Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ez meg az én véleményem:
Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.<#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És az spoilernek számít hogy a nagy New Holland asztal alapból kerékekkel szerelt? nem kell kocsira rakni a szállításhoz, csak lehajtani a kerekeit.... ÁLLAT!!!.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

...és mennyi buta ember van ott! Az ilyeneknek nem is való játék!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

És mennyi seed van már rajta te jó ég XD
Caliph
ki is próbáltam, 20 percet toltam vele aztán delete. hnap irány a tecsó,megéri azt a 4k pénzt 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

LeWyTy
Mekkora már.. üzemanyagköltséggel együtt 3000el olcsóbban jön ki a TESCO ba elmenni mint megvenni steamen.<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mi, már tegnap este kipróbáltuk. XD
LeWyTy
Hehe már a virágboltban is van<#banplz>

Találtam már gameplay-eket. Tök jó az a dinamikus ürítés a kombájnnál a pótkocsiba. A traktorok hangja is élethűbbnek tűnik.
Hunter of Deer
holnap reggel irány a Tesco 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dimre
Pár perc kevés átfogó véleményt írni, amit a kevés idő alatt tapasztaltam, tempomat: 3 gomb, 1-es csökkenteni lehet, 2-es növelni lehet a sebességet, azért egy emelkedőn lelassul, ha bérmunkás dolgozik nem lehet állítani, keréknyom sokáig látszik, nem tapossák le a beérett termést, porolnak a kerekek, szántásnál bérmelós végig szántja a földet, nem hagy csücsköket, ugyanez a betakarításnál, bár a gyári gépek elég pontosan dolgoztak eddig is, lehet földet is nagyobbítani.

X universe Home, sweet home

Pár szóban leírnád, hogy milyen a fizika,irányítás és hasonló fontosabb dolgok?
dimre
A nagy izgalomban elfelejtettem a magyar nyelvet beállítani (mielőtt valaki kérdezné, benne van a Steam-es verzióban is !!!)

dimre
A Steam-es változatot aktiválták. <#smile>

Sysfox
"Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r. "

Ugyanezt akartam írni, remélem állítható lesz a látótávolság, mert egy nagyobb mezőnél borzasztóan zavaró.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

LeWyTy
Egyébként valahogy van egy olyan érzésem már a 13nál: mintha nem futna jól.
Ugyan maximumon ment, de annyira kevésnek tűnik amit betölt ahhoz képest hogy más motorok alatt sokkal jobban futnak és néznek ki a játékok (a gépemen).
Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r.
Vagy erre van mod? Lehet ezt configolni?

Itt, nem a kép, a lényeg. Hanem, hogy mik változtak az előző kiadás óta és mit bír el a gép. Aki, netán, a hivatalos gépigény láttán, gondolkodóba esett régi gép esetén, hogy meg vegye-e, a képek láttán eldöntheti. Nincs mindenkinek Paks2 az orra előtt. 😄

Ami, a gépigényt illeti, ott a proci volt, a gyanús, mivel, csak 2Ghz-es procit írtak. Ez, az én olvasatomban 1 magos P4-et jelent. Amin, ki lett próbálva: Intel Celeron E1200 1.6Ghz (2 magos), 1GB RAM, Ati Radeon HD2400 PRO 256MB-os VGA. És, amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy SP3-as XP-n is fut! (Minimumnak Vista-t írtak.)

Amúgy, meg nem én játszok vele.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.29. 21:47:10
Az Alien Isolation lowon is nagyon durva. 😄

Amúgy a vetőgépet meg a bálázót már le is szedtem, nehogy történjen velük valami (fizetősre teszik pl XD), bár nem hinném.
A New Holland CR10.90 is kapott egy nagyobb vágóasztalt. (ugyan azt, ami a Case kombájhoz van csak ez sárga)
Másrészt van 3 hivatalos ingyenes mod is: http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en

LeWyTy
Na hogy szerveződünk holnap? Hogy szokás ez? Hogy működik a szerveresdi? TeamSpeak szerver vagy valami lesz? ?

Ezeken a képeken nincs mit "tesztelni"
Mivel low grafikai beállítások mellet a legszebb játék is ilyen ronda.
Nálam a 2013 médiumon is szebb,de low-on ép ilyen....

