• Sysfox
    Amennyire jó ez a játék, sajnos annyi hiba van benne még!

Többször előfordul, hogy betöltés után nem ugyanott vannak a munkagépek, mint mentéskor, pl. belelógnak a falba, pedig nem is ott tettem le.

A favágásnál tegnap találtam egy óriási bugot. Kivágtam mondjuk egy 12 méteres fát, eldaraboltam 4 darabra. Feltettem a trailerre ebből hármat, majd a 4. darab hirtelen úgy kezdett viselkedni, mintha még mindig 12 méteres lenne, csak a látható 3 méter feletti rész nem látszott. De beleakadt a traktor, elakadt a többi fában, stb-stb. Gondoltam, rosszul vágtam le, ezért a láthatatlan rész mellett levágtam a láthatóból úgy, hogy a láthatóból maradt 20 centi, és a teljesen jól viselkedő látható 2,8-as darabot leadtam.

Most ezzel mi legyen? - kérdezem, és elkezdtem vontatni a fatelep felé, de elég nehéz úgy vinni valamit, hogy nem látod! Szépen állt néha a traktor közben, alig lehetett haladni vele. Odaértem a tóhoz, kérdés, hogyan fogom beledobni a vízbe? Rövid gondolkodás után megszületett a válasz: belehajtok az egész hóbelevanccal! Bele is hajtottam, de nem történt semmi (azon kívül, hogy elsüllyedt a traktorom és a faszállító).

No, cuccok visszaállítása, round 2! Visszamentem, erre nem ott van a parton a fa teljes pompájában, csak éppen a 20 centit leszámítva láthatatlanul! Addig-addig gyötörtem a traktorral, hogy beleesett... Kaptam érte 60e-t!