23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#16329 FS 15 info -
Carl Davies #16328 Helló! Megvettem a haverommal a játékot, de ha multizni akarunk akkor az aki fellép az nagyon laggol. Pedig a haveromnak elég jó netje van.
Melyik kapcsolaton jobb szervert csinálni? Valami tapasztalat? A válaszokat előre is köszi. -
Hungarykum #16327 Wúdkátting videjó:
-
#16326 Korábban már linkeltem ezeket a képeket. A SAD Games facebook oldaláról szedték ők is. Amúgy már le kellett nekik szedni, mert a Giants-nak nem nagyon tetszett, hogy kirakták. -
endy papp #16325 Sanszos,mivel az újabban fejlesztett játékok már nem támogatják az xp-t.
Valahol érthető is,meg nem is, de nekem win7 van így nem aggódom -
endy papp #16324 Ja látom,de eddig nem volt benne,vagyis még az elején mikor feltették,az elővásárlási akcióra.
Mellesleg szerintem a boltban (lemezes)kevesebbe fog kerülni,mint így a steam verzió,leárazva.
Legalább is remélem,mert nekem picit túlárazottnak tűnik a steam-en.
De sajna még sehol nem láttam hogy nálunk mikor és hol lehet megvenni,de van még 3 hét addig majd csak kiderül. -
kjhun #16323 További 2 kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kjhun #16322 Mit látnak szemeim a neten. Lengyel warezoldalon magyar feliratos képeket a játékból. WTF
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
zolcsika080104 #16321 helló!
a linklelt oldalon a rendszerkövetelményeknél láttam hogy xp nincs benne akkor xp én nem is fut majd?
-
#16320 Belerakták a Steam-es verzióba a magyar nyelvet. -
Carl Davies #16319 O, mérnem próbáltam úgy is ki ... gondoltam hogy az ugy hülyeség, de akkor köszi. -
#16318 Üdv!
Ezt még ki kell csomagolni mert 17db mod van benne azért nem jeleníti meg. -
Carl Davies #16317 Helló! Valaki tudna adni egy olyan mapot, amin kis földek vannak, ilyen falusi "fíling".
http://www.fsportal.hu/mod.php?id=2974&&page=1
Ezt a mapot szedtem le, beraktam, de nem jelenítette meg :S Esetleg ehhez segítséget? Előre is kösz. -
zolcsika080104 #16316 kössz Endy!fát ültettem benne ilyesmi egy hegyes terület van benne direkt erre a célra és nem öntöttem vizet nekik csak tegnap,akkor vettem észre de a kevert tápot megpróbálom még -
endy papp #16315 Ilyennel én még nem találkoztam.
Sajna majd mindegyik mapban van kisebb nagyobb hiba.
Azt nem tudom hogy lehet é javítani.
Kevert takarmányt is adj nekik én mindig csak azt szoktam.
Egy próbát megér talán akkor termelődik a gyapjú.
De szerintem nem oly nagy veszteség hogy anyagilag ettől függjön a gazdaság gyarapodása.(10 ezer egy bála)
Nekem 600 barinál sincs annyi ,hogy elég naponta egyszer leszednem a palettát akkor telik fel.
Minden esetre nem sokat figyelted a gyapjasokat ha 80 óra kellet mire feltűnt hogy gyapjú egy szál se,pedig az minden 1/4 órában (ha jól tudom) növekszik.
Érdekesség kép, a minap próbáltam egy mapot,volt sörtermelés is benne ,csak ép nem volt hova leadni pedig az összes létező helyet végigjártam,szerencsémre hamar kiderül és hagytam is ,de nem csak emiatt.
Én mostanában csak olyan mapba kezdek bele jobban amit végig tesztelek minden téren .
Lehet így is bele telik pár órába de legalább az elején kiderülnek a bakik.......
Ez a SuedhemmernMap ,mondhatni hibátlan,ezért is használom már rég ,még most is.
A többiben mindig találok valamit amitől hamar dobom ,vagy el sem kezdem.
No de ezt a pár hetet már kibírjuk azt jön az új ,azzal majd elbíbelődünk pár órát......remélem.......
-
zolcsika080104 #16314 Üdv srácok!
Találtam egy nagyon jó mapot eddigi legjobb mapom.
