Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traktorista
A játék borítóján ez áll: "Az ültetvényeid ezentúl a valóságnak megfelelõen gyarapodnak és nem megfelelõ mûvelés, vagy rossz idõjárás esetén akár tönkre is mehetnek."
Ti tapasztaltatok ilyet, hogy jégesõ, vagy esõ miatt tönkrement a termés? Nekem csak akkor, ha lejár az idõ és elfonnyad.

a traktorista pálinkával müködik

Többi kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

No ha valakinek felvetõdik még ez a kérdés,az elõzõ problémát a takarmánykeverõ kocsi oldja meg.A 15119-es sz. hozzászólásomban kérdeztem.A féleresz neve pedig ideiglenes tároló!Hátha segített valakinek...
Valaki találkozott már olyannal ahová 3 rekeszes féleresz alá külön füvet szalmát,azt is takarmányszállítóval begyûjtve ,szénát meg a takarmánykeverõvel fogad el.Így lesz egymás mellett 3 kupac a féleresz alatt.De semmi nem történik,arra gondoltam hogy a r kupac amikor összeér majd történik valami de fogalmam sincs mi van mert semmi.Egy Mod pályában van ez természetesen.a leírását le is fordítottam,ott is azt említi hogí takarmánykeverõ de hogy hogy az nincs leírva.Már kifogytam az ötletekbõl.
Feltettem bele a modsba bontatlanul,de nem lett magyar leírása semminek.Ki kell bontani?
szinte azonnal nem figyeltem talán 1000 t -nél már látható is volt.A pda statisztika menüjében láthatod a mennyiségét a teheneknél.
SZIASZTOK ! Azt szeretném kérdezni ,hogy a farming simulator 2013-ba mennyi idõ múlva jelenik meg a trágya a teheneknél ?
jaa persze az elõzõ már én is rátelepítetem még azon frissiben ok nagyon köszönjük!
Deer
Benne van a nevében: Farming Classic DLC honosítása.

kis kindertojás
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy mit kell hogy csináljak hogy legyen trágyám?
Üdv!

Tudna nekem ajánlani valaki egy mapot, amely rendesen mûködik? (trágya, siló lefedett fû)
Lehetõleg ne csak óriási földekbõl álljon 😄
Ez mit magyarít?Hisz maga az alapjáték magyar,csak azért kérdezem...
FrezeR
Szuper köszönjük! 😊

Deer
Elkészítettem a Farming Classic honosítását. Innen letölthetõ:

FS 2013 Farming Classic DLC

Ha találtok hibát, jelezzétek.

Sziasztok
Mit kell tegyek hogy a "száraz" trágyát fel tudjam szedni a homlokrakodóval?
2-3 ezer liternél még nem lehet felszedni?
traktorista
Meg a játék hivatalos oldalán is van pár mod, ha nem is sok, de kezdetnek éppen elég. És persze a nemrég kijött free DLC, azt is érdemes kipróbálni.

Hali nagyon sok oldalról lehet letölteni ,nem írhatom ide õket mert nem lehet . Amit már itt számtalanszor leírtak mások GOOGLE a barátod ,írd be hogy LS 2013 és már fel is dob néhányat amiken újabbakat fogsz találni!

SZIASZTOK ! Azt szeretném kérdezni honnan , milyen oldalról lehet letölteni gépeket könnyen a FARMING SIMULATOR 2013-BA ?
Kipróbáltam ezt a módszert.és nagyon megtetszett,köszönöm,igazán hasznos tanácsot adtál!Akármilyen pótot meg tudok így tölteni és nem kell letöltéssel keresgéléssel geccsolni.
Map 13-ban megállt a készítés alatt,így privát maradt

Én is game paddal irányítom,a kezdettõl mert így a legkényelmesebb.
Ami a homlokrakodót illeti, a kanalát leengedni -behúzni ,nyitni -zárni csak egérrel lehet ,de nekem teljesen jó így is.
Bal kézzel mozgatom a gépet jobbal meg az egérrel minden funkció mûködik a kanálon.
Nem, én is ezzel nyomom
csak az a baj.hogy ez 2011 be való mod nem?
Ja, 60000-es a puttonya és vehetsz fel rá dolgozót is,aztán ha tele van,áttöltöd egy teherautóba,aztán dolgozik is tovább.
Vagy próbáld ki EZT. Szerintem a legjobb 😊
na ez egész jól hangzik...köszönöm.
traktorista
A zöld Kroeger HKD 302-est lehet utánakötni, ami 21 köbméteres, nem túl nagy. Jobban jársz, ha a kombájnra munkást veszel fel és mellette haladsz egy nagy pótkocsival. Ha megtelik a pótkocsi, abbahagyja a vágást, de olyankor is felszámolja a bért, míg kiüríted a kocsit.

Sziasztok!

Én tegnap kezdtem a játékot és xbox irányítóval játszom. Minden fasza is volt míg nem a homlokrakodót nem vettem, mert igaz, hogy a markolot tudom mozgatni, ha közben nyomom az LB-t és közben a jobb oldali joyal mozgatom, de billentyûzettel még a markolót ki tudom jobban nyujtani illetve tudom nyítni és zárni a száját markolónak. Tudtok ebben nekem segíteni?
Elõre is köszönöm.
Üdv. Laca
Kérem segítsen valaki!A KRONE szecskavágó kombájn után milyen pót vagy betöltõkocsi akasztható?Mert nekem egyikkel sem akar összeakadni!
KÖSSZ A FELTÖLTÉST NAGYON SZÉP.Ízig vérig eredeti minden hangja .Még le is fullad inditásnál nagyon zsir volt az egész.Ez a map hol elérhetõ?Van több száz .hadd ne nézzem minden oldalt végig...

