24078

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Pikaccsu #14538 patch nekem nincs felvétve.
de figyu már, korne big x 1000-rel lesilózom a tengerit, majd viszem a teheneknek és nem engedi kiüríteni!!! -
Balázs 17 #14537 szecskát nem lehet adni a teheneknek
azt meg kell érlelni elsőnek, utána lesz belőle takarmány...
adhatsz nekik
1. füvet
2. szalmát alájuk amiből trágya lesz
3. sima takarmányt
4. kevert táp (szalma, széna, takarmány)
milyen patch? 1.3nál voltak iylen problémák... -
Pikaccsu #14536 A friss silót nem engedi kiüríteni a teheneknél.Azt írja, hogy szecska itt nem elfogadott.Füvet engedi,de a silót nem.Már megpróbáltam ott is ahol a szalmát kell alájuk tenni, de ott sem engedte.
Ráadásul olyan bajom is van, hogy hiába adok nekik 6 napra elegendő kaját, szinte azonnal elfogyik és a termelékenység 0-ra csökken:S:S
Takarmánykeverő sem mükszik, igaz már adtak itt tippet de még nincs érett silóm, várom h érjen és kipróbálom.De eddig az 1 nagybála szalma/széna+érett silóval működött. -
Hali! Valaki tudna segíteni?
#14510 hsz :) -
mrzed #14534 Az 1.4-es patch tényleg nagyon visszaveszi a biogáz bevételt? -
endy papp #14533 Természetesen kombájnnal
Lehetőségek:
Vagy nem raktál fel kukorica vágóasztalt
Vagy nem raktad fel az 1.4-es javítást,mivel ez előtt munkással nem lehetett rendesen aratásra bírni,igaz e nélkül ment simán.
Nem érett be a kukorica
Vagy már túlérett.
Egyenlőre több tippem nincs ,nekem ilyen gondom nem volt ,pedig mindig aratok tengerit,több földön is. -
izirajder83 #14532 A kukoricát miért nem bírom a kombájnal learatni?
Mivel szokás kukoricát aratni? -
Szia!Nos nem tudom jó helyen kapizsgálom e azt amit kérdeztél,de 11 nél ezt kellet át írni,hogy pl gyorsabban menjen.
Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor.
de hogy ez vonatkozik e 13 nál is,nem tudom -
norbika 27414 #14530 elnézést -
Köszöntük szépen az értelmes hozzászólásodat... -
calmar #14528 Ezt talán nem itt kéne. Eszed legyen. -
Jancsika1016 #14526 a traktorok sebeségét át lehet írni valahol ?
-
-
Balázs 17 #14524 én ezeket teszteltem egyszer és sajnos a játék nem tesz különbséget... mindig ugyanaz lett a mennyiség
szántás + vetés
kultizás + vetés
szántás + kultizás + vetés
egyedül a trágyázás/permetezéssel növelhető a mennyiség, de kettő nem ad többet
szóval mindenki azt választja ami neki jó
én pl szántást nem szeretem, mert nehézkesebb mint a kultizás -
Petke77 #14523 Most lehet, hogy én nem értek valamit, de mit hova nem tudsz üriteni?
Én is azon a mapon (Map by Mario 1.3) játszom már elég régota(play time:86h), de nekem semmi gondom az "üritésekkel"! :))) -
KingStone90 #14522 Sziasztok.
Letöltöttem egy Ifát, beraktam a játékba, és félig belesüllyed a betonba. Elindulni se tudok vele. Mitől lehet ez? -
endy papp #14521 Az lehet hogy a map-al van a gond mert ilyet nem tapasztaltam sőt a javítás óta mint ha nem kellene annyi kaja nekik ,van hogy kiírja 6 napra elegendő kaja van nekik,ez van mikor túl etetem őketDDD.
Pedig van ami megegye a kaját 1200 tehén.... már eszik és trágyázik rendesen,természetesen tejbevétel is termelődik,így panaszra nincs okom
-
Pikaccsu #14520 Nekem a tárolóm üres (nem az eredeti mapon nyomom) de silóm max van.
A vájuk üresek, PDA szerint 0, és mihelyst bele öntöm, 10 tehén azonnal megeszi (nem vizuálisan), úgy, hogy normál idő szerint játszom.Lehet, hogy a mappal van a gond, majd megpróbálom az eredeti mapon is. -
Pikaccsu #14519 Nah megpróbálom, nekem egyébként nincs fenn patch. -
mrzed #14518 Ezzel összeakaszthatsz szinte mindent mindennel:
Vonófej -
endy papp #14517 Valóban kell kultizni,de mint mondtam én nem szoktam szántani csak kultizni azt se minden vetés előtt attól függ mit vetek,és mi volt előtte benne,no meg a vetőgép is alapból kultiz.
Nos a teheneknél a silónál megváltoztak a dolgok.
Azt hogy lehet é üríteni nem tudom .
Még az 1.4 pach előtt maradt ott elég sok érett siló így mostanában nem kell oda öntenem,így nem tudom mi lehet ezzel a gond...
De ha kifogy kivi leszek rá mi van vele,ami nem mostanában lesz mivel nem kell annyi siló, a kevert táphoz,és ez így van jól ezen is javítottak.
De azért nézd meg biztos üres és,gondolom ezen is túl vagy akkor passz.....
Vissza térve a keveréshez ,nos itt is megváltoztak a dolgok ,nekem is beletelt
pár ürítésbe mire rájöttem,hogy is kell most.
Már korábban is írtam de leírom megint.
"Ez az új 1.4 pach kicsit megváltoztatott néhány dolgot a teheneknél,legalább is eddig ezeket tapasztaltam.
