23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17139 Ja, tényleg ez az, már emlékszem! Köszi. -
Carl Davies #17138 Velem olyan történt még az elején, hogy kivágtam egy fát, kidőlt, de mintha ott sem lenne. Nem lehet vele semmit csinálni, teljesen átjárható stb ... -
endy papp #17137 Igen van ,csak tegnap volt linkelve ez.
Szalma és minden tárolására alkalmas mod -
#17136 Te is azt a mod-ot használod, amit feltettem. Ez melyik? -
endy papp #17135 Pedig nem kellet volna olyan sokat keresni.... én írtam ,mert valaki kérdezte.
http://sg.hu/forum/uzenet/1277554239/17050
Tökéletesen működik.
széna bála csomagolása.
Keverő gépbe helyezés előtt.
Gépbe helyezés után.
Más :
Már jöhetne valami javítás a fákra...is,mert a tegnap kivágott 10 fa közül 3-4 "bugzott"rendesen,picit mérges letettem.
Úgy rá tekeredett szegény Scorpionra azt hittem ketté törik a gémje.
Birkóztak egymással....
Ami vicces, ugyan azon fa a játékból ki-be lépés után már nem volt bugos...
-
#17134 Van. :)
Feltettem valami mod-ot, már nem emlékszem, melyik volt, és automatikusan lecserélte a teheneknél lévő csűröket másikra, ahol bármit tárolhatok. Sőt, egy Misch Stationt is tett automatikusan az etető mellé. :)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.01. 18:41:24 -
zolcsika080104 #17133 gyerekek ezt láttátok már ?Most találtam rá ,vége a darálós küszködésnek és még jópofa is megnézhető,és letölthető itt:fadarálópót hódos levonóval... -
#17132 Van olyan mod, ami a szalma tárolására alkalmas?
A Misch Station nem játszik, azon kívül. -
#17131 Szerintem csak szénabálával működik. -
Carl Davies #17130 Lehetséges.
Egyébként magától megerjed ha jól tudom. -
zolcsika080104 #17129 nekem azt írja ez a bálatípus nem támogatott nem az a baja hogy csak a szénabálát lehet csomagolni? -
#17128 És utána azzal a becsomagolt bálával mit lehet kezdeni? Milyen géppel lehet belőle szilázst készíteni? -
Carl Davies #17127 Itt van, elvileg működik.
https://www.youtube.com/watch?v=xKDMsAmesJA&spfreload=10 -
zolcsika080104 #17126 sziasztok!
Belefáradtam annyit olvastam visszafelé,de nem találtam meg a választ a nyűgömre.Szóval nem tudom sikerült már valakinek sikeresen használni a bálacsomagolót?Még valamikor mikor egészen új volt a játék volt róla szó.Annyira furdal a kíváncsiság hogy néz ki becsomagolva választ előre is köszönöm... -
#17125 Köszi a segítséget,de ezt GE editorral kell beilleszteni,és nem könnyű,ahogy elolvastam a beillesztési leírást a pdf formátumban az összecsomagolt water mod-ban.
Én olyanra gondoltam,mint pl a kiválasztásnál,amit csak ki lehet helyezni valahova,mint pl a fenyőket,üvegházat stb...
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.01. 10:02:08 -
#17124 De van már : Water mod -
#17123 Helló!
Nincs még olyan mód a LS15-höz,hogy például állatoknak hol lehet vízet felvenni, s vagy éppen elszállítani pl egy tartálykocsival?.
Kihelyezni a vízet egy etetőtálba?. Gondolok én itt mint a LS13-ban Großer Wasser Trailer mod
Válaszokat előre is köszönöm .
