• endy papp
    Az előttem szólókhoz nincs sok hozzá fűzni valóm,osztom én is a leírtakat.
    Pár gondolat tőlem is.
    BGA most az első siló töltés(kukorica szecska) ,na mondom milyen jó még azt is kiírja hogy hol kell taposnom, hogy meg legyen százalékban a tömörítettség.
    Lehet csak azért mert van benne egy BGA mod is.
    No de a meglepetés ezután jött ,a teheneknél fűvel töltöttem meg a silót ,na mondom 70% körüli a tömörítettség megnézem lehet é takarni,igen azt írja lehet,na mondom akkor eddig minek is tapostam???? hogy nem kell meglegyen a 100% ????nem értem Vagy csak ez is valami bug.(vagy a mod miatt van).
    Na mind egy akkor is megtaposom mert a kamion nem tudna átmenni elakadna a nagy póttal,kettővel meg kizárt,inkább leakasztom és trakival húzom fel, a hátsót.
    Most inkább túrtam a földet mert a favágásra nem értem rá a betakarítás és egyéb miatt.
    Előtte egész éjjel vágtam a fát és rakodtam..... (mármint a játékban)
    Apropó favágás ,nekem még soha nem sikerült leadnom úgy fát hogy csak oda álltam és automatikusan leszedte.
    Lerakodni meg nehogy már
    Ezért inkább a hosszúra vágottakat beleeresztem a tóba,óvatosan beletolom a pótot kamionnal és leszedi a fát.(beszippantja a mocsár)
    Fa "lerakodás"Pót beletolása a tóba.....
    Persze vigyázni kell mert hamar elnyeli a tó, a pótot is.
    Még nem ültetem fát igaz még olyan sokat nem is vágtam ki,mellesleg ahogy elnéztem rengeteg erdő van a mapon.
    Jó persze ha csak azt csinálja az ember hogy vágja mint "őrült",akkor hamar kifogy.
    Úgy vagyok vele kicsit ebből kicsit abból a munkából.
    Így nem lesz uncsi és monoton .
    A Scorpio-val vigyázni kell mert sajna hajlamos néha derékba elcsapni a fát
    Ha lehet mindig lent tartom a fejet a talaj közelébe.
    A tuskó "ledarálás" is jól elveszi az időt .....még ha nem is hagy az ember nagyot.
    Ja igen a scorpio-hoz van olyan mod ahol lehet1-15 méterig állítani a fa vágási hosszt.
    Ha valaki unja a kézi fűrészelést.
    Én eddig nagyon elégedett vagyok a játékkal úgy összességében ,még a hibái ellenére is ,ami ,ha nem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget, elenyésző.
    Megpróbálom csak a jó oldalát nézni és nem fel@szni az agyam olyanokon amik a 2013-ban is benne voltak és itt is öröklődtek.
    Egyszerűen beszippantott magába a játék.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.13. 00:20:43