| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #15698 Hi.
Nem volt ilyen,nem találkoztam vele.
Sajna majd mindegyik map-on vannak kisebb nagyobb anomáliák ezzel azzal.
Most váltottam..... ,találtam egy nekem jobban bejövőt ,nem túl nagy ,de nekem pont az ekkora az ideális.
Több növény is van rajt(alapon kívül) igaz messze nem annyi mint amin most mész ,de ha jobban belegondolok nagy rész felesleges.
Ebben állat +-ban is csak sertés és marha van de az egész rendszer a küldetések és ahogy fel van építve nekem nagyon bejött eddig, alig tudom letenni.
Minden mindennel össze függ már mint van értelme annak hogy mit is termelsz és hogy hasznosítod,stb stb...
Igaz most futottam bele egy nagy bug-ba a konzervüzemnél,de ez is elnézhető ,orvosolható valamelyest,pici trükkel,a többi jól működik.
Igazából ez is egy másik map-és készítőjének a tovább gondolt és fejlesztett mása,amit régebben ki is próbáltam ,csak eléggé akadozó volt még médiumon is így dobtam.
Ennél ilyen nincs ,a "konzerv dolgot" kivéve ,de ezt elnézem neki.
Itt a link ha ki szeretnéd próbálni,szerintem 1 próbát meg ér,kivi vagyok mit szólsz hozzá.
Még annyi hogy ezen az oldalon vannak mindig új mapok és közbe bele lehet futni egy-egy kedvezőbe.
Triple Farming Map v 1.0