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.30. 19:35:50 -
#17122 Futószalag: Conveyor (csomagold ki kettő van benne)
Térkép: Landwirtschaft EXTREM (van benne egy extra takarmánykeverő, cukorrépa kell hozzá)
Courseplay: Itt van mindig a legfrissebb verzió (le van fordítva magyar nyelvre is)
(Az első videón a háttérben levő gépek courseplay-el mennek)
Sysfox
A fű-szalma tárolókból sok fajta van, de editorral kell berakni a térképekre, illetve a két alaptérképhez van mod amit csak a mods mappába kell rakni
BjornHolm: FeedStorage+Mixstation
WestBridge: FeedStorage
Amit editorral kell berakni: link 1
link 2
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.30. 17:59:40 -
TTSS #17121 A futószalag honnan szedhető? Keresem már egy ideje. A map melyik? Nem ismerős....
GPS jó dolog, bár én ki szoktam egészíteni courseplay-jel. Alig vártam, hogy kijöjjön a 15-re :) Még a Follow me, ami hiányzik és ott leszek, ahol a 13-ban végeztem és mindennel elégedett voltam... -
#17120 Ez a szalma-fű tároló ez melyik mod? -
#17119 Gondolom a GPS modra gondolsz, az egyik legjobb kiegészítő, segítség a munkádhoz.
Letöltés: GPS
-
Carl Davies #17118 Az első képeden a térkép feletti dolog az mire jó? -
#17117 Én leszoktam a bálázásról amióta vannak szalma-fű tárolók, egy munkafázist megspórolok, gyűjtőkocsival szedem a szalmát, füvet, aztán egyszerűen le kell borítani a tárolóba, az állatokhoz vagy egyenesen a takarmánykeverőbe.
Ez eddig a legjobb farönk villa amivel találkoztam eddig
Hasznos kis pótkocsi faszállításhoz, praktikus és egyszerű
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.30. 14:31:56 -
#17116 Ennek a csúcsszerkezetnek 2 méter a munkaszélessége
-
Carl Davies #17115 Nem tudom, hogy vannak-e erdészeti eszközeid, mert ha van, akkor azzal gyorsan megvan a BigX :D
Amúgy az elég érdekes, hogy a fedett csőrbe is esik az eső XD
(Amúgy én sem csaltam semmi pénzt, nehogy valaki azt higgye :D ) -
#17114 Hááát... valószínűleg nem leszek bronzérmes sem a VIII. Bjornholmi Bálapakoló Versenyen... de annyi baj legyen!
Mondjuk tisztára bele tudom élni magam a játékba, most is azért pakoltam be a csűrbe őket, nehogy megázzanak...
-
#17113 Értem. Én a kockabálázót vettem, mert annak a bálaszállítója 16 db-ot szállít, a körbálázóé pedig csak 8-at egyszerre. Én sohasem pakoltam őket semmire, alapból ezt az automatikust vettem, addig nem báláztam, ameddig nem volt.
Én is a gépeim egy részét átcsoportosítottam a tehenekhez, és vettem ott egy földet is. Ott akarok majd silót aratni, csak ahhoz kell még egy BigX, ami kb. 500.000-ba fog fájni. :(
Ez az olcsó, traktor elejére szerelhető silózó eszköz egyszerre csak 3 sor kukoricát visz, egy örökkévalóság, mire egy mezőt learat az ember. -
Carl Davies #17112 Már vettem egy New Hollandot. 160LE-set azt hiszem. Amúgy azért akartam traktort, mert azzal tudok bálázni, etetni stb. Meg körbálákat csinálok. Eléggé megszenvedtem mire a farmon felpakoltam a bálapótkocsira a bálákat ... de sikerült eljuttatni a tehenekhez. :D
A farmon van amúgy egy olyan Liebherr. Ha gond van át tudom ugrasztani :D
Amúgy nekem sokkal jobban bejön ez a fajta épület elrendezés a teheneknél. Kis belső udvar, meg folyosó.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.30. 10:19:17 -
dicegirl1981 #17111 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a kormányra miért nem tudom elmenteni a különböző beállításokat és ha kilépek a játékból aztán vissza akkor nem tölt be a játék és fekete lesz a kép. Ha esetleg nem jó helyen kérdezem tudom a fórum azért van, de ezért elnézéseteket kérem és előre is köszönöm mindenki segítségét . -
#17110 Tanácsom, hogy ne homlokrakodós traktort vegyél, mert azzal nem fogod elérni a lerakott kockabálák legtetejét, hanem egy sárga Liebherr TL 436-7 rakodót. Szerintem ott jobban használható, én vettem hozzá egy univerzális vödröt és egy bálatüskét, elég mindenre.
