| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
sly78 #16550 szerintem is jó ötlet lenne, ha rendesen fel lehetne venni pár munkást a farmra meghatározott napi bérért. lehetne válogatni a jelentkezők közül, mindegyik másban lenne jobb, természetesen a profik magas fizetésért. ez nyilván megbonyolítaná a játékot, mármint a fejlesztést, de szerintem hatalmasat dobna a játékélményen. felvehetném mondjuk napi 70-100 dolcsi közötti összegért John Smith traktorost, utána egy egyszerű felületen meg tudnám neki mondani, hogy húzzon kifele az x traktorral és y tárcsával és tárcsázza meg a 12-es táblát. komoly lenne :)
én személy szerint annak is örülnék, ha lehetne a menüben választani egy realisztikusabb növénytermesztési módot is, amiben igenis számít, hogy szántottam-e a kukoricavetés előtt, benne van a vetésforgó, kártevők megjelenése, stb stb.
egyébként kipróbáltam: egy táblát először csak műtrágyáztam, utána a következő vetés után műtrágyáztam és permeteztem is, és semmi különbség nem lett a hozamok között. magyarán permetezni hót fölösleges. ez milyen faszság már...
az is kicsit bosszantó, hogy nem lehet aratáskor megmondani a traktornak, hogy húzzon már el a cuccal a malomba, én meg addig kezelem a másikat. így nem igazán lehet két traktorral beállni a kombájn mellé, az egy meg kevés, így sokat áll a kombájn.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.02. 09:18:16