Portawestfalica map a neve, egy bajom lett vele, kb 80 óra után figyeltem fel rá ,hogy a juhoknál a víz adása után sem termelődött a gyapjú .Csak a fű, és a víz fogy folyamatosan,és csak e kettő élelem kell neki.Ez a wollennpallette collector a sokraklapférőhelyes gyapjúgyűjtő van ebben a mapban is.Valaki járt már így vagy meg lehet oldani ezt a hibát valahogy? -
#16313 Részletesen elmagyarázza (angolul), a többi oktató részt megtalálod a csatornáján
Tutorial 1
érdemes megnézni ezt is
Map készítés alapjai
Üres térképek
link 1
link 2
-
#16312 Üdv!
http://www.modhoster.de/mods/leere-map-entleert--2 -
endy papp #16311 Legjobb tudomásom szerint csak a bolti lesz honosított és ahogy láttam a steam-n, nincs benne a magyar nyelvű ,a 13-as é sem volt steam-n magyar. -
#16310 Magyar nyelv csak a magyar boltban vásárolt verzióban lesz? Vagy pl steamen is? -
Carl Davies #16309 Helló! Aki tud mapot csinálni, az segítene nekem "elindulni"? Abban kellene segítség, hogy hogyan csináljak egy teljesen üres zöld területet, amiből ki tudok indulni. Ha valaki leírná nekem, vagy valami videót adna, annak köszönöm szépen előre is. -
kjhun #16308 1. Le fogja kezelni a korábbi játékverzió alatt létrehozott mentést. Mod-ok 99%-át is.
2. Eredeti? Ha, igen, akkor vedd fel a kapcsolatot a készítőkkel. Az 1.4-es patch felrakása után volt ilyen gond vele. De, a 2-0-és patch után is voltak ilyen gondok vele. Ha, nem eredeti, akkor irány a virágbolt, ott találsz kulcsot.
3. Az x86/x64 mappában lévő EXE fájllal indítod?? A 2.0-ás patch megjelenésekor, egy kicsit megváltozott a játék fájlszerkezete. -
#16307 Hát ami kiírta. (program, játék, vagy applikáció) -
#16306 szia milyen alkalmazas ?
-
#16305 Üdv!
"Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát". :( -
#16304 PhysX Error.Re-installing the application may fix this problem mit jelent ez ? -
#16303 Sikerult 2.1 verziot telepitsem, csak az a gondom,hogy keri az aktivalo kodot. Es az sajnos nincs. Valaki tudna kuldeni? Koszonom! -
#16302 sziasztok koszonom a segitseget es ha frissittem akkor a regi lementeseimet felismeri-e az 2.1 verzio es persze a modokat is vagy ujbol kell kezdjem a jatekot megint koszonom a segitseget -
Hungarykum #16301 Ha a sima gamepadot felismeri, akkor gondolom azt is kezelni tudja. -
#16300 Ez támogatja majd az xbox360 controllert PC-n ugye? -
Hungarykum #16299 Újabb Gameplay videó:
-
kjhun #16298 Magyar verziód van? Ha, nem, akkor nem is tudod az angol nyelvű verzióra feltelepíteni a magyarhoz való patchet. A patch telepítője, meg a registry-ből olvassa ki a feltelepített játék helyét. Totál mindegy neki, hogy hova raktad fel. Ha, nem lemezes, hanem digitális (Steam) verziód van, arra meg ugyanúgy nem tudod feltelepíteni. A kliensen belül frissítsd a játékot. Amúgy, meg a 2.1-es az aktuális verziójú patch. Bár, kint a 2.1.1PublicBeta1-es is, de ez csak nemzetközi nyelvű verziókhoz jó. Link -
zolcsika080104 #16297 szia!
Egyébként már sokkal újabb patch is van fenn a hivatalos oldalán a játéknak 2.0 vagy magasabb én sem tudom pontosan.próbáld telepítés után arra frissíteni majd. -
Hungarykum #16296 Próbáld újraindítani a gépet vagy újratelepíteni a játékot.
Telepítéskor a Program Files / Farming Simulator 2013 mappába telepítsd, ahogy alapból is lenne.
Az is lehet, hogy ezért írja ki, hogy nincs telepítve.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.09.30. 21:41:13 -
#16295 Sziasztok! Segitseget kernek toletek. Az 1.3-as verziot nem tudom telepiteni. Azt irja ki, hogy a Farming simulator hu nincs telepitve. A jatek igaz, hogy a D-be van telepitve. Koszonom a segitseget! -
Hungarykum #16294 Egész jó lett az új dizájn. Ráfért már kis újítás.
Térkép méretére kíváncsi leszek. FS13-tól lehetne nagyobb, ha 2 van, akkor is. -
#16293 A SAD Gamest megkapta a tesztpéldányát a facebook oldalukról vannak a képek.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.09.26. 21:58:14 -
#16292 A SAD Gamest megkapta a tesztpéldányát a facebook oldalukról vannak a képek.
-
Carl Davies #16291 Csak kár, hogy még mindig ez a lapos talaj van. :S Meg a Claas-al is leszerződhetnének már :D -
Balázs 17 #16290 full2013:S cask jobb graf