Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
X universe Home, sweet home

X universe Home, sweet home
Ugyanezt akartam írni, remélem állítható lesz a látótávolság, mert egy nagyobb mezőnél borzasztóan zavaró.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ugyan maximumon ment, de annyira kevésnek tűnik amit betölt ahhoz képest hogy más motorok alatt sokkal jobban futnak és néznek ki a játékok (a gépemen).
Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r.
Vagy erre van mod? Lehet ezt configolni?
Ami, a gépigényt illeti, ott a proci volt, a gyanús, mivel, csak 2Ghz-es procit írtak. Ez, az én olvasatomban 1 magos P4-et jelent. Amin, ki lett próbálva: Intel Celeron E1200 1.6Ghz (2 magos), 1GB RAM, Ati Radeon HD2400 PRO 256MB-os VGA. És, amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy SP3-as XP-n is fut! (Minimumnak Vista-t írtak.)
Amúgy, meg nem én játszok vele.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.29. 21:47:10
Amúgy a vetőgépet meg a bálázót már le is szedtem, nehogy történjen velük valami (fizetősre teszik pl XD), bár nem hinném.
Másrészt van 3 hivatalos ingyenes mod is: http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en
Mivel low grafikai beállítások mellet a legszebb játék is ilyen ronda.
Nálam a 2013 médiumon is szebb,de low-on ép ilyen....
Ezeket is érdemes "tesztelni" Mivel ugyan úgy a játékból valók......szerinted????<#nezze>#nezze>
Mellesleg lehet nem is full grafikai beállítás mellet készültek....
2015 képek
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.29. 18:40:13
1.1 patch + tartalom bővülés
A rossz hír, hogy itt is csak bankkártyával lehet fizetni. Lehet online vagy átvételkor is.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 18:26:43
Nekem van ilyen kártyám, a kártyával pontokat lehet gyűjteni a pénztárnál nem kérdezik kié a kártya csak lehúzzák mert nekik mindegy ki kapja érte a pontokat, akié a kártya csak jól jár mert ezzel is szaporodik. 😊 Ha jól emlékszem 1000ft / 1 pont =200ft kupon.
Utoljára szerkesztette: fbandy72, 2014.10.28. 04:56:02
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.10.28. 00:24:09
Amit a kolléga is kérdezett?<#idiota>#idiota>
Mivel és sem vagyok egy tescoba járó, fingom sincs mit is akar a linked sugallni.....de szerintem megfogjuk oldani,a kérdést....<#wink>#wink>
Én is ismerőstől kérem el,de igazából hogy miként fog működni,nem tudom ,majd kiderül.<#nemtudom>#nemtudom>
Remélem nem fognak sokat sz....odni,emiatt<#nezze>#nezze> mert akkor be...ják.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.27. 19:12:15
bocsi ha esetleg nem jó helyre írok vagy ha volt már a kérdés!
annyit szeretnék tudni, hogy FS 2013 Titanium Edition (amerikai map) a bárányok után a gyapjút hová tudom leadni?
Köszönöm!
"SAD Games
október 25.
Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.
- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban.
Ha még bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok! "
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.26. 15:53:30
És várom már a nem teljesen sík és négyzet alakú szántóföldeket, mert általában azokat sem körzővel és vonalzóval szokták kijelölni a valóságban.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/