• endy papp
    Nos,ezek a modok már a 2013-nál is megvoltak és működtek.
    Onnan lettek konvertálva.
    Valószószínű hasonló a felállás itt is.
    Ott még volt egy szép leírás is hogy működik (már aki elolvasta),biztos itt is ugyan úgy működnek.
    Addig én is eljutottam(próba kép) a 2015-nél, hogy leadom,de azt már nem vártam meg mennyit ad ,de gondolom működik.
    Ha kíváncsi vagy akkor picit pörgess az időn és kiderül menyit.
    Nyilván minél több van mindenből annál többet kapsz majd érte.
    A lényeg hogy ,NEM egyszerre a leadás pillanatában adja a lóvét ,már pontosan nem tudom mennyi idő telik el a leadás és az értékesítés között,de valamennyi idő kell hozzá míg megjelenik a számládon,ha nagyon izgat hogy és mikor mennyi, mérd le.
    A saláta az más tészta mert ott alapból (nem tudom menyi idő alatt kapod a lóvét soha nem mértem,de nem sok,ha csak nem több tucat van belőle) nem kell leadni hanem automatikusan hozzá adja a pénzt talán a nap végén,ahogy a szélkeréknél is.
    Az epernél csak mellé állsz az üvegháznak ott ahol megjelennek a ládák, és automatikusan felszedi a pótra.
    Ugyan így cucumberés a tomatonál is.
    Ha nem adsz trágyát ahol kel műtrágyát,vizet,az üvegházaknál akkor nem is jelennek meg a ládák,vagyis a termény.
    Ja még annyit ami nem mod üveg ház,itt értem a salátára,paradicsomra,az alap játék tartalmazza,ott úgy működnek ahogy fentebb írtam a salátáról.
    Remélem kielégítő és érthető volt.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.26. 10:32:44