Gondoltam leírom netán segít annak aki még most kezdi.
Eddig 1 bála szalma 2 széna a keverőbe majd ezután felszippantani a silót.
Nos most ez így már nem működik, mivel a silót először kell felszedni a keverő kocsival,persze vigyázni kell mennyit mert nagyon gyorsan szedi,én kb 30%-ot szedek fel majd ezután a széna és a szalma bálát (1-1-et mindkettőből)és ezután ürítem ki a vályúnál így kevert takarmányként üríti.
Az is érdekes hogy eddig (1.4 pach előtt) a vályúkból pillanatok alatt kifogyott a takarmány ,természetesen vizuálisan,most sokáig lehet látni a vályúkban.
Ugyan ez igaz a birkáknál is."
(Normál kocka bálák ami alapból a játékban van)
Remélem tudtam segíteni. -
beatrix0425 #14516 Próbáld meg úgy, hogy elöszőr a silót tesszed a takarmánykeveröbe utána a szálmát és a szénát, hátha így jó lesz. -
Pikaccsu #14515 Én úgy olvastam, hogy:
szántás után mindenféleképp kell kultizni-->több termés
vegyszerezés, pétisó, trágya közül elég csak az egyik, mert több termés nem lesz.Igaz, ez az FS11-ben volt így.
A siló problémám még mindig nem oldódott meg, a teheneknél nem tom üríteni, szecska itt nem elfogadott
A másik pedig, hogy a takarmány keverő sem mükszik.1 bála széna, 1 bála szalma (nagy)+ érett siló.Elméletileg így kell ,még sem veszi mixnek. -
Balázs 17 #14514 hali
összekapcsolható trailereket tud linkelni valaki? -
Ha újra rakod a játékot a játék állásodat el tudod menteni úgy, hogy a dokumentumok/My games/FarmingSimulator2013/savegame1 vagy 2, 3, stb.
másolod vagyis elmented valahová és utána telepítés után visszamásolod a helyére, felülírod az eredetit és akkor már onnan játszhatsz ahol abbahagytad. -
endy papp #14512 Elméletileg több termésnek kellene lenni a felsoroltak elvégzése után("Hiába vegyszerezel, pétizel, trágyázol több termés nem lesz."),de persze bizonyítani nem tudom mert nem szoktam mérni,annyi időm nincs.
Én is csak olvastam róla ,no meg a valóságban is így van ,de mint tudjuk ez egy játék így itt bár mi előfordulhat.
Mellesleg én szántani soha nem szoktam ,az ekém is csak a földek össze szántásánál használtam.
Az összes föld megművelésénél már nincs annyi időm hogy szántással is vacakoljak,főleg hogy felében siló kukoricát aratok,stb van dolog rendesen.
-
Pikaccsu #14511 Szerintem semmi.Szántás, Kulti, vegyszerezés+ pétisó.Én így szoktam csinálni.Hiába vegyszerezel, pétizel, trágyázol több termés nem lesz. -
Hellósztok!
Van egy kis problémám,amipedig az,hogy amikor elmentem a játékot és legyen bármelyik (map,mod)akkor belépek és game.exe hibát ír ki. Egy mod sem zavar be,ujra lett telepítve egy darabig jó is volt,aztán már nem :S -
Dunadan11 #14509 Ez ennyire nem egyértelmű, nem egy játékkal találkoztam már ami patchelés után nem kezelte az előző mentéseket.
A talajlazításnak van egyébként értelme? :D -
Pikaccsu #14508 nincs erjesztve, frissen silózott, ráadásul a takarmánykeverős mixet sem fogadja el, takarmánynak és fűnek veszi.Eddig jó volt, tettem be új mapot, map mariov 1.3 néven, esetleg ez lenne a baj? -
Balázs 17 #14507 erjesztve is van? -
Pikaccsu #14506 A patch az egy javítás, minden mentésed ugyan úgy megmarad.
Nekem az lenne a problematikám, hogy a lesilózott kukoricát miért nem tudom kiüríteni a teheneknél?Azt írja, hogy szecska itt nem elfogadott. -
Dunadan11 #14505 Sziasztok
Újra lenne 2 kérdésem :D
1, van jelentősége a föld lazításának, föleg ha elötte felszántottam? :D
2, ha felteszem a patchet, akkor működni fog a korábbi mentésem, és mit tartalmaz a patch (1.3)?
-
beatrix0425 #14504 Szia,
Próbáld meg az "y"-nal, mivel nem magyar billentyüzethez csinálták az "y" és a "z" felcserélődik. -
izirajder83 #14503 Sziasztok.
A Horsch Pronto 9DC vetőgépnél a barázdajelzőt nem bírom a "Z"-el visszahúzni.Nekem nincs rá szükségem de ha meg elkezdek vetni kinyílik egyből.Tudtok rá valami gyógymódot? -
Tuorist #14502 Tiszteletem.
Érdeklődnék hogy a Rába az privát vagy el lehet e kérni? Illetve a fs 13 ba működik-e?
Tisztelettel. -
-
kukesz0529 #14500 Helló! Van esetleg valakinél TGF? -
Egy kis Hengerezés
-
Balázs 17 #14498 amint zöldbe ért...
de ha munkással vágatod, akkor követned kell egy pótkocsival folyamatosan
ha pedig magad akarod, akkor rá kell kötni azt az egyetlen pótot amit megenged a játék
de van ennek a Krone BigX-nek egy olyan verziója, hogy azt kötsz rá amit akarsz, de munkást akkor sem használhatsz...