• endy papp
    Tegnap nem hagyott nyugodni milyen is lehet az 1.2 javítás,így feltettem.
    Még nem tudtam minden oldaláról tesztelni de eddig pozitívak a tapasztalatok.
    Jó egyet kivéve hogy eddig nem akadozott a játék többször is,mint most.
    A "Vsync" amit most raktak bele mint új funkciót ,nem szabad bekapcsolni,legalább is én kikapcsoltam ,mert vele játszhatatlan a játék. annyira akad tőle.
    Holott szerintem épp az lenne a feladata hogy az fps ingadozásokat normalizálja vagyis állandó fps-t biztosítson.
    Nos az akadozásokat én úgy javítottam,(már amennyire lehetett)hogy a szűrőt és az élsimítást lejjebb vettem ,így már minimális lett az akadás,de aj játék nem lett észrevehetően csúnyább.
    Szerintem a grafika is szebb lett,.
    .Ami a favágást illeti egyértelműen jobb lett, kivágtam 30 fát és egyik sem volt bugos ott ahol előtte minden 4-5. az volt.
    Igaz mikor újból beléptem egy másik területen, az első amit kézi fűrésszel kivágtam bugzot.
    A daruval is jobb és könnyebb dolgozni , a Scorpio is jobban teljesít,valahogy a fák is másképp dőlnek,legalább is én ezt tapasztaltam.
    A pénz amit kapunk a fákért valóban kevesebb lett,de talán így életszerűbb.
    A tönk gyalu is hatékonyabban és gyorsabban dolgozik.
    Össze foglalva a favágás miatt is már érdemes feltenni a javítást.
    A betöltés nem lett lassabb ,mint ahogy valaki írta.
    Sőt a mod mapokat hamarabb betölti.
    A gépek lassulása is most jó lett ,habár nem tudom hogy a modnak köszönhető é,de azt írták ezt is javították.
    Most olyan hogy 60-al döngetek a trakival póttal,majd a gáz elengedés után azt hittem meg sem áll majdnem felgurult az emelkedőn.....
    Minden eddigi mod ami benne volt a játékban az továbbra is működik gond nélkül,pedig van vagy 3 giga benne.
    Egyenlőre ennyire volt időm,majd még ha valami érdemlegeset tapasztalok írok.
    Bocs ha hosszú lett ,de gondoltam lesz akinek segít plusz infóval gazdagodni..
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.11. 08:42:56