• endy papp
    Nem kötözködésből de ezt a módot is próbáltam már ,ennél is volt akkora gubanc nálam hogy ,sebtiben töröltem.
    Azért is nem linkeltem,mivel ....senkinek nem akarok rosszat,de lehet nálad és másnál futni fog rendesen.
    Mellesleg ezekkel a mod üvegházakkal is gondok vannak ,(már a 13-nál is így volt sajna)
    Ha csak 1-2 raksz le ,(halkan megjegyzem semmi értelme),akkor még nem lassul be sokat a játék ,de próbáld ki ennyivel.....
    Nem mod üveg házak
    Úgy beakasztja a játékot hogy játszhatatlan,de lehet csak nálam, igen.... nem gyenge a gépem hozzá
    Ismersz csak a jót ajánlom amiben látok valami olyan pluszt ami le tud kötni,de gondolom így vagy ezzel te is.
    Itt aztán a @rt nem tolja ki helyetted semmilyen futószalag,ha megtelik nem termelődik tovább.
    Most jelenleg van 1500 tehén 4000 beef 6000 pig
    Így már van mit ténykedni,2 mixer keveri a tápot de asszem most kell beállítanom egy 3.-at, mert nem elég,fél-1óránként tejleadás, gülle leadás,csak úgy dől a lóvé.
    Ja igen és nálad mi volt ami eltüntette?, melyik mod volt a ludas,azt hittem megosztod velem....