami mapot a minap ami jobban feldobna mint a halasmap.
    Én ezt találtamThüringiamap
    a te mapodat is átnézem,hátha ez tetszik majd a legjobban.Mégegyszer köszönöm.
  • zolcsika080104
    Szia!

Azért írtam hogy javítsatok ki ha tévedek meg poénosra is vettem az egészet azért smájliztam na....Szóval érted viccből mondtam csak hogy amiről én nem tudok az nem is létezik.Annyit tudtam hogy valamiféle 2014 van de az csak átmenet Hirtelen ''összetákolt ''valami lehet amivel nem érdemes foglalkozni ,érdemesebb megvárni a 15 öt.
  • traktorista
    Mint ahogy FS2012 is van. Egyszerűsített grafikás, okostelefonra való változat. Én egyszer kipróbáltam, nehézkes az irányítása, a látószög is korlátozva van, nem lehet az égre felnézni. A járművek is olyan kis mütyürszerűek. Nyomába sem ér a pc-s verziónak, de ha csak telefon van kéznél, el lehet vele hülyéskedni.
  • Sysfox
    Én tudtam, hogy van FS 14...
  • endy papp
    Én sem szeretnék belefolyni,főleg nem kioktatni ,bárkit is.
    Farming szim2014 "VAN" és létező dologról kérdezett az illető.

Farming Simulator 2014.
    Azért mert te nem hallottál róla és nem tudsz róla még létezik ahogy a Farming szim 2009 is
    Farming simulator 2009

@Zocsika@ Ha már így össze futottunk ajánlanék egy mapot ha érdekel.
    Nekem nagyon bejött,most ezen tolom,próbáld ki, talán neked is megtetszik,igaz én már raktam bele ezt-azt, ilyen elhelyezhető objektumokat, hogy még jobban feldobja és több funkciót is tartalmazzon de anélkül is jó..
    Bjornelux v1.2.1 Map
  • zolcsika080104
    Szia!

Én is olvasgattam a párbeszédeteket, azért van a fórum.Én gyakran ejtek apróbb helyesírási hibákat,de azért néha ki is javítgatom azért, hogy legalább alap azaz szarvashibákat ne ejtsek.Ez stimm.Viszont a másik az, belefolyni sem szeretnék ,csakhogy már csak a poén kedvéért is nem bírtam megállni azt, hogy ne reagáljak.Szóval a helyedben én már rég feladtam volna.Van az, hogy ha már én nem tudok olyat hogy Farming Simulátor 2014,akkor az nincs is..Kicsit beképzelten hangzik tudom, na de ha egyszer nincs ,akkor nincs.2011 az van, 2013 is, és ugye van a 2015.Javítsatok ki ha mégis tévednék.Ami meg nincs ,ahhoz hogy a fenébe is lenne már magyarítás! jajjjjjj !
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.02.08. 12:17:43
  • Sysfox
    Feladtam. Bocsi.

És magyarítást sem tudok.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.02.08. 10:20:19
  • LeWyTy
    Van valami olyan map ahol már a közlekedés is kihívás? Szűk extrém utak vagy valami?
  • dancs1
    Bocsi hogy abból az egy monndatomból nem tudtad ki bogozni hogy mit akarok, de ha elolvastad volna amit 11.óra 9.perckor irtam akkor már tudnád hogy miröl van szó. de te úgy látom hogy csak az orrodig látsz, tipikus magyar mentalitás!
  • Carl Davies
    Amúgy ha van egyáltalán magyar nyelve a 14-nek, akkor csak eredetiben szerintem. Mivel konzolos ill. telefonos a játék, nem hiszem hogy van.
  • dancs1
    nem 15 az most bemérgelt mert raktam be egy pár modot és elkezdet ki lépni a gép a játékból ha kiszedtem a modokat akkor ment nyugodtan a játék
  • Carl Davies
    Nem 15?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.02.07. 11:22:04
  • dancs1
    sziasztok valaki tudna segiteni farming simulator 2014-hez kéne magyarositás hol merre találok? már bemérgelt az internet minden hova küldözget de oda ahova kéne nem elöre is köszönöm a segitségeteket!!!!!!
  • Carl Davies
    Értem.
    Amúgy én is több mindenből beraktározok. Mondjuk most volt egyszerre árpa és repce kereslet, szóval most azokat ültettem. Búzából van 200+ezer literem, cukorrépából is 100+ezer liter. Igazából nem nagyon vagyok rászorulva a pénzre, erdészetből van most több mint 2 millióm, szóval elvagyok egy ideig vele.
  • endy papp
    Most akkor hogy is vagyok rákényszerítve ha 2x egymás után búzára van kereslet utána 3x szilázsra és már csak a 8. nap körül jön valami más,???????
    Persze nem mindig így van de azért bele lehet futni ,ha nem néz előre az ember.
    De ezeket is csak akkor tudod meg ha előre belepörgetsz,különben úgy jársz mint én az elején.
    Természetesen és is termesztek mindent sőt a mostani mapon gyümölcsösök ,majd ebből joghurt készítés ráadásul a fákat öntözni is kell,a joghurthoz meg tej ,cukor is kell amit külön gyárban állítok elő.
    Van compost üzem ami a leggyorsabb pénz kereset.
    A gyümölcsös....
    Az egyik üzemben meg magot tudok előállítani,műtrágyát,stb stb,így azért elég változatos a pig-ről és a beef-ről nem is beszélve.
  • Caliph
    sztem igy jó ahogy van,rá vagy kényszerítve hogy több félét vess . Nekem mindig 3 féle termény állt a silókban(ugye a kezdéskor az egy vetőgéppel vethető búza árpa rozs) és mindig erjedt fű a biogáz üzemnél:)

Eladni csak akkor adtam el ha épp kereslet volt arra amim volt.

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.02.06. 18:52:01
  • endy papp
    Nos..... ez egy érdekes része megint a játéknak.
    Ha szeretnéd tudni majdan milyen kereslet lesz akkor bizony pörgetni kell az időt hogy meg tudd,ép mit oszt ki abban a játékmenetben(karrierben)
    Az első karrierben amit elkezdtem búzával kezdődött ,majd szilázzsal folytatódott ráadásul 3x is egymás után....ez ezért nem volt ép kreatív a készítők részéről.
    De találkoztam már mindennel ha többször is elkezdtem kíváncsiságból a játékot és pörgettem az időt,hogy megkapjam az általad feltett kérdésre a választ.
    A 2013-ban volt később egy mod erre mi nagyon jól sokkal változatosabban és előre kikalkulálhatóbban jelezte ,mire lesz "X" nap múlva kereslet.
    Persze csak a mod mapoknál működött.
    Remélem előbb utóbb itt is megcsinálja valaki.
  • Carl Davies
    Egy kérdés. Szoktak lenni terményekre az akciók ugye (Nagy a kereslet ... ) és nálam nem volt még pl. búzára, kukoricára, cukorrépát sem vettem még észre. Nálatok szokott lenni?
  • Carl Davies
    Te jó ég XD Nekem a tesztelős mappal van 75órám kb. XD (Mondjuk ahogy elnézem, nekem van itt a legkevesebb)
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.02.05. 19:46:18
  • endy papp
    Ezt nehéz lenne űberelni
    Látom sok szabad időd van....
  • Sysfox
    Ezekhez speciális vetőgép kell, azokkal próbáltad?

Melyik patch van fent? Illetve fent van a patch? Mert a Codex-es alap játék jó, de a patch utáni Codex release már hibákat tartalmaz. Ezért én megvettem az eredetit, azzal nincs gond.
  • dimre
    Nem kapáltam már egy ideje