| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #15730 Bocs... csak délután kihasználtam a jó időt és kinn voltam a természetben.... 
De látom azért rá jöttél időközbe.
Mellesleg nagyon csípem (talán az egészben ezt szeretem a legjobban)amikor nekem kell megkeresni ,rájönni (egy adott új mapon)mi merre meddig ,imádom felfedezni a dolgokat ....és működésüket,de ez csak egyéni vélemény.
Ha majd a konzerv üzembe mész a kész konzervekért akkor arra különösen figyelj hogy előtte.....mielőtt betöltöd a mapot a főmenüben,minden graf beállítást levegyél 0-ra low-ra mert különben nem tudsz menni még pár métert se,annyira leesik az fps -5-re
hogy ihaj.......
Ja igen és még így se (min graf beállításokkal) töltsd(rakd) tele a pótot max 40-50%-ba rakd meg.
Csupán jó tanács.... mert sajna ez a nagy bug vagy nevezzük aminek akarjuk benne maradt.
De mihelyt lepakolja a konzerveket megszűnnek a gondok a vissza úton.
Nem olyan nagy nyűg ,mert ahogy megfigyeltem a konzerv termelődik a leglassabban.
Így nem kell sokszor eljátszani ezt, nálam eddig kb 2-3x kellett vele tökölnöm,pedig ,már benne van 78 óra....
Aztán lehet nálad nem lesz ilyen gond ,de jobb ha odafigyelsz rá....