23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #17016 szia!
Lényeg a lényeg az hogy még az eredeti játékverziónál is igen gyakoriak a bugok hibák sok mod nem fér össze hadd ne soroljam .Nem szerencsés szerintem ha valami torrentről szeded le , tényleg jobban jársz ha megveszed az eredetit. -
sly78 #17011 lesilóztam az amerikai pályán a tízes és a hatos táblát. hét hektár talán a kettő együtt. lett belőle kb 800 ezer Euro bevételem :) elég gyorsan behozta az árát a Liebherr markoló meg a Krone Big. jó, sokáig tart, mire ezeket megveszed, de utána... brutális lóvé van belőle. kicsit persze unalmas a silózás, folyton ott gurulni a Krone mellett, meg utána belapátolni a cuccot a biogázüzemnél sem ér fel egy tandemugrással, de megéri. -
endy papp #17010 Mert ezt és a hasonló objektumokat,csak GE-vel lehet "beletenni" egy adott mapba. -
#17009 Köszi a választ igy már okés tényleg ott van. De viszont akkor a többféle kiadottal mi van?
De viszont ezt is kiprobáltam csak kiváncsiságból,és ezt nem jeleníti meg. LINK
-
TTSS #17008 Automatikusan berakja a térképre. Ott lesz lent a szarvasmarhák környékén. (a linkelt oldalon látszik a képen a fejőgép a karámban) -
#17007 Kicsit bővebben? -
#17006 Lenne egy kérdésem az LS15-el kapcsolatban.
Ha egy Storage objektumot szeretnék beletenni,hiába teszem bele a mód mappába nem jeleníti meg. Olvastam egy nem magyar LS15 oldalon hogy a takarmány boltban kell megnézni de ott sincs. mi lehet a probléma?.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.21. 16:19:38 -
nyúlfi #17005 sziasztok egy kérdésem lenne valaki tudna adni egy torrentes vagy más linket ahonnan le tudom tölteni a farming simulator 2015-t? gépem windows 7 64-bit-s előre is köszi -
Carl Davies #17004 Annyi modot raksz be amennyit szeretnél. Nem tudom hogy mi lehet nálad a gond, nálam eddig mindent berakott. -
sly78 #17003 atyaisten ebből a biogáz siló témából mennyi lóvét lehet csinálni. ezt sem túlozták el kicsit sem -
#17002 Carl Davies !
Köszi a segítséget !
Sikerült egy MAN billenős kocsit, és egy fa apritót beilleszteni ami megjelent ahogy a #16993 szólásoddal megtaláltam.
De viszont utána lévő két másik kiegészítővel, már megint ugyan az a hiba, hiába megyek a módosítások részre,nem jeleníti meg ugyan ott.
Vagy csak kettő kiegészítőt enged egyszerre?. Valaki más, valami ötlet hogyan lehet minden olyan kiegészítőtt megjeleníteni,amit bele tesz az ember.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.20. 22:05:39 -
McEachran3 #17001 Sziasztok.
Multihoz keresnék már meglévő csapatot. Első körben bármilyen csapat érdekelne, aztán majd kiderül passzolunk vagy sem.
Privátba várom a részleteket. Előre is köszönöm annak aki megkeres. -
#17000 Bocsesz, természetesen neked jár a köszönet a segítségért, csak a saját "válasz" gombot nyomtam meg véletlenül! Üdv. -
#16999 Szia ! Köszönöm szépen a segítségedet, most már értek mindent és utána fogok járni , hogy hogy van nálam ez a funkció beállítva! Üdv. -
sly78 #16998 én is 36 vagyok, és mint már egyszer említettem az életben is mezőgazdasággal foglalkozom. ennek ellenére szeretek ezzel elmolyolni, jópofa ilyen fullos gépekkel babrálni. én is nagyon jó megoldásnak tartanám ha fel lehetne venni embereket, név szerint, külön skillekkel, mint pl a Euro Truck Simulatorban. és szépen eligazítani reggel a bandát, hogy ki hova megy, mit csinál. fix bérekkel, rendes banki hitellel, amiben van kockázat. ez nagyon hiányzik a játékból. nincs kockázat. pedig a valóságban nagyon is van...
