• endy papp
    Ez mind szép, csak sajna nem fog esni,ahogy én tudom.
    Pedig nagyon sokat dobna a játék hangulatán,de talán majd az idei játékban vagy valamikor a közeljövőben kapunk valami esőfélét a nyakunkba,ha a készítők is úgy akarják.

Amit még javított a pach:
    Szerintem a silónak is több idő kell míg beérik a tárolóban,eddig valahogy rövidebb időnek tűnt mire lekerült a takaró fólia,de lehet csak nekem nem tűnt fel régebben.

Ami biztos, az a biogáz üzemnél már nem lehet a végtelenségig pakolni az érett silót a keverőbe,csak 5-6 kanállal és utána várni kell mire engedi tovább rakni.
    Így nem is lehet olyan gyorsan pénzhez jutni mint régen,de szerintem így életszerűbb.

Maradt még pár földterület amit csak most vásároltam meg,és már nem lehet közöttük össze szántani a földet, utakat,mint régebben.
    Némelyiknél jó lett volna,de talán annyira nem gáz hogy át kell menni a másikra ,de erre is csak azt mondom így valóságosabb,még ha netán több időt vesz is igénybe.
    Az időt én sem szoktam gyorsítani,mivel már annyi a tenni való a sok földdel és egyébbel,hogy állandó folyamatos munka folyik a nap 24 órájában,pedig még van pár föld ami nem az enyém de már nem sok,asszem 1 nagy és 6 kisebb.
    De ezekhez még be kell szerezni a gépeket eszközöket hogy meg tudjam művelni őket hatékonyan,és ne kelljen sokat költöztetni a gépparkot.
    Bocs ha picit hosszúra nyúlt a mondókám.