| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Triantafillo #15682 @roby2011 - NEM! Ahhoz ne nyúlj, csak a <modDesc descVersion="xy"> sort írd át 13-ra. De ha ezután is ugyanaz a gond lesz, akkor végig kell nézni az egész fájlt. Elég, ha egy "-jel, vagy egy /-jel hibádzik, már hibára dobja.Egyszer szívtam így mire megtaláltam egy ilyen hibát.
@Foxy0 - Elméletileg lehet, de ha nem akarod, hogy a két vonat keresztül menjen egymáson, akkor vagy írsz hozzá egy .lua fájlt, ami elég húzós dolog, vagy két sínpárt teszel le, és az egyiken az egyik, másikon a másik vonat megy. Arra viszont figyelj, hogy a játék alapból elég optimalizálatlan, ezért van az, hogy minél több dolog van egy mapon(épületek, fák, járművek, dekorációk stb.) annál jobban fog szaggatni, még erős gépen is. Vannak akik ezért csinálnak olyan mapot, amin "alig" van valami dekoráció. Én szeretem az "életteli" mapokat, és az enyémben elég sok minden van, de annak ellenére, hogy erős gépem van, normálisan csak "medium" beállításon tudom használni.
A Modhoster oldalon nagyon sok minden van, ha egy moddal gond van, akkor az olvasható a hozzászólásokban is.
Az Farmn Simulator UK oldalon viszont töbnyire leteszlt modok vannak, azokkal ritkán van gond.