szóval nem rossz ez, de lehetne valóban turbózni. lehet, hogy akkor mondjuk a gépigénye sem ennyi lenne. nyilván tudják ők, hogy mit éri meg beletenni és mit nem. de az azért őszintén gáz, hogy egy mod kell ahhoz, hogy normálisan ráforduljon a kombájn a táblára.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.20. 20:30:06 -
#16997 Lehet, hogy üldözési mániám van, de az agrar simulatorban én semmiféle ilyen jelképet nem fedeztem fel. :) Sőt a modderek által készített pályák is mentesek ilyenektől. Persze továbbra is fennáll a költői kérdés, hogy egy mezőgazdasági tematikájú játékban mit keresnek ezek? Ettől még jó játék a Farming Simulator, csak hát nah, nem árt tudni honnan fúj a szél. :D Egyébként aki kicsit is beleássa magát a témába, tudja hogy ez a ravasz, szinte rejtett, de határozott jelképelhelyezés mennyire jellemző ezekre a körökre az élet minden területén. De ez már egy másik fejezet, nekem is csak arról jutott eszembe, hogy valaki megkérdezte, mi a fenét keres a cirkusz a játékban. Szerintem a játék készítői nagy Alphaville rajongók, érdemes megnézni "Song For No One" című klippjüket, ha már cirkusz. :D -
#16996 Az erdőben sem minden fa egyforma. Kicsit megtévesztő, mert a magasabb fáknak is ugyanolyannak tűnik a törzsvastagsága, mint a fiatalabbaké, de mivel jóval hosszabbak, sokkal több rönk jön ki belőle. A legmagasabb fákat keresd az erdőben. Ültetésnél minden fa megnő 9 nap után ilyen nagyra, de a készítők által berakott fák némelyike örökké törpe marad, azok nem növekednek tovább.
Egyébként a 2013-ban az erdő mod sokkal jobban animálta a fák növekedését, ott kis ugrásokkal nőttek a fák. Itt meg van 3 fázis, ami 2014-ben elég gagyi megoldásnak tűnik.
De megéri az is, hogy veszel 7 ezerért fenyőfát, az már a 9 napos végső stádium, azt kivágod, feldarabolod és az jóval többet fog érni 7000-nél. Nekem olyan 23 ezret adott egy ilyen feldarabolt fáért, így volt rajta 16 ezer haszon. Csak nem valami életszerű. :)
Azt is megfigyeltem, hogy ha egészben adok el egy lombhullatót, akkor ad érte 2000 körül, de feldarabolva többet ad érte, ha szép egyenes darabokat vágok ki belőle. -
zolcsika080104 #16995 talán igaza van a srácnak ha ezt a szoftvert mi fejlesztenénk,fejleszthetnénk .Ha traktoristának csak üldözési mániája van akkor miért nincs magyar mezőgazdasági szoftver?Magyar közösségi oldal világszerte?témától picit elkanyarodva de még azért témánál maradva pl a ffffaaaaceboook se a Zucker gyerek ötlete volt mégis az övé minden.Mezőgazdasági országban mint a mienk meg csak a Giants van? -
#16994 Igen egyiket próbáltam ami benne is volt,de semmi, LINK
Érdekes módon kipróbáltam egyúttal, ha beleteszek pálya kiegészitőt,azt beadja de betöltéstől tovább nem megy.Tehát ha pályát próbálok,kiválasztása jó,megjelenik, de mikor megtörténik az elinditása(betöltése),na onnantól megáll minden,csak tölt, csak tölt ......
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.20. 19:08:24 -
Carl Davies #16993 A boltban felül át kell lapozni a modokhoz, elvileg ott kellene lenniük. Valamelyik modrol tudnál egy linket adni esetleg?
-
#16992 Nem tudom én a farmom mellett lévő erdők széléből is vágtam fákat azok is 7 ezret értek nekem. Hol vannak 20-30 ezres fák? -
#16991 Már rar-ban és Zip-ben is kipróbáltam a kiegészitőtt a : my games/Farmig simulator 2015/mods mappában. De egyiksem sem jelenik meg a bolt táblázatban.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.20. 17:32:51 -
Carl Davies #16990 Rar-ban kell betenni a modokat. A játékon belül hol nézed a modokat? -
#16989 Én mondjuk könnyű fokozaton játszom, lehet ezért ad ennyit egy-egy darabért. -
#16988 A fatelep mellett kis fenyők vannak, azok valóban csak 7000-et érnek. Az erdő viszont tele van hatalmas fákkal, melyek megérnek 20-30 ezret is. -
#16987 Üdv!
Egy kis segítség kellene a LS15-höz,mert akár rar-ban teszem bele a mód mappába a kiegészitőt,jelen esetben traktort,és hiába teszem bele kicsomagolva egy arra elnevezett mappába,a játékban nem jelenik meg egyátalán.
Mi lehet a probléma?.
