23835
  • AXmen
    Patch 1.4 már magyarban!
  • AXmen
    Valszeg XML, script vagy más hiba miatt.. (hibás modok is vannak)!
  • AXmen
    Látod-látod...
  • faragoteam
    Köszi most jó!
  • AXmen
    Akkor az opcióknál kell visszacsinálni.
  • faragoteam
    Az F1 gomb se jöttbe eltűnt végleg
  • AXmen
    Pedig egyszerű:

1. Letöltesz egy modot FS13-ba (mindegy melyiket).
    2. Ha letöltődött, keresd meg a mod mappáját!
    3. Berakod ide: Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods
    4. Irány a játék!

Ennyi!
  • faragoteam
    Köszönöm a gyors választ.
    Próbáltam tolatni, mindenhova de nem sikerült alászórni sehol csak bálázva, de itt olvastam valaki így csinálta, de nem rakja ki sehogy. A füvet minden gond nélkül be lehet szórni ezért hitem azt. A mod berakás meg nem nagyon sikerül, mert nem jelenik meg semmi.
  • fbandy72
    Köszönöm:)
  • AXmen
    Neked meg tanácsolnám, hogy a grafikát a játék opcióiban a "Hardwerprofile"-nál a "Low"-ot állítsd át "Medium"-ra! Úgy még a kultizásnál/szántásnál is "menetirányba" fog menni a csík!
  • AXmen
    1. Talán oda ahová pótkocsival kell.
    2. Betömörítve
    3. Igen.
    4. F1 gomb, bár sztem "beosztás" nélkül jobb a játék.

Ha esetleg gondot okozna a kép készítés/feltöltés!
    1. Letöltöd a frapset
    2. Azt feltelepíted
    3. A programban kikeresd a "Screenshots" menüpontot
    4. A "Screen Capture Hotkey" alatti "F9"-et (ha az van odaírva) átállítod "Num +"-ra
    5. Utána játék közben csinálsz pár képet
    6. Ezt a feltöltőoldalt használd!
    7. Direktlinket kimásolod
    8. Katt a "KÉP BESZÚRÁSA" menüpontra!
    9. Direktlink bemásolása
    10. Katt a "MEHET"-re

Rengeteg extra tartalom (mod)!
  • fbandy72
    1.A szalmát a teheneknél asszem a tető alatti vályúnál lehet beönteni, de még betöltőkocsival nem próbáltam, én csak bálázva.
    2.A módokat ZIP tömörített ként kell betenni, ha RAR akkor valószínű azon belül vannak a ZIP-ek akkor ki kell csomagolni.
    3.Vannak olyan módok igen, hogy kombájn amihez lehet bálázót is kötni de akkor nem lehet automatára kapcsolni, mert az tolat is (vagyis munkás felvétele) és bálázó is van olyan amivel lehet húzni pótot.
    4.A menü az F1 gombbal jön elő illetve tűnik el.
  • faragoteam
    Sziasztok
    1, kérdésem a takarmány összeszedővel összeszedtem a szalmát, de azt hova lehet a teheneknél borítani?
    2 ,Módokat betömörítve vagy kitömörítve kel berakni a mod könyvtárba (traktorok, utánfutók)?
    3,Videón láttam arató gép mögött bálázót ilyen létezik, meg bálázó mögött a kocka bála összeszedőt?
    4,A képernyő bal felső sarkából eltűnt a gomb kiosztás hogy lehet vissza tenni?
    Előre is köszönöm a segítséget
  • light001
    A Goldhofer gépszállító trailert egy Scania R730-hoz akasztottam,de amikor fölállok rá egy géppel,akkor gázadáskor a kamion elkezd ágaskodni(az első kerekét a fölemeli) és így nem tudom írányítani.Miért?
    A másik amit észrevettem,hogy nem minden kamion pótot lehet összecsatlakoztatni minden kamionnal.Nem értem miért!
  • AXmen
    Elé=utána elnézést!
  • AXmen
    Modok átrakása egyszerűen
    1. Keress egy gépet amit át szertenél rakni. (11-ből)
    2. Belemész a mod mappájába
    3. Nyisd meg a modDesc-nevű xml fájlt.
    5. Ezt asort az elején látod:
    <modDesc descVersion="4"> ezt cseréld erre:
    <modDesc descVersion="9">
    Utána kicsit lejjebb ezt keresd:<storeItem>
    Ez elé berakod a következő sorokat:
    <dailyUpkeep>50</dailyUpkeep>
    <brand>$l10n_shopItemBrand_deutz</brand>
    <machineType>tractors</machineType>

