| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #16517 Nem tudom nálam lehet é a gebasz de ,vagy tényleg ilyen ezen része ,már mint hogy a hiába állok a sárga négyzetbe nem pakolja le a rönköket automatikusan.,a fűrésztelepen.
Már újra raktam a játékot is ,módok nélkül is kipróbáltam,csak ha manuálisan lerakom a rönköt akkor tűnik el és adja a pénzt.
Homlokrakodóval is külön oda mentem vittem egy rönköt de ott is ez a szitu.
Több fajta szállító eszközt is bevettem.
Igazából nem is csodálkozom rajt mert nálam bármennyi fát rakok bármelyik rönkszállítóra akkor sem mutatja(jelzi) a HUD hogy van valamennyi % is a platón a szállító eszközön.
Így ennél fogva nem is csodálkozom ha nem veszi le automatikusan a kijelölt helyen.mivel gondolom úgy érzékeli hogy nincs is rajta semmi.
Nem tudom ennek a vonat indításinak van e valami értelme haszna ,azon kívül hogy elmegy és vissza jön ("jól néz ki")
Ettől függetlenül jó móka és időtöltés a favágás.
Persze nagyon időigényes....itt leginkább a rakodásra gondolok,a vágás már nagyon profim megy
de gondolom a készítőknek az volt a célja hogy aki már unja a szántok vetek stb,stb,stb munkát (mint én is) az is találjon valami jó elfoglaltságot
A nagy géppel belső(fülke nézetből) nagyon király a favágás,persze láncfűrész is tetszetős.
A rakodásba és az aprításba még bele kell jönni ,de szerintem leküzdhető feladat.
Már annyit "túrtam" a földet,állatot neveltem,nyírtam a a füvet stb,stb.... a 2013-al hogy most annyira ezen része nem hoz lázba ,persze elkezdem rendesen a karriert,de valószínű a fő profil inkább a fakitermelés lesz ,jól is jövedelmez,persze míg meg nem unom akkor majd megyek (ganézni)
Ha valakinek lenne megoldása a problémámra szívesen venném.