• traktorista
    A Spin Tiresben jól el lehet akadni a sárban, igaz annak talán nagyobb gépigénye van, mint a Farmingnak. Az Agrar Simulatorban nagyon jó ötlet volt a 3D-s talaj, ha rosszul szántasz, akkor hatalmas bakhátak keletkeznek, amiken a traktor utána alig tud menni a kultivátorral, meg az is jó ötlet volt, hogy nincsenek előre elkészített szántóföldek, hanem neked kell ekével feltörni a gyepet, különben vetni sem tudsz. De ez a bebicskázás valóban nagyon jó lett a Farmingban, meg most ha teljes féket nyomsz, akkor blokkolnak a hátsó kerekek, eddig ez sem volt. Az is jó, hogy indulásnál felbőg a motor és érezhetően nehezen indul emelkedőn, vagy szenved. Most meg már valóban nincs értelme kis traktorokat kötni nagy szerszámokhoz, mert használhatatlanok.
    A másik dolog, hogy a járművek gyakran el tudnak akadni, felborulni, gödörbe esni. Én ilyenkor előbb megpróbálom magam elvégezni a mentést, múltkor például a fadaráló darujával húztam ki a pótkocsis traktoromat a tóból, igaz nem volt könnyű mutatvány, mert folyton leakadt. :) Nem tudom eddig volt e ilyen, de most a vízbe esett traktor lefullad és csak jármű visszaállítással lehet újra aktiválni, addig el sem akar indulni.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.16. 15:09:32