Utána mentés! A modDesc nevű fájl-t csomagold vissza a mod mappájába, és utána tedd be!
  • izirajder83
    Igen, 2011-es :(.De nem igaz hogy nincsen 2013-ra.
  • fbandy72
    Itt van egy leírás, hogy lehet átrakni:
    http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=2948&Itemid=9
  • fbandy72
    Ha erre gondolsz: http://www.ls2011-mods.com/2010/11/27/claas-v1200-trailer/ akkor ez LS11 2011-es.
  • izirajder83
    Hogyan lehet berakni a játékba a V 1200 trailert?Bemásolom a játék mod mappába és a játékban nem jelenik meg.
  • light001
    Valaki tud működő Weimar rakodót valahonnan?Amit találtam,azt nem teszi be a játékba.
  • fbandy72
    Játszik-e valaki ezzel "Hagenstedt_BY_Gallier67"? Nekem nagyon tetszik mert jó az elrendezése a tehenek, juhok közel vannak, a földek egy része össze vonva. De azt vettem észre illetve láttam, hogy a tejeskocsi jön a tejért de nem áll meg nem viszi el a tejet hanem megy tovább, pedig már 11532 liter vagy egység van. Vagy lehet-e valahogy manuálisra állítani a tejeskocsit?
  • light001
    Sajnos tényleg nem tudom kivenni fűként.Először azt hittem,hogy a homlokrakodó miatt,de kipróbáltam 3at is és mind a 3nak tudnia kell a füvet,de mégse.Kár érte.
  • izirajder83
    A Class Lexion 780-hoz milyen cutter kell?A Class V 1200-at nem veszi fel :S
  • LeWyTy
    Az itteni TESCOban pont nincs xD
    De most esik le mekkora hülye vagyok... steamen néztem csak gondoltam az jó ár alap... jó a szart ott olyan 7-8ezer
  • Petke77
    Nem azért mellőznek mert nem akarnak sagíteni, hamen mert nem tudnak!
    Ha nem akarsz kimozdulni otthonról akkor vagy 576 vagy CD Galaxis-ból tudod megrendelni! :)
    Ha mozogsz egy kicsit, szinte az ország összes tesco-jában beszereszhető! (kb. 3990.-)
  • atomantal22
    Én nem tudom az árakat,nekem angol van.
  • LeWyTy
    Engem mér ignorál mindenki?
  • Tuorist
    Hali. Párnapja letöltöttem a játékot és elégé meg tetszett. Most olyan kérdésem lenne hogy a múlti része (tudom hogy kell az eredeti játék hogy használni tudjam) az hogy s-mint megy gondolok itt a játék menetre illetve a hozzáférésre? Milyen feltételek kellenek? Illetve olvastam hogy "élethű játék" ez mit takar? Segítségeteket felvilágosításotokat előre is köszönöm.
  • fbandy72
    Igen ugyan olyan silótároló az is csak nagyobb, amíg nem takarod le addig nem érik be de úgy szerintem nem is tudod kivenni onnan csak beérett silóként.
  • light001
    Akkor azt használhatom ideiglenes tározónak?És mi van ha nem takarom le?
  • izirajder83
    Sziasztok4Hogy tudom meg ha villog egy átvevőhely pl. mezőgazd.-i bolt hogy az milyen árut vesz át jó árban?
  • LeWyTy
    Hol a legolcsóbban beszerezhető a játék?
  • fbandy72
    Igen tényleg, bocsánat elnéztem.
  • Petke77
    Ha jól látom, ezek 2011-es modellek???
  • fbandy72
    A biogáz üzemben rengeteg hely van oda is lehet, ha beérik mehet az ottani garatba azért is fizet és lesz belőle folyékony trágya. De onnan is lehet keverni a teheneknek ha nincs emitt beérve.
  • fbandy72
    Ezeket nézd meg: http://fs-uk.com/downloads/182/11997
    http://fs-uk.com/downloads/182/11938
  • light001
    Kipróbáltam,de nem engedi utántölteni a tarolót.Csak ha kiürül.Azt nem tudom,addig hova öntsem a levágot friss füvet!!!
  • fbandy72
    SAVE GAME EDITOR v 1.0
    Ezen az oldalon keresd: http://ls2013-mod.com/?cat=8&paged=2
  • fbandy72
    Kérdezni szeretném, hogy mit nem jól csináltam. G.E.-vel kiszedtem vagyis kijelöltem és töröltem néhány fát a föld végéről, örültem mert tényleg eltűntek de a játék közben meg mégis felakadtam rajta mintha a fa töve ott lenne de láthatatlan.