• endy papp
    Na igen teljesen helyt álló amit írsz....de.
    Én nem vártam sokat,így csak kellemesen csalódtam,minden téren.
    Miért??? Szoktam mondani én sem ma kezdtem ,így tisztába vagyok vele hogy oly nagy forradalmi újítások ,ahogy írtad is ,(már előtte a modderok megcsinálták,) nem lesznek benn.
    Persze hogy én is örültem volna egy olyannak ,hogy le se írom mert betelne az oldal,de a játékkészítők ,mindig tudják hogy ha dobnak a népnek valami újabb csontot akkor megint elrágcsálja min 1 évig de legalább is a következő megjelenésig így jobban nem is fogják törni magukat.
    Na persze majd mikor elfogy a népnek a türelme és elfordul a játéktól ,nem veszik...
    Nem véletlen nyitottak a konzolok felé is ,ott is jól megszedik magukat mivel nincs konkurencia.
    Nos erre a lopás dologra meg ,csak annyit tudok mondani.
    Mondhatná a Giants (ha bármelyik modder ugrálna) ember ott a lehetőség tessék nekifogni játékot készíteni,terjeszteni promózni stb stb,....
    Mivel gondolom egy modder sem védte le úgy a termékét mint a Giants ,így egy,vagyis több SZABADON felhasználható szellemi terméket fejlesztettek tovább,tettek a játékba ,ha meg valakinek nem tetszik pereljen...
    Tudom én is hogy ez így nem valami jó de ez van ez a világ már csak ilyen......
    Lehetne ezen hosszasan lamentálni ...de nem érdemes,max magadat húzod fel, rajt.