• fbalfonso
    Helló.

Én is molyoltam vele sokat, mire sikerült életet lehelni bele (Logitech Driving Force GT). A következő dolgokat lehet-kell megtenni:

1. A Profilerben legyen neki inkább külön profil készítve: Profile -> New -> megkeresed a játék exe-jét, nevet adsz az új profilnak.

2. Edit -> Specific game settings fülön a következők legyenek:

A "report combined pedals" gondoskodik arról, hogy ne tolasson elengedett pedáloknál, meg ne a földet bámulja a parasztja.

3. Mivel még (feltehetően) mindig nem forgatható a lezárt force feedback miatt a kormány, ezért a játék indítása előtt a Játékvezérlők -> Tulajdonságok lappal forgathatóvá tesszük. (én a pedálokat is meg szoktam nyomogatni közben, hogy ne padlógázzal-padlófékkel induljon az első utamba kerülő gépjármű).

4. Most már akár el is lehet indítani a játékot, és bekonfigolni a kormányt. Egyetlen egy dolog nagyon fontos: a "menüpont elfogadása" pontot ne piszkáld! Ismert bug, hogyha hozzányúlsz, akkor fekete képernyővel köszönt a játék. Ha mégis megtörtént a baj, akkor az inputbinding.xml törlése segíteni fog, igaz, újra kell kezdeni a kormány gombjainak beállítását. (ha kezdésként kell egy nagyjából használható inputbinding.xml DFGT-hez, írj privátot, átküldöm az enyémet)

Remélem, hogy tudtam segíteni, jó játékot!

Egy kis füstölgés a fenti témához: vajon a játék mi a pékért nem támogat egy igen népszerű kormányt??? Én azt értem, hogy a DFGT hivatalosan PS3-hoz készült, de azért van egy jó pár PC-s játék, ami alapból ismeri, és nem kell ennyit b*zizni a beállításával. S ha már olyan "kőkemény-hű-de-nagyon-szimulátor" az egész, akkor miért a fékpedállal tolat a jármű? Na mindegy, majd talán a '21-ben (vagy a '27-ben...) megoldódik ez is.
    Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.07. 01:34:11