• endy papp
    Természetesen.
    Igaz hogy, első ránézésre az alap térképhez képest nem sok változást látni,de maga a farm ,ahol a legtöbb minden történik,szerintem nagyon egyedire és hangulatosra sikeredett,no meg maga az egész,beleértve a funkciókat és az árakat.
    Még az is fontos hogy sok géppel éjjel sem lassul be annyira hogy zavaró lenne.
    Sajna a legtöbb map nálam ezért is esik ki már az elején, a rostán,"0 gépparkkal,és objektumok nélkül nappal is akadozik .
    Igazából ha mindenhol végig mész mindent felfedezel akkor látszik hogy sok minden van benne,ami egyedivé teszi.
    De ugye mindenkinek mások az elvárásai és igényei,nekem eddig ez jött be legjobban.
    Van még egy,de annak a legújabb verziója még nem kész,nem teljes .
    Mint mondtam a trágyák árai lehet picit eltúlzottak,de ebben ilyen ,engem speciel nem zavar....
    A képen azok a nagy ikonok ne tévesszenek meg ,(azok nem a térkép részei)azok elhelyezhető objektumok,én rakosgattam le őket.
    A 20-as nagy földet csak részben használom szántóra ,nagy része gyümölcsös és üvegházas,cukor gyárat és joghurt üzemet raktam le..
    Így aztán még hangulatosabb az egész.
    Térkép
    Ha nem látszik eléggé akkor nagyítsd fel.
    Így néz ki felül nézetből a 20-as föld(átalakítva),már amennyi látszik belőle.
    térkép 20-as föld
    Bármi kérdés van csak szólj ha tudok segítek.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.02.27. 13:13:18