Ezt -
#17109 1. Akit zavar, hogy egy idő után elszárad a termény, az kapcsolja ki, hogy ne legyen elszáradás. Én is kikapcsoltam.
2. Ha valakit - hozzám hasonlóan - zavar az, hogy a beállításoknál maximum 200%-ig lehet beállítani az egér érzékenységét (nekem ez kevés), az szóljon, megmondom, melyik fájlt kell átírni. Nekem most 400%-on van, ez nagyjából jó. -
Carl Davies #17107 Na beszereztem a tehenészethez a gépeket is :D
A többi dolog még a boltnál vár.
Bár lehet veszek még egy homlokrakodós trakit oda.
Most már csak szénabálákból kell csináljak párat, aztán jöhetnek a tehenek is :D -
endy papp #17106 Kezdjük ott hogy,nem kioktatásnak szánom...... de figyelmesen olvasd el mit válaszolt"Carl Davies #17085 : " "Persze láncfűrésszel."
Nos remélem ezek után nincs kérdésed.
De ha mégis ...megválaszolom.
KÉZI Láncfűrésszel.
Nos pl.egy ilyennel a térképen (Mapon)lévő összes fát kivághatod.
Kézi láncfűrész
Ami a kukoricát illeti, azt már ha elszáradt nem tudod learatni és nem is kell egyszerűen beszántod vagy tárcsázod és vetsz bele új terményt.
Mindig figyelj hogy ne gyorsítsd sokat az időd mert akkor nem jut időd a betakarításra.
Amúgy van rá elég idő asszem kb 8-10 óra múlva is learathatod de ez nem biztos ,igazából ennek soha nem számoltam utána ,mert mindig hamar betakarítom a termést.
A Shcorpioval,(gépi láncfűrész)csak a fenyőket.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.29. 19:58:35 -
Carl Davies #17105 Azzal nem is fogod kivágni. Láncfűrésszel ess neki :D
A megszáradt növényeket meg csak kultizni lehet már. :S -
#17104 Üdv!
endy papp #17096: Köszi a segítséget !
Carl Davies #17085 : Hát én nem tudom,nekem nem engedi ezeket a fákat kivágni a nyár fát, a nyír fát stb... itt egy kép róla : KÉP LINK
Ma gondoltam egyet,kipróbáltam egy új pálya kezdéssel a nehéz fokozatot , a kukoricát nem tudtam teljesen learatni,tudja valaki hogy az elszáradt részt mivel lehet levágni ? úgymond .
A választ előre is köszönöm .
-
#17103 Elég kevés mod-ot használok, a tehenészettel kapcsolatosan pedig egyet sem. Még a Misch Station-t sem tettem be egyelőre. -
endy papp #17102 Akkor nem tudom mi lehet a gond nálad,talán valamelyik mod kavar be ,asszem régebben a 13-nál mintha lett volna hasonló...
Jelenleg 500,de a héten még 1 órát sem játszottam...egyszerűen nem volt időm rá. -
#17101 Akkor legközelebb majd csinálok képernyőmentést. Nekem volt minden, néha mégis 0%-on állt.
Endy, te mennyi tehénnel foglalkozol egyszerre? Nekem 40 van jelenleg. -
endy papp #17100 Ezt még nem tudtam,de ez miért is jó???
Igaz lerakható fát még nem vettem,vágtam ki csak teszt próba jelleggel.
Azért is kapsz pénzt??? -
endy papp #17099 Mikor belépsz a játékba akkor mindig 0 áll majd asszem 1/4 óra múlva lép(ugrik) 100%-ra ,mivel mindig ilyen időközönként adja hozzá az adatokat mindenhez.
Ez már a 2013-nál is így volt...
Ha van mindig mindenük akkor soha nem ugorhat 0-ra.
Legalább is nálam még ilyet nem tapasztaltam több száz óra játék után sem.