• Triantafillo
    © roby2011 - Első olvasatra úgy látom, hogy a mods mappában van egy map.zip és egy vehicles.zip (lehet hogy más is van, de itt most ezeket adja hibára).
    Mid a kettőnél az egyik legfontosabb fájllal van gond, ez a modDesc.xml. Nem tudja olvasni őket, mert a descVersion sorral van gondja. Ez vagy hiányzik, vagy nem jó az a sor. Ez a modDesc.xml fájlban a második sor. Ilyennek kell lennie : <modDesc descVersion="13"> a 2.0-ás patch óta 13-as szám legyen ott. Van akinek 11-el, 12-el is működik. Én minden modomnál a 13-as számot használom és minden rendben. Ez persze csak az első lépés, át kell nézni a fájlt, hogy minden rendben van-e megírva, de ezt így nem lehet leírni. ezt azért mindenképpen nézd meg. Persze ha nagyon "kínai" az egész, akkor nem biztos, hogy meg tudod csinálni. De azért próbáld meg......

@Foxy0 - A silo-t Giants Editorban tudod leellenőrizni. A silo-t ki kell jelölni, és a "user attribute" panelon átnézni, hogy minden stimmel-e, elsősorban az indexek, értékek. Elég aprólékos dolog, de máshogy nem megy. Persze tudni kell, hogy mit kell nézni, erre viszont csak azt tudom mondani, hogy meg kell tanulni a Giants Editor használatát. Sajnos ennek nincs más módja.... Vagy ahonnan a mapot letöltötted, megnézni, hogy a hozzászólásokban van-e valakinek ilyen gondja, esetleg javította-e a készítője.
    A másik hozzászólásodhoz annyit, hogy én minden általam használt mapba raktam vasutat. Ehhez kellenek, ugyebár sínek - letölthető modder oldalakról.
    Kell maga a jármű (ez esetben vasúti kocsik, mozdony. Ez szintén letölthető. A fájlban van maga a modell és egy "spline", vagyis az útvonala a vonatnak. Ezt ugyanúgy kell használni, mint a gyalogos vagy a forgalom "spline"-t. Oda kell elhelyezni, ahol akarod, hogy a vonat menjen - ez esetben előtte tedd oda a síneket. A "user attribute" panelen be tudod állítani pl. a sebességét. Így első körben ennyit.
    Ez egyébként minden hozzáadott "extra" járműre igaz, legyen az hajó, repülőgép, légballon, akármi : jármű + spline. Igazából akármit hozzá lehet így adni egy maphoz és akkor ott fog "mászkálni".