Ezeket is érdemes "tesztelni" Mivel ugyan úgy a játékból valók......szerinted????<#nezze>
Mellesleg lehet nem is full grafikai beállítás mellet készültek....
2015 képek
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.29. 18:40:13
Nos igen így van ,de ennek is meg van az oka, ha valaki utána olvas akkor itt a magyarázat.
1.1 patch + tartalom bővülés
Pár, ingame kép. Egyelőre teszteljük. XD

A legfrissebb TESCO-s újságban ami ma jött, már benne van a játék! 😊
Elvileg, csak holnap jön ki a játék, de az 1.1-es patch már megjelent. XD
Nálam működik rendesen.<#eljen>
Kár hogy Claas gépeket nem tettek be :S Remélem minél előbb lesznek modok hozzá 😄
LeWyTy
Az x360 controllert hogy tudom rábírni hogy a játékot irányíthassam vele? Vagy csak én vagyok ilyen béna?

LeWyTy
Mi ez a nagy hype?

Még egy kis kedvcsináló,igaz sok újdonság nincs benne de azért kicsit más és másképp.<#taps>

Annak szól, aki nem tud vagy nem akar elmenni a Tesco-ba. Az megrendelheti itt 😄
A rossz hír, hogy itt is csak bankkártyával lehet fizetni. Lehet online vagy átvételkor is.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 18:26:43

fbandy72
Üdv!
Nekem van ilyen kártyám, a kártyával pontokat lehet gyűjteni a pénztárnál nem kérdezik kié a kártya csak lehúzzák mert nekik mindegy ki kapja érte a pontokat, akié a kártya csak jól jár mert ezzel is szaporodik. 😊 Ha jól emlékszem 1000ft / 1 pont =200ft kupon.
Utoljára szerkesztette: fbandy72, 2014.10.28. 04:56:02
FrezeR
Nem szokták megkérdezni, hogy kié a kártya egyébként. Csak odaadod, lehúzza és ennyi. Úgyhogy szerintem próbáljátok meg 😊
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.10.28. 00:24:09

Igen és akkor most ebből mi is következik ?
Amit a kolléga is kérdezett?<#idiota>
Mivel és sem vagyok egy tescoba járó, fingom sincs mit is akar a linked sugallni.....de szerintem megfogjuk oldani,a kérdést....<#wink>
A kérdés nem ostoba....mivel valahogy én is így szeretném megjátszani a vásárlást.<#wink>
Én is ismerőstől kérem el,de igazából hogy miként fog működni,nem tudom ,majd kiderül.<#nemtudom>
Remélem nem fognak sokat sz....odni,emiatt<#nezze> mert akkor be...ják.
LeWyTy
Ostoba kérdés:
Nem vagyok nagy TESCO-s, ez a club cardos dolog hogy működik? Ha ismerős odaadja a kártyáját és én felmutatom akkor érvényes az akció? Vagy hogyan?

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.27. 19:12:15

megvan köszönöm! 😊
A minitérképen van egy "gombolyag" ikon és oda. Az amcsi térképen a bárányoktól dél-keletre

Sziasztok!
bocsi ha esetleg nem jó helyre írok vagy ha volt már a kérdés!
annyit szeretnék tudni, hogy FS 2013 Titanium Edition (amerikai map) a bárányok után a gyapjút hová tudom leadni?

Köszönöm!
LeWyTy
Szereznem kell agy Clubcardot<#buck>

Az idézet a facebook oldalról van.Tegnap tette közzé a kiadó.

"SAD Games
október 25.
Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.

- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban.

Ha még bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok! "
LeWyTy
Apróbb műveletekre...az emelő a lényeg rajta leginkább, és mivel nem igazán nagy... olcsó is <#circling>

Ez a traktor mire szolgál, hogy így néz ki? http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=124
Caliph
tippre a 23as föld mellett

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

És hol lesz a "Farmunk"? Vagy itt nincs olyan konkrét telephely mint a előtte volt?
Nekem is ez a problémám. Sokkal jobb játékélmény lenne, ha lenne sár, meg kerékvályúk a földúton.
LeWyTy
Most nézem hogy változik a kinézete ha mást aratok vele... ezt hogy tudom állítani? Mert búza aratás után nem megy fel a trailerre, de újonnan még fel tudom rá rakni.

LeWyTy
Help: ENNEK a kombájnnak a nagy munka egységét nem tudom felrakni a szállítóra. És nem férek el vele a szűk mapon 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.26. 15:53:30

Sysfox
Az még elmegy, de a hotel... Egyébként remélem, hogy az utakon és a városokban nagyobb lesz a forgalom, mint a 2013-as verzióban, mert az valami végítéletszerűen döglött volt. Plusz rátett még egy lapáttal a ronda autók az idióta sofőrökkel, még akkor is, ha ennek a játéknak nem ez a lényege, de nagyon lerontja a játékélményt.

És várom már a nem teljesen sík és négyzet alakú szántóföldeket, mert általában azokat sem körzővel és vonalzóval szokták kijelölni a valóságban.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/