Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De maximus ide írt most hátha normális lesz ez a fórum!
De felejtsük el mi történt ink foglalkozzunk a játékkal mivel ez a fórum ahhoz csatlakozik bár eltért a tárgytól de azért jó volna ha nyugi lenne!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Hogyan "állíthatom meg" az id?t (a játékban persze )? (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
Ahhoz, hogy az id?d megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az id? (1x
Tehát ahhoz, h megállítsuk az id?t, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001"
Hogyan "kapcsolható ki" az es??
Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követ?en ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
Ezennel az es?" megsz?nt" létezni a játékban
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
1. A betett növényeid hibásak, vagy ls2009-hez valók, sajna én is jártam már így.
2. Az adott növénynek a sublayer részébõl hiányzik a distanceColors leírás. Ebben az esetben saját magad is elkészítheted, de új distance fájlokat, és materials-okat kell megadnod hozzá. Jó kis pepecs munka...
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Mert akár hol keresem sehol nem találok róla leírást
biztos éredekes gépek ezek a liazok de engem egy kicsit más érdekelne
ha hiszed ha nem én a liaz mögötti fû vagy gaz vagy aljnövényzet vagy minek nevezzem
na annak a textje után érdeklõdnék hogy van e rá esély hogy meglegyen nekem is vagy az is a mapod privát részét képezi?
válaszod elõre is köszönöm
Nem zavar csak legyen már 1 ls fórum!
a pirossal bekeretezett rész az újonnan betett növények itt nem látszik semmi hogy nõne az alapnövények pedig mindenütt látszanak
ezt szeretném kiküszöbölni hogy az új növények is így látszódjanak távolról
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
a 2 bejegyzésedet nem értem én nem a te képeidre utaltam
2 a képeimen meg mind majdnem fullos gépek vannak azért raktam föl õket
És akik " takarítanak"
És akik nem kukoricáznak
Akik kukoricáznak
kicsit eltérnék az eddigi témától és kapcsolódnék az LS világához
van itt egy képecske:
a problémám a következõ ha adott földre az alapnövényeket vetem akkor az nagyobb távolságból is látszik hogy a terület vetve van de ha az újonnan betett növényekkel vetem be akkor csak a bizonyos 75 méteres távból látszik a területen a növényzet de távolabbról csak üres földnek látszik
mit tudok csinálni hogy a régi növényekhez hasonlóan az új növényeim is látszódjanak
Mert valahogy próbálok emberi módon megbeszélni veled ha hagynád!
Tõlem akár milyenek lehettek de nem engem minõsítetek le!<#szomoru2>#szomoru2>
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
dávidka, te meg nem linkelnéd be újra manitout? szeretném letölteni, tegnap pont lemaradtam róla 😄
Miért nem nyittok 1 témát és ott baszakodtok!?!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ne állíts olyat amibe nem vagy biztos.
Én azért állítom mert kipróbáltam.
Elég régóta ls-zek. 2009 junius óta.
Csak félreértettétek a hozzászólásomat. De majd legközelebb hosszabban és érthetõbben írom le.
Amúgy ÉN Gabinak jeleztem, hogy nem lehetetlen tört verzióval multizni.
Nem tudom TE kivagy és miért szólsz bele. Csá

nos én csak anyit kérek hogy ne veszekedjetek már a fórumon légyszives!! arra ott a privi!!
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Az eddigi képek alapján nagyon jó kis map lesz. Gratula!
megint haladtam egy kicsit
MÉG EGYSZER ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÕL!