Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi megvan! 😊
Sziasztok!
A My Games\FarmingSimulator2013\savegame1 vagy 2-3 stb. amelyik játékállásban játszol,"careersavegame.xml" megnyitod jegyzettömbbel vagy notepad++ -al ezzel átláthatóbb, megkeresed az adott termény ( Pl.: (wheat)búza : 0.5021432 ) Nos ha ezt átírod, sokkal többet fognak fizetni a módosított terményért.
Kb. így néz ki egy sor: <fillTypePrice fillType="sugarBeet" price="0.118000" previousHourPrice="0.115000" totalAmount="1364000.000000" /> A "price" az ár kilónként vagy egységenként.
A My Games\FarmingSimulator2013\savegame1 vagy 2-3 stb. amelyik játékállásban játszol,"careersavegame.xml" megnyitod jegyzettömbbel vagy notepad++ -al ezzel átláthatóbb, megkeresed az adott termény ( Pl.: (wheat)búza : 0.5021432 ) Nos ha ezt átírod, sokkal többet fognak fizetni a módosított terményért.
Kb. így néz ki egy sor: <fillTypePrice fillType="sugarBeet" price="0.118000" previousHourPrice="0.115000" totalAmount="1364000.000000" /> A "price" az ár kilónként vagy egységenként.
Sziasztok! A vetemények árait hogyan tudom megváltoztatni? Hogy többet érjenek eladásnál!??
Heló!
nekem is ez a fajta körbálaszedõ van.csak én nem innen szedtem le.De nagyon vagány.Érdekes az hogy a szénát a takarmánykeverõ csak bálásan ismeri fel,a szénává szárított füvet ha betöltõkocsival szedem fel akkor csak sima fûnek látja.ez minek van?
nekem is ez a fajta körbálaszedõ van.csak én nem innen szedtem le.De nagyon vagány.Érdekes az hogy a szénát a takarmánykeverõ csak bálásan ismeri fel,a szénává szárított füvet ha betöltõkocsival szedem fel akkor csak sima fûnek látja.ez minek van?
Szia!
köszi a linket kipróbáltam és ez mûködik nálam is tökéletesen.
köszi a linket kipróbáltam és ez mûködik nálam is tökéletesen.
Sziasztok!
Nem tudom mi lehet a baj, nem biztos, hogy a bálaszedõ a baj lehet a pálya(map) hibája is, próbáld ki másik pályán is. Én ezt a körbála szedõt használom nálam jól mûködik.Link
Nem tudom mi lehet a baj, nem biztos, hogy a bálaszedõ a baj lehet a pálya(map) hibája is, próbáld ki másik pályán is. Én ezt a körbála szedõt használom nálam jól mûködik.Link
Sziasztok
segítséget kérnék, mit tegyek hogy javítani tudjam a körbála felszedõt, mert ürítéskor eltûnnek a bálák.
segítséget kérnék, mit tegyek hogy javítani tudjam a körbála felszedõt, mert ürítéskor eltûnnek a bálák.
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy mappot, aki kedveli az eredet térképen való játékot. Kisebb módosítások vannak Pl. Két siló a teheneknél és épületek, a juhokhoz közel is van gyapjúleadó, és komoly gép parkkal lehet kezdeni.
Hagenstedt_by_apatimap_v1
Szeretnék ajánlani egy mappot, aki kedveli az eredet térképen való játékot. Kisebb módosítások vannak Pl. Két siló a teheneknél és épületek, a juhokhoz közel is van gyapjúleadó, és komoly gép parkkal lehet kezdeni.
Hagenstedt_by_apatimap_v1
Valaki tud segíteni abban, hogyan lehet Giants Editorral állatot betenni?
A végét elírtam : nem speed2, hanem "speed" (2-es helyett idézõjel).
Bocs.
Bocs.
Petke77, fbandy72
Köszönöm a válaszokat, de nálam csak ez az egyetlen gép csinálja, a többi betakarító nem - ezért volt számomra olyan furcsa.
Zavart a dolog, mert ürítésnél ott szoktam hagyni a betakarítót, és más géppel szoktam dolgozni valami mást, aztán legközelebb akkor nézek rá, amikor újra megtelt és mellé kell állni.
Végül is megoldottam a dolgot: a Grimme Maxtron 620-ból csináltam egy olyan változatot, - néhány szerkesztéssel - ami burgonyát takarít be.
tom4sy
Az adott gép xml fájljában van a "wheel" résznél, hogy melyik kerék mekkora szögben fordul, és milyen gyorsan.Általában az elsõ két rész, ami"wheel rotSpeed-del kezdõdik) a két kormányzott keréké. Ott kell változtatni az értékeken.
PL: Deutz Agrotron X720-nál
<wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30" ............
<wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30"............
A "speed2 a fordulási sebessé, a rotMax és rotMin a balra-jobbra fordulás szöge.
Köszönöm a válaszokat, de nálam csak ez az egyetlen gép csinálja, a többi betakarító nem - ezért volt számomra olyan furcsa.
Zavart a dolog, mert ürítésnél ott szoktam hagyni a betakarítót, és más géppel szoktam dolgozni valami mást, aztán legközelebb akkor nézek rá, amikor újra megtelt és mellé kell állni.
Végül is megoldottam a dolgot: a Grimme Maxtron 620-ból csináltam egy olyan változatot, - néhány szerkesztéssel - ami burgonyát takarít be.
tom4sy
Az adott gép xml fájljában van a "wheel" résznél, hogy melyik kerék mekkora szögben fordul, és milyen gyorsan.Általában az elsõ két rész, ami"wheel rotSpeed-del kezdõdik) a két kormányzott keréké. Ott kell változtatni az értékeken.
PL: Deutz Agrotron X720-nál
<wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30" ............
<wheel rotSpeed="70" rotMax="30" rotMin="-30"............
A "speed2 a fordulási sebessé, a rotMax és rotMin a balra-jobbra fordulás szöge.
Megtaláltam...door trigger.Másik kérdés. Valahol belelehet nyúlni a játékba, hogy a traktorokat normálisan lehessen kormányozni. Picit lassítani szeretnék rajta, mert mindig tulfordul. Lehetséges?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxlSQ8kF6cg
Sziasztok! 2011-eshez töltöttem le mapot (linkelni nem tudok, még nem enged). Modhoster-->fantasy 2 by tommy r
Az volna a gondom, hogy nem tudom kinyitni a benne lévõ kapukat, ajtókat ( nem tudok kimenni a traktorokkal). Mindent végignyomogattam de semmi. Van valakinek ötlete? Esetleg bill. kombinációval nyílik?
Az volna a gondom, hogy nem tudom kinyitni a benne lévõ kapukat, ajtókat ( nem tudok kimenni a traktorokkal). Mindent végignyomogattam de semmi. Van valakinek ötlete? Esetleg bill. kombinációval nyílik?
Sziasztok! Ezt már én is figyeltem szerintem is a termelékenység miatt van így, megyek mellette a föld végéig ott kiürít teljesen utána megy tovább.
Helló!
Ez teljesen normális, nálam is így van sõt még néhány kombájn is ezt csinálja! Az aratógépek auto módban 80%-nál (jeleznek-villognak) lehet üríteni,közben vagy utána a gyorsaság és hatékonyság érdekében folytatják az aratást. 😊
Ez teljesen normális, nálam is így van sõt még néhány kombájn is ezt csinálja! Az aratógépek auto módban 80%-nál (jeleznek-villognak) lehet üríteni,közben vagy utána a gyorsaság és hatékonyság érdekében folytatják az aratást. 😊
Sziasztok!
Arra tudja valaki a választ, hogy a Grimme Tectron 415 "automatán" (hired) miért csinálja azt, hogy miután megtelt és mellé állok egy pótkocsival, akkor csak 20-25%-ot ürít ki (75-80% még benne marad) és tovább akar menni.Ha meg kiveszem "automatából", olyankor pedig csak akkor ürít, ha "benne ülök". Amint átváltok másik gépre az ürítés leáll.
Minden (Grimme, pótkocsi stb.) "eredeti", tehát nem modokról van szó.
Másnál is van ilyen?
Arra tudja valaki a választ, hogy a Grimme Tectron 415 "automatán" (hired) miért csinálja azt, hogy miután megtelt és mellé állok egy pótkocsival, akkor csak 20-25%-ot ürít ki (75-80% még benne marad) és tovább akar menni.Ha meg kiveszem "automatából", olyankor pedig csak akkor ürít, ha "benne ülök". Amint átváltok másik gépre az ürítés leáll.
Minden (Grimme, pótkocsi stb.) "eredeti", tehát nem modokról van szó.
Másnál is van ilyen?
Sziasztok.
A mai nap szerettem volna folytatni a mentett játékomat és meglepõdve tapasztaltam hogy az összes jármûven eltünt.Találkozott már valaki ilyennel?
A mai nap szerettem volna folytatni a mentett játékomat és meglepõdve tapasztaltam hogy az összes jármûven eltünt.Találkozott már valaki ilyennel?
Sziasztok!
Az ESLimiter nagyon jó én is azt használom mert menet közben lehet szabályozni, de ha nem azt akarod telepíteni akkor a gépeket is át lehet írni külön külön így valahogy:
Gép tejesítmény átírás:
Elõször is meg kell keresned a jármû XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép😊
Az ESLimiter nagyon jó én is azt használom mert menet közben lehet szabályozni, de ha nem azt akarod telepíteni akkor a gépeket is át lehet írni külön külön így valahogy:
Gép tejesítmény átírás:
Elõször is meg kell keresned a jármû XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármû, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép😊
Az 1 es gombbal kb 10 el megy 2 es 20 3 as 30 .Van még a modok között eslimiter ,keress rá valamelyik oldalon.
valaki tudna segíteni?
A tractor sebességét hol kell állítani!
Egy kicsit túl gyorsan megy a munka eszközzel le kéne vinni a sebességet!
A tractor sebességét hol kell állítani!
Egy kicsit túl gyorsan megy a munka eszközzel le kéne vinni a sebességet!
a youtuben a dredbíró én vagyok szal tetszett
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
a camstudio -t felraktam ,de a hangot nem veszi akárhogy állítom is be,nem tudom mi lehet az oka.
Ide tettem föl egy térképet amit kicsit átalakítottam:Link
Sziasztok! GIANTS Editor-al lehet pályát szerkeszteni, ki kell valahova csomagolni a map-ot utána az "i3d" file-t meg kell vele nyitni és lehet szerkeszteni de elég bonyolult, rá kell jönni mit hogy lehet. Kis segítség itt:Link
A fákkal annyi a tapasztalatom hogy ha kijelölöd akkor a tövét is ki kell jelölni mert akkor azt otthagyja és az láthatatlan ugyan úgy felekad rajta a gép. Már jártam úgy, azt hittem kitöröltem a fát de a traktor mégis fenn akadt<#lookaround>#lookaround>
A fákkal annyi a tapasztalatom hogy ha kijelölöd akkor a tövét is ki kell jelölni mert akkor azt otthagyja és az láthatatlan ugyan úgy felekad rajta a gép. Már jártam úgy, azt hittem kitöröltem a fát de a traktor mégis fenn akadt<#lookaround>#lookaround>
Sziasztok
Ki lehet valahogy vágni a fákat ami a szántóföld sarkain van mert állandóan beleakad a gép?Köszi
Ki lehet valahogy vágni a fákat ami a szántóföld sarkain van mert állandóan beleakad a gép?Köszi
Sakkoo.......Baszkiiii
több mint valószínû hogy script hiba lehet az oka
sajnos nem tudok tippet adni hogy mi lehetne a megoldás
sajnos nem tudok tippet adni hogy mi lehetne a megoldás
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Helló mindenkinek!
Átraktam 13-ba egy trakit,meg is birom vásárolni,de ha beszállok,1 idõ után megáll a kamera és semmire nem reagál a játék,ez mitõl van és hogy tudom ezeket a problémákat elhárítani?
Átraktam 13-ba egy trakit,meg is birom vásárolni,de ha beszállok,1 idõ után megáll a kamera és semmire nem reagál a játék,ez mitõl van és hogy tudom ezeket a problémákat elhárítani?
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy új növényeket honnan lehet leszedni, mert a normál modos oldalakon nem tudom van-e ilyen, és ha igen akkor hol keressek rá, néztem az "others"-nél, meg a packoknál de nem nagyon találtam. Ja és nekem letöltött verzióm van, de amerikai, szóval gallon van és mérföld, azt át lehet valahogy állítani európai mértékegységekre?
olyan kérdésem lenne, hogy új növényeket honnan lehet leszedni, mert a normál modos oldalakon nem tudom van-e ilyen, és ha igen akkor hol keressek rá, néztem az "others"-nél, meg a packoknál de nem nagyon találtam. Ja és nekem letöltött verzióm van, de amerikai, szóval gallon van és mérföld, azt át lehet valahogy állítani európai mértékegységekre?
ok köszönöm....
Hali
Fraps-al lehet
Camstudio stb
Fraps-al lehet
Camstudio stb
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Sziasztok!
Srácok a játékról menet közben videófelvételt hogy lehet csinálni?
Srácok a játékról menet közben videófelvételt hogy lehet csinálni?
Nekem van 3 millió 520 ezer terrabyte merev lemi.meg 600 ezer terrabyte ram,és NXXXXXXXVidia entcore XLcore 130 ezer magos 16 dimenziós procival
XDÉs még ígyis szaggat!!!!!!
XDÉs még ígyis szaggat!!!!!!
megpróbálom, köszi
Gondoltam ám <#pias>#pias>
Nekem Sempron 2800+, 1.5 GB RAM, X1300-as kártya, és megy az 1.4 pach.
Próbáld meg a graf. driverekkel szórakozni. Frissítsd, ha legfrisebb van, akkor egyel régebbit próbálj.
Nekem Sempron 2800+, 1.5 GB RAM, X1300-as kártya, és megy az 1.4 pach.
Próbáld meg a graf. driverekkel szórakozni. Frissítsd, ha legfrisebb van, akkor egyel régebbit próbálj.
arra hát,csak balfaszkodom itt 😛
Gondolom 8Gb-ra gondolt, nekem az elsõ gépem 486-os volt abba volt 4Mb memória és kemény 210Mb merevlemez, egy harmad CD.
Az enyém dual core 3Ghz proci 1.25G memória és csak 256Mhz a videó kártya, de szolidan megy. Az 14-es nincs fenn.
hmmm, i7-em van 8MB RAM, 1Gigás karival...
Sziasztok! Szerintem azért mert az 1.4 patch-el sok minden felmegy aminek nagyobb gépigény kell együttesen. Az 1.3-as nélkül is gyorsabban megy, mondjuk akinek erõmûve van az nem veszi észre.<#hamm>#hamm>
Azt mondja meg nekem valaki légyszíves,hogy miért van az,hogy ha felteszem az 1.4 patch-et,akkor akadozik a játék???
Eredeti a játék és csak ettõl a patch-tõl akadozik.
Eredeti a játék és csak ettõl a patch-tõl akadozik.
Találtam egy nagyon jó dolgot itt:Link
A neve:Alignment Helper v 1
Ez egy lézer ami segít hogy egyenesen menj pl. kombályn vagy silózó de bármivel mûködik.
Bekapcsolni a Jobb Ctrl + jobb egér, ki ugyan az.
A szélessége pedig Jobb Ctrl + egér görgõ.
Ha nem munkással dolgozol nagyon jó.
A neve:Alignment Helper v 1
Ez egy lézer ami segít hogy egyenesen menj pl. kombályn vagy silózó de bármivel mûködik.
Bekapcsolni a Jobb Ctrl + jobb egér, ki ugyan az.
A szélessége pedig Jobb Ctrl + egér görgõ.
Ha nem munkással dolgozol nagyon jó.
Sziasztok! Laca54321 ezen az oldalon találsz sokat Link
A füvet is be lehet szántani,az ekénél van olyan gomb általában az "O" ami a "terület engedélyezése" így az utakat is össze lehet szántani. Viszont nem lehet munkást felvenni akkor nem megy neked kell kézzel. De vigyázni kell vele mert ha a szélén az eredeti fûre ér az eke akkor az is eltûnik, érdemes inkább kis ekével a széleknél, hogy pontosabban tudd irányítani.
A füvet is be lehet szántani,az ekénél van olyan gomb általában az "O" ami a "terület engedélyezése" így az utakat is össze lehet szántani. Viszont nem lehet munkást felvenni akkor nem megy neked kell kézzel. De vigyázni kell vele mert ha a szélén az eredeti fûre ér az eke akkor az is eltûnik, érdemes inkább kis ekével a széleknél, hogy pontosabban tudd irányítani.
Sziasztok!
Tudnátok küldeni pár linket ahonnan jól müködõ magyar mappot tudok le szedni? - már, ha van ilyen😊 -
illetve annyi lenne még a kérdésem, hogy ha füvet vetek valahova akkor azt már nem tudom ki ekézni sem, mert próbáltam, de nálam már örökre fû nõ ott. 😊
Köszönöm.
Tudnátok küldeni pár linket ahonnan jól müködõ magyar mappot tudok le szedni? - már, ha van ilyen😊 -
illetve annyi lenne még a kérdésem, hogy ha füvet vetek valahova akkor azt már nem tudom ki ekézni sem, mert próbáltam, de nálam már örökre fû nõ ott. 😊
Köszönöm.
Már épp kérdezni akartam, hogy lehet szerkeszteni a mapot, hogy ne legyenek bizonyos dolgok olyan messze. Ez megoldotta a problémát. Köszi.
Örülök hogy neked is tetszik, multiban sajnos nem tudom kipróbálni a kiszámíthatatlan idõbeosztásom miatt<#zavart1>#zavart1>
Sziasztok, kipróbáltam Ezt a mapot amit Faterx alyánlott és tényleg nagyon jó.