• endy papp
    Valóban kell kultizni,de mint mondtam én nem szoktam szántani csak kultizni azt se minden vetés előtt attól függ mit vetek,és mi volt előtte benne,no meg a vetőgép is alapból kultiz.
    Nos a teheneknél a silónál megváltoztak a dolgok.
    Azt hogy lehet é üríteni nem tudom .
    Még az 1.4 pach előtt maradt ott elég sok érett siló így mostanában nem kell oda öntenem,így nem tudom mi lehet ezzel a gond...
    De ha kifogy kivi leszek rá mi van vele,ami nem mostanában lesz mivel nem kell annyi siló, a kevert táphoz,és ez így van jól ezen is javítottak.
    De azért nézd meg biztos üres és,gondolom ezen is túl vagy akkor passz.....
    Vissza térve a keveréshez ,nos itt is megváltoztak a dolgok ,nekem is beletelt
    pár ürítésbe mire rájöttem,hogy is kell most.
    Már korábban is írtam de leírom megint.

"Ez az új 1.4 pach kicsit megváltoztatott néhány dolgot a teheneknél,legalább is eddig ezeket tapasztaltam.
    Gondoltam leírom netán segít annak aki még most kezdi.
    Eddig 1 bála szalma 2 széna a keverőbe majd ezután felszippantani a silót.
    Nos most ez így már nem működik, mivel a silót először kell felszedni a keverő kocsival,persze vigyázni kell mennyit mert nagyon gyorsan szedi,én kb 30%-ot szedek fel majd ezután a széna és a szalma bálát (1-1-et mindkettőből)és ezután ürítem ki a vályúnál így kevert takarmányként üríti.
    Az is érdekes hogy eddig (1.4 pach előtt) a vályúkból pillanatok alatt kifogyott a takarmány ,természetesen vizuálisan,most sokáig lehet látni a vályúkban.
    Ugyan ez igaz a birkáknál is."
    (Normál kocka bálák ami alapból a játékban van)
    Remélem tudtam segíteni.