Válaszokat előre is megköszönöm. -
#16986 Jól leírtad a dolgokat és ezek mind hiányoznak is a játékból. Mondjuk lehet én csinálok valamit rosszul, de én ha kivágok egy fenyőt a fatelep mellett és egészben betolom a tóba, akkor csak 7 ezret ad érte. Nehéz fokozaton játszom lehet ezért. Szóval én nem tapasztaltam meg ezt a gyors gazdagodás dolgot. -
jocking #16985 Hát igen, rohadt egy szektás játék ez. Ott vannak pl. a lakóházak, amiket köztudottan kőművesek építenek. Elmennek a fenébe a sok rejtett utalásukkal. -
jocking #16984 Nekem nincsenek vele ilyen gondjaim. Szerintem az sem jó, ha valamit túlbonyolítanak, mert akkor is igen hamar unalmassá válhat. A monotonitást kár felhozni hibának, hisz a való életben is így telnek egy farmer mindennapjai, csak itt gyorsabban történnek a dolgok. Az egyetlen dolog ami engem is zavar egy kicsit, az az élettelen térkép. -
#16983 "Mi a fenének ilyen marhaságok a térképre, mint a hotel és a cirkusz?"
Ez jó kérdés, valószínűleg utalás a Carnivale-A vándorcirkusz nevű sorozatra. A készítőknek megvan ez a mániája, hogy szabadkőműves jelképekkel pakolják tele a játékot. Korábbi részekben is megfigyeltem. A 2011-ben ott volt a hídon a két oszlop, Boáz és Jákin, aztán az amerikai pályán ott van az a kecskeszobor a parkban, az is elég gyanús, vagy a moziplakáton az utalás, "Jet Set Farming". Az Alphaville nevű, köztudottan szabadkőműves együttesnek van egy olyan albuma, hogy First Harvest, melyen szerepel a Jet Set cím szám is. Hogy minek mezőgazdasági játékba ilyen jelképek, jó kérdés, ez valószínűleg a készítők kötődését jelzi a dolgokhoz, felettébb érdekes.
Apropó, tudja valaki, hogy az autós moziban hogyan lehet elindítani a vetítést? Emlékszem egy olyan videóra, ahol filmvetítés indult el a vásznon, csak már nem tudom hol láttam. -
TerDev #16982 7. azért a koszolódással is foglalkozhattak volna egy nappal többet, vagy valamit csinálhattak volna vele, mert egy föld leszántása után úgy néz ki a traktor, mintha egy fél évet dolgozott volna mocsárban. amortizálódásról annyit, hogy szerintem érdekes lenne hogy minden játékbeli héten "javítani" kéne. -
#16981 Lehetne még fejleszteni valóban, én is ezen gondolkodtam. Nekem tetszik a játék (pedig nem gyerek, hanem 36 éves vagyok), de lehetne sokkal jobb!
Azt írja az elején, hogy Bjornholm legsikeresebb mezőgazdasági szakembere lehetek. Nos, már a kezdéskor is az vagyok, hiszen én vagyok az egyetlen mezőgazdász ebben a világban.
1. Lehetne olyan, hogy azok a földek, amelyek nem a mi birtokunkban vannak, nem állnak ott parlagon, hanem lennének gép ellenfelek, akiktől meg kell (lehetne) venni, de ők közben művelnék természetesen. Így mindenhol mennének a traktorok, vetőgépek, kombájnok, mert ez az egyik legrosszabb a játékban, hogy a világ borzasztóan döglött. Persze, vannak autók, amelyeket egy traktorral simán leelőzök, vannak gyalogosok is néhol, de elég kevés.
2. Számomra a legidegesítőbb, hogy egy távoli földhöz el kell menni külön a traktorral, külön a kombájnnal, külön vetőgéppel, stb-stb. Miért nem lehet ezt automatizálni? Lehetne állandó segítő X darab (mondjuk névvel), akik a szántás/vetés/aratás mellett elvezetnék a szükséges gépeket oda, ahova mi mondjuk a térképen. Szabadidejükben pedig mászkálhatnának a farmon, növelve az életet a pályán.
3. Mi a fenének ilyen marhaságok a térképre, mint a hotel és a cirkusz? Ráadásul nem a faluban vagy mellette, hanem a szántóföldek között... Ja, hihető.
4. Jó lenne, ha a gépi munkás megtanulna végre szántani, mert nem tud még mindig. Iszonyat nagy üres helyeket hagy ki, ha éppen nem akad el egy elé ugró fában.
