23835
  • dimre
    Nem kell gallyazni sem
    A biomassza erőmű viszont csak a faforgácsot zabálja, pedig jó lenne ha szénát és a szalmát is el lehetne adni.
  • Carl Davies
    A biogáznál le lehet adni a bálákat, a kockával néztem, azért 320€-t kaptam.
    A vonat meg félre tolja a járművet :D
  • LeWyTy
    Hard módban is nagyon jól fizet.... nem ér kicait túl sokat a fa?
  • traktorista
    Én még nem próbáltam, de mi van akkor, ha egy járművel ráállunk a sínekre és elindítjuk a vonatot?
  • traktorista
    Igen, aztán eszembe jutott ez a mód, mert már a 2013-ban is volt a Case kombájnoknál. De azt próbálta valaki, hogy a biogáz garatja bevesz-e bálákat is? Mert úgy tudom a sima szalmát felszedő kocsiból beveszi.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 21:48:58
  • traktorista
    Nem muszáj feldarabolni a kivágott fákat, ezzel a piros rakodóval egész szálfákat is be lehet húzatni a fatelep úsztatójához. Én legnehezebb módban játszom, nekem 10000-et adott egy egész fenyőért, persze legallyazva.
  • metaxx
    Azért ezzel a fakitermeléssel nagyon jól lehet keresni na! Csak idő, mire kis fűrésszel feldarabolom a fát.

• endy papp
    FS 2013-nál nem lehetett kikapcsolni ,hogy ne fonnyadjon a termés el,de mégis megoldottam.
    Ez volt benne a kihívás ennyi mindenre figyelni koordinálni.
    Pedig itt aztán volt sokféle termény és gyár (sör ,kenyér,stb)nagy map,sok dologra kellett figyelni,de ez volt benne a kihívás.
    Soha nem fonnyadt el semmi.
    Igaz meg is volt a géppark hozzá ,nem csalással.
    A 2015-ben nem tudom meddig lehet húzni a betakarítást,még nem teszteltem.
    Suedhemmern map FS 2013
    Ez az új AI,forgalom, nemrég került bele,feldobta a játékot......
    FS 2013 AI kamion forgalom.
  • Carl Davies
    Nem :D Rögtön a kombájnt állítom úgy, hogy szecskázzon ... (Játékban: Rendezett szárszórás, ez ki van kapcsolva)
  • zolcsika080104
    jaja abban volt olyan nekem is akkor ezt hanygolom
  • endy papp
    A futószalagot CSAK GE.-vel lehet bele tenni nem szabadon elhelyezhető csak úgy.
    De gondom majd lesz előbb utóbb olyan is mint a 2013-ban.
  • mardal
    Sziasztok.

Játszottam az előbb a játékkal kb 10 percet,közben próbáltam beállítani egy thrustmaster tflight stick x-et hogy ezzel lehessen irányítani a rakodókat. Elmentettem de azóta elindul és fekete kép lesz a háttérben megy de se kép se hang.Valaki ilyesmivel találkozott?
  • Lack
    Köszönöm a segítséget mindenkinek, a straw power plant jónak tűnik, valószínűleg kipróbálom.
  • zolcsika080104
    futószalagot tényleg nem látja a többit igen na majha lesz másik mod rá akkor
  • traktorista
    A 15-ben már a termények rohadását ki lehet kapcsolni és akkor nincs az, hogy az ember fejvesztve rohangál, hogy hol mit kellene learatni még a tönkremenés előtt.
  • traktorista
    A szecskázás alatt mit értesz? A szalmát is be lehet dobálni a fadarálóba? Vagy esetleg a bálákat bele lehet tenni a biogáz üzem garatjába? Mert az most megváltozott, alul valami aprító kések forognak benne.
  • Carl Davies
    Ó, nem is kell ide magasnyomású mosó ... lemossa sec-perc alatt az eső a gépeket XD Tök jó :D
    Ja, és az imént kaptam egy pótkocsi fáért 310ezret :D Jön itt a pénz, csak el kell kezdeni. Nincs is kedvem már földeket csinálni XD
  • zolcsika080104
    oksza kössz megvan már meg a futószalag is lejött
  • endy papp
    Itt is leadhatod ,ez egy elhelyezhető mod,bárhova leteheted,jól fizet.
    Straw power plant v1.0
  • endy papp
    Biztos rossz helyen nézed keresed.
    Először én is kerestem de hamar rá jöttem hogy,a teheneknél van csak,úgy hogy ott keresd.
    Mellesleg mielőtt indítod a játékot(map-ot) de már benne vagy a menüben,a módosítások kötött megtudod nézni látja é a játék.
    Működnie kell.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.06. 17:48:56
  • zolcsika080104
    heló!

