Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\savegame1-en belül van egy "economy.xml" ezt szövegszerkesztõvel megnyitni, ezen belül olyan sorokat kell keresni, hogy: <field number="1" ownedByPlayer="false" /> ebbõl annyi ilyen sor van amennyi föld a "false"-t kell átírni "true"-ra, ekkor tied a földterület. A savegame1 mappa természetesen az amelyikell játszol.
Nekem meg egy olyan segítség kellene.hogy hogyan és melyik filokat kell átírni a mapon ahhoz hogy a földterületek megvásárolhatóak legyenek.mert van egy mod map ahol alapból minden föld megvan.Ill az árverések gyakorisága hol módosítható?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
a traktorista pálinkával müködik
Három különbözõ pót abból 2 jól töltött a harmadik túl hamar.
A válaszod tökéletes volt köszönet érte <fillScale value="?" /> ezen kellet állítani 5ös volt az érték 1 re kellet visszavennem most tökéletes.
Ennyi lett a diferencia a a két pót között/minimális eltérés/
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ha igen, akkor passz...
Ha viszont különbözõek, akkor annak a pótnak kell az .xml fájlja.
Megnyitod, és keresel olyan sort, hogy:
<fillScale value="?" /> - a kérdõjel helyén áll egy szám, azt vedd lejjebb, hogy mennyire, azt ki kell kísérletezni. Ugyanakkora távon menj végig az egyik póttal, nézd meg mennyit vesz fel, majd menj végig azzal amit szerkesztettél, ha többet vesz fel, vedd lejjebb a számot.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Megnyitod a ZIP-jét mondjuk Total Commanderrel belemész.
Egybõl a fõkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a pótnak, nyisd azt meg F4-el, vagy csomagold ki és rendeld hozzá a World Pad-hoz vagy jegyzettömbhöz.
Megkeresed azt hogy "capacity" kell melette lennie egy alap értéknek. Na ezt írd át nagyobbra tetszés szerint, mentsd el, indítsd újra a játékot.
Sziasztok kérnék 1 kis segítséget a középsõ pot túl hamar telik meg mit kell átírni hogy lasabban teljen meg.
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Link
Sakkoo.......Baszkiiii
Letöltöttem egy mappot és becsomagolva ahogy kell betettem a mods mappába de inditásnál nem látom miért?
Sakkoo.......Baszkiiii
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Jó visszatérni LS2013-hoz! <#hawaii>#hawaii>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Rába link
ETS2 miatt abbahagytam a játékot, de tegnap rájöttem, hogy mennyire hiányzik, ezért úgy döntöttem visszatérek! 😄D
Nem tudtam eldönteni, vajon spoilerbe tegyem-e? <#idiota>#idiota>
#15179 - LINK (Rába 280)
Sziasztok!Valaki ezt a rábát át tudná tenni 11 be?.Fontos lenne,de nem csak nekem!.