5. A térkép szerintem jó (leszámítva a cirkuszt!), sokkal életszerűbb, mint a Hagenstadt.
6. A favágás is jó ötlet, csak baromi kiegyensúlyozatlan a többi tevékenységhez képest. Emberek, mi a fenéért kell itt vetni/aratni fáradságos munkával, amikor egyetlen fa kivágásáért is tripla annyit lehet kaszálni, mint egy kisebb föld teljes hozama. A fatelep mellett kivágtam 2 fát, traktorral beletoltam a vízbe, és kaptam értük 200.000-t, amiért vettem egy teljes felszereltségű kombájnt. Két fa áráért!
7. Ami ugyancsak tetszik, hogy piszkosak lesznek a munkagépek, ez remek! Itt lehetne még olyan fejlesztés, hogy a piszkos gépnek drágább lenne a fenntartása, hiszen többször kellene javítani, és a való életben is kevesebb az élettartama, mint egy jól karbantartott eszköznek. De olyan is lehetne, hogy a gépek időnként meghibásodnak, javítani kellene, és idővel teljesen leamortizálódna, ilyenkor kellene venni újat.
8. Van időjárás a játékban, de minek? Lehetne ezt még cizellálni, szárazság esetén kevesebb haszon, sok esőben a termény egy része kirohadna, lehetnének kártevők, ezért többször is kellene ebben az időszakban permetezni, stb-stb.
9. Lehessen végre letaposni a termést!
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.20. 12:59:35 -
sly78 #16980 azt esetleg nézte már valaki, hogy van-e különbség a hozamok között, ha szerves trágyát szórok ki, megszántom, kultivátorozom, vetem, műtrágyázom? gondolom az eddigiek alapján semmi. csak akkor nem tudom mi értelme van a szerves trágyát egyáltalán beletenni? mert már az előállítása sem két fillér, kell hozzá körbálázó, bálakiszóró stb. ennyi pénzt nyilván akkor tesz bele az ember, ha van hatása a hozamokra, magyarán megtérül. sajnos ezért tartom most már rossznak ezt a játékot.
én megbántam, hogy megvettem. nincs benne semmi kihívás. se egy rossz időjárás, kártevők, semmi. csak ismételgetni ugyanazt, ugyanazokkal a tökéletesen kiszámítható eredményekkel. a banki hitel is marhaság, lehetne sokkal keményebb, sokkal valósághűbb. nem beszélve arról, hogy ki a tököm csengeti ki egyben egy traktor árát? miért nincs erre valami hitel? mindegy, hagyjuk is. gyerekeknek csinálták ezt, akiknek hetekig érdekes, hogy megy a kombájn... -
gyuri35 #16979 Sziasztok!1.1 patch-t hogyan kell telepíteni és érdemes e?Állandóan azt írja mikor elindítom a telepítőt hogy nincs a játék telepítve.Azt olvastam hogy valami sebesség problémát javít csak,a röpködő és önmagukat önállósító rönköket nem. -
#16978 http://abload.de/img/10807096_718072204937hvijy.jpg
http://abload.de/img/untitleduu0acra.png
Lassan átvedlik a kicsike -
-
nono28 #16976 Sziasztok!!
Olyan kérdésem volna hogy mitől lehet az hogy rendszeresen Giants Engine nem válaszol és kilép a játékból?? -
TerDev #16975 http://forums.logitech.com/t5/image/serverpage/image-id/15936i0545940A12614064/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1
akkor itt az URL! valamiért nekem se töltötte be mindig a képet, azthittem csak nálam csinálja. oda kell egy pipa, talán jó lesz. bocsi az értelmetlenségért! -
#16974 Szia!
Köszi a segítséget, agyalok azon , amit írtál, hogy be van keretezve a képen a combined axis, de milyen képen!? Lehet, hogy meg akartad mutatni képen, hogy miről van szó? De kép nincsen és így nehezen látom a dolgokat. A játékban beállítottam, hogy kormánnyal szeretnék játszani, de csak villog összevissza a kék kijelölés a menüben és ez nem jó jel azt hiszem. Valami nagyon nem stimmel itt. Ha tudod, próbáld meg még érthetőbben leírni, hogy mi is a teendő ilyenkor. A többi játékos társtól elnézést kérek ezért! Köszi! Üdv. -
zolcsika080104 #16973 Szeva majd hasonlóképp lesz mint a 13 ban mod kombi kell majd hozzá ezért mondom én minden növényt minden mapba bele lehessen tenni ilyet kellene kitalálni a moddereknek beletennéd és a vetőmagbolt is látná a kombine is a vetőgép is