EZ úgy néz ki mintha csak csépelne de tartálya nincs.szerintem huzogni kell mellette egy pótot,de ha marhaságot mondok akkor ne hari.Ja meg valaki kérdezte hogy a növésben lévõ füvet érdemes e mûtrágyázni?erre én is kíváncsi vagyok valaki nézte már van e értelme?
marko37

Sikerült átrakni DEEEE!!! nem tölt és kilépesnél kifagy a játék
de amugy egész jól müködik<#confused>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
Uraim EZT át tudná valaki rakni a 13 ba

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

traktorista
A füvet érdemes trágyázni? Nagyobb lesz a terméshozam?

Igen, ez sajna igy van, én is kb 10 órát nyomtam a mapon, mire rájöttem hogy ilyen baja van. A korábbin az erjesztett füvet nem tudtam felszedni, most meg ez. 😄
nekem sem üríti.pont ez a bajom nekem is.van vagy 30 féle fajta mod pótom.egyikbe sem jó...
traktorista
Nem tudja valaki, hogy az érett silót melyik pótkocsival lehet szállítani? Mert nekem nem szállítja, a kanalat a kocsi fölött nem hajlandó kiüríteni.

Sajnos ez így van.kb 20 pályát töltöttem le eddig több helyrõl is.Ennek több mint a fele el sem indul.hibát észlel leáll.ami meg megy azok meg teles tele vannak buggal.Egy a sok közül:A pálya minden szép.szántom a földet eredeti ekével,nem mod nem buherált,az alapeke.Erre az eke kihagy sok helyen nem is szánt.De olyan helyen ahol már éppen le volt aratva a búza.Tehát nem a területet kellett engedélyezni,annyira amatõr nem vagyok.Tudom hogy a videokarim gyenge ezért nem fut pl az alpenchallenge pálya.De olyan gáz hogy hibás félkész pályákat is feltesznek.
Hihetetlen , azt hittem végre találtam egy tökéletes mapot, erre csak bejött a hiba.
Kellene hogy legyen trágyám, de nem látom sehol, ahol lennie kell, ott nem tudom a homlokrakodóval sem felszedni.
Gondolom azért, mert rossz az a pályaelem
traktorista
Elõbb le kell rakodni "O" gombbal az épület elõtt. Aztán egy jármûvel vagy betolod õket, vagy villával beviszed, de a legjobb egy tolólap, amivel csoportosan lehet õket betolni. De van olyan kocsi is, ami az épület belsejében is kirakodja, pl a farming classics csomagban. Az alap rakodókocsi túl nagy, nem fér be az ajtón.

Az a baj hogy próbáltam ennél a "kis épület"-nél de nem vette át nekem.rátoltam az utánfutóval és semmi 😞
traktorista
El lehet adni az udvaron levõ kis épületnél, ahol szalma van szétszórva a földön, bár nem ad túl sok pénzt darabjáért. Ha beviszed az épületbe, eltûnik és pénzt ad érte, miközben hallasz egy csengõhangot, mint a pénztárgép. Vagy felhasználható tehenek alá a szalmabála, de akkor kell egy bálaaprító is hozzá. A szénabála szintén eladható, vagy állatok takarmányozására jó, szintén bálaaprítóval, vagy pedig takarmánykeverõvel a teheneknél. Ezeket a gépeket keresd a bolt kínálatában. De van szalmaerõmû is, ahol el lehet tüzelni a bálákat, de azt még nem próbáltam, a játék hivatalos oldalán fent van a mod.

traktorista
A játék könyvtárában van egy "mods" mappa. Oda kell bemásolni a letöltött módosításokat, de csak a zip formátum jó. Ha ide bemásoltad, akkor elindítod a játékot és a gépnek bent kell lenni a bolt kínálatában. De vannak olyan módosítások is, amik telepítõsek, azok automatikusan bemásolják magukat.

Sziasztok.Amit bálaszedõ pótkocsival felszedek kockabálákat, azokat hol tudom felhasználni vagy leadni?
Üdv ! Azt szeretném kérdezni ,hogy hogyan lehet letölteni a farming simulator 2013-ba gépeket ,pályát ?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, az .xml fájlan, vagy az i3d-ben melyik rész tartalmazza a pótkocsi töltési sebességét?
Konkrétan arra gondolok, hogy adva van 2 fûgyûjtõ pót. Ugyanazon a területen az egyik 3x hamarabb megtelik, ebbõl következik, hogy 3x annyi füvet vesz fel, mint a másik. A terület ugyanaz, a pótkocsik kapacitása is ugyanaz, mégis az egyik 3x annyi füvet gyûjt be.
Valamelyik fájlban van ennek a beállítása, csak nem tudom hol.
remélem tud valaki segíteni.
Köszönöm!
JocoHun
Üdv mindenkinek. Tud valaki segíteni? Azt szeretném kérdezni ,hogy meglehet e oldani azt ,hogy a haverom csinál multiban egy portot és ha õ menti a játékot valamint ha õ nincs a játékban PL: dolgozik akkor én tudom e azt külön folytatni magamban? Kösz