ezt én is kipróbáltam de nem mutatja a játék nekem nektek igen?
  • Carl Davies
    Össze bálázhatod esetleg. Az állatoknak adhatod, majd ha lesz vagy a csirkéknél van leadója. Az ára vissza jön egy idő után a gépeknek, csak ja ... Én inkább össze szecskázom egyenlőre, ne is legyen.
  • dimre
    Ha alaptérképekkel játszol, érdemes berakni ezeket a modokat, akkor a bálázás megspórolható, olcsóbb a géppark hozzá, és persze a raktározási lehetőség.
    WestBridge FeedStorage
    BjornHolm FeedStorage
  • Lack
    Sziasztok. Kérdezősködnék még. A kombájn után hagyott szalmát érdemes-e bálázni (úgy értem, hogy érdemes-e gépesítenem, bálázót, bálafelszedőt vennem)? Hol lehet leadni és mennyi pénzt adnak érte? Köszi.
  • laca412
    Köszi, valami ilyesmit kerestem! :)
    Nekem valamiért nem néha fogja meg rendesen a rönköket, kicsúsznak belőle.De a legidegesítőbb hogy ha nyitni zárni akarom a rönkfogót mindíg át kell rá váltanom rá, különben nem lehet mozgatni.De ugyan ez van a teleszkóposra rakható bálafogóval is.
  • LeWyTy
    És ezmiez a mod?

megvan "Nemszóltam"
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.11.06. 12:16:07
  • endy papp
    Én ezzel rakom meg
    Mindent fel szed még a legrövidebbet is és elbír az ilyen hosszúval is....
    Fa Rakodó Traktor

Rönk Rakodó
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.06. 11:58:27
  • Carl Davies
    Nekem teljesen jól működik a rakododó, igaz, hogy a vékony fákat nem nagyon lehet felszedni, de megoldható.

A modok nekem mind működik, próbáld meg sorba berakni őket. Lehet hogy az egyik zavar be.
  • SirHiggins
    Hali, kérdés:ha traktor vagy eszközt teszek be a modok közé, akkor nem tudom megvenni...az optionsben látszik a cucc,
    mapokat be tudom pakolni azokkal nincsen gond.
    Valakinek ötlet?

Köszi
  • laca412
    Kollégák!
    A nyerges rönkszállítót mivel lehet megrakni?A két homlokrakodó meg a nagy Liebherr nem éri fel rendesen.A teleszkópos Liebherr meg bugos mint állat.
  • zolcsika080104
    Még annyi hogy pl télen a gépeknek szerszámoknak új alkatrész kellene amit meg kellene venni ill beszerelni,ne csak dísz legyen a műhely.Pl egy több mint tíz éves játék is tudja azt Pl GTA hogy számtalan épületbe mehetsz és ott szétnézhetsz ill van küldetés .Ebben is lehetne mindig valami úgy a farmon mint gyárakban pl gyári fuvar másik városba stb
  • zolcsika080104
    inkább azért én azt hiányolom hogy nem is tudom hogy lehetne a fejlesztőkhöz ezt eljuttatni nem igaz hogy nem látkják mekkora a kereslet a játékra.Előszöris egy jobb grafikus motor kellene, másodszor több állat, amik ugyanúgy mozognak mint az alap, azonak kaja víz monden.Több olyan megoldás mint a sued illetve porta mapon hogy sörgyárba komló stb épp ezért több növénykellene egy olyan mivel már van hír elég lenne ebből pár, hogy a hírek szerint nagy a krumplibogárveszély gomba stb ekkor kellene permetezni stb.Ahogyan már írták előttem a trágyázásnak i legyen értelme és az utána levő permetezésnek is.Valamint az idő pörgetése tetszőlegesen pörgethető legyen úgy hogy a napok teljenek úgy mint a másodpercek kicsit unalmas hogy mindig tavasz van irreális .Hónap nap legyenek ,ennekmegfelelően lehetne gazdálkodni. Télen és ezt is írta már valaki ,karbantartani lehetne szerszámokat illetve havat tolni pénzért utakon a hegyekben sípályán.Meglenne az esélye annak is pl hogy ahírek szerint ideális a vetés pl ápr 6 ot írna krumplira .Elvetetted minden gyorsítod az időt s írná a kimaradt permetezés miatti kb 20 % os növényhalást mire szeptember lett, ilyenekre gondolok.Egy ilyen gamet 20 ezerért is úgy vinnének mint a cukrot
  • LeWyTy
    Tetszik hogy nem hullik le a pótkocsiról a cucc amit ráraktam....
  • tutika14
    Ahhh... Semmit sem tudtam. De nem is találok róla semmit.. Ma bementem egy PC-s bóóót" ba, hogy majd veszek botkormány joystick-ot. erre az se volt. jólvan mondom akkor végképp beleszarok XD De, ha tudná valaki az jó lenne. :/
    És nekem se eredeti a játékot, még nem jutottam el oda, hogy megvegyem, eddig megvettem a 11-et és a 13-at is. ezt is megfogom valamikor.
    Utoljára szerkesztette: tutika14, 2014.11.05. 22:42:56
  • traktorista
    Gyakran van olyan, hogy elvágom a fát és nem akar kidőlni, de olyankor neki kell szaladni többször is és akkor elkezd dőlni. :D Az biztos, hogy ez az egyik legérdekesebb része a játéknak. A traktorra köthető rakodódarut is egy kis rutinnal könnyen lehet kezelni. Már a játék elején beruháztam az olcsóbb fakitermelő eszközökbe, így amíg növekszik a gabona, van mit csinálni. Ezek az olcsóbb gépek is nagyon szórakoztatóak, nem érdemes csalással mindjárt a legdrágább modelleket megvenni és lelőni a poént. Amúgy a fakitermelés veszélyes mulatság, nem ilyen egyszerű, mint a játékban, itt még hajkot sem kell vágni, akit érdekel, annak itt egy kis videjó :D
    https://www.youtube.com/watch?v=vOXFx8gOYXw
  • Carl Davies
    Az engem is zavar, néztem a gombkiosztásokat, de nem tudom, mit lehetne vele kezdeni :S
  • TerDev
    és sikerült kezdeni valamit a fordított kanál döntéssel? vagy eredeti a játékod,mert nekem nem,és engem is zavar.(?)
  • Desert
    igen, a látótávolságra lehetne valami opció, hogy növelhető legyen szabadon
  • traktorista
    Az nálatok is úgy van a játékban, hogy a közúton található járművek fizikája megváltozott? Eddig fel lehetett őket borogatni, most olyanok, mint a beton, meg sem moccannak, ha nekimegyek.
  • endy papp
    Ezért a méretes fáért 60000 adott a játék
    Van benne valami hogy a hosszúakat kell leadni.
    Elvinni még csak-csak,de felpakolni nem volt egyszerű....
    Egy szál fa 60000

Ebből nekem is le kellett vágnom a végéből mert nem fért volna fel
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.05. 21:11:50