23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#14157 óó bocsi, most nézem csak 1 órás a limit
tárgytalan -
#14156 Sziasztok!
ezt a JD-t nemtudná valaki feldobni nekem egy jó megosztóra? kcsg limit miatt kénytelen vagyok várni, de még ma kellene. -
calmar #14155 Így. -
calmar #14154 Igen, Q-val, de ha össze tudod akasztani akkor szerintem úgy is mutatni fogja. a G-vel meg állítsd a pótra, hátha- Próbálj ki mindent. :) -
atomantal22 #14153 Nyomdd meg a "P" gombot és a boltban leszel -
atomantal22 #14152 A vetőgépet nem a siló alatt kell feltölteni,mivel ott a learatott termény van. A tanyán van egy raklapon zsákos cucc. Oda kell menni és az "R" betűvel tudod feltölteni. -
izirajder83 #14151 Hol találom a Mezőgazdasági boltot? -
Mexi22 #14150 Köszönöm szépen a segítséged de ugyan úgy a Q betűvel kell össze kapcsolni? meg a G betűvel mire kell álltani a pontra vagy a kamionra ? Köszi -
#14149 Hogy is kell berakni a munkagépeket ?? -
calmar #14148 Hát ezt pont össze lehet akasztani, de nem egyszerű feladat. Ne add fel, sokat kell próbálgatni. Legalábbis én jól elszenvedtem vele. :) Vannak más modok is amiket egymás után lehet akasztani, próbálhatsz másikat is. A legjobb ha úgy csinálod ahogy a képen van, az első pót alatt egy kamion legyen, nehogy traktor "Dolly"-val, mert akkor sosem akasztod össze. Nekem négy a rekordom. :) -
Mexi22 #14147 Sziasztok nem rég kezdtem játszani és nagyon meg köszönném ha valaki tudna segítteni !Méghozzá abban h találtam egy kamionos módot amiben dupla potkocsivan de sajnos a másodikat nem tudom fel kapcsolni ebben szeretnék segítséget kérni. Előre is köszönöm szépen a segítséget :D Itt egy kép róla http://www.ls2013.com/wp-content/uploads/2012/11/scania_agro_blue_premium.jpg -
#14146 már +van...
-
#14145 HY !
Miért nem tudom a vetőgépet feltölteni a silók alatt ?? ( pl : repcével , búzát már arattam le is öntöttem magamnak de azt se adja vissza..)
Vagy a berakó kocsi kell ebbe is et7 ?? Köszönöm
-
Jancsika1016 #14144 a héten kezdődik agromashepo ki lesz ott ?
-
#14143 Sziasztok!
Letöltöttem egy Lexion 770est, van hozzá ilyen utánfutó szerű cucc xD
hogyan tehetem rá az arató cuccost?:D
bocsi a helytelen nyelvezetért, nem igazán van tapasztalatom az ilyenekben :D -
calmar #14142 Ha ilyen traktorom lenne, úgy vigyáznék rá mint a szememre, csak fűtött garázsban tartanám, és senki sem mehetne a közelébe, az tuti. Egyszer volt szerencsém ilyet közelről megcsodálni, és az ő gazdája sem tett volna ilyet vele. :(
Akik nem voltakilyen ügyesek -
#14141 Nekem azért van...
-
calmar #14140 Azért feldőlni egy ilyen traktorral elég ciki és drága mulatság. Mert hát nincs kétségem a kimenetelt illetően. Síkidióta sofőr. -
Nem semmi! -
#14138 A 2011-hez készített valaki egy módot, amely azt eredményezte, hogy sérültek az eszközök, gépek. Volt egy szervizautó amivel javítani lehetett. Természetesen jó pénzért. Elég életszerű volt. Kár, hogy még nem hozák át a 2013-ba! Vagy mégis? Ha valaki tud valamit róla, jelezzen! -
calmar #14137 Ha jól nekimész egy másikkal, az is megoldja. :) -
#14136 Elengedhetetlen kellék a vonórúd és egy 4X4-es MTZ. Tuti kihúz mindent! :-)
-
calmar #14135 Minden mapon mindenhová felakadnak. Nekem az a kedvencem amikor az első meg a hátsó kerék közé beakad egy fa. :) -
#14134 Köszi szépen! Tényleg elég jó kis MAP!
Azt leszámítva, hogy itt-ott fentakadnak a járművek.
-
atomantal22 #14133 semmi,csak én is láttam már és gondoltam,kipróbálom.
Ami a nagyobb baj,hogy az előbb feltelepítettem az 1.4 patch-et (nekek angol verzió van) és azóta annyira akadozik,hogy nem tudok vele játszani :(((
Eddig semmi baj nem volt vele.... -
calmar #14132 Sehogy. :) Illetve képen már láttam olyan épületet amibe be volt öntve, de én még nem találkoztam vele. :) Mi bajod a siló intézményével? :) -
atomantal22 #14131 Calmar!
Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevőhelyen illetve a magtárolón kívül. -
AXmen #14130 Még valami:
Patch V1.4 Béta
Mint mindig magyar verzió sajna nincs.. -
calmar #14129 A patch-ről semmi hír? A hétre már ígérték ha emlékezetem nem csal. :) -
AXmen #14128 Csak nektek!
Bálaszállító -
AXmen #14127 Tessék! :) -
#14126 Tudnátok ajánlani egy jól működő PDA-val rendelkező, főleg "magyar gyártmányú" mappot?
Olyan kevés van belőle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztők!
Köszönöm a segítséget! -
roby2011 #14125 Okés -
#14124 Ezt egy modder csapat (ha jól tudom németek) csinálják, úgyhogy biztos hogy meg lesz osztva. Csak idő kérdése. -
roby2011 #14123 Ja okés hálásan köszönöm hogy átrakjátok,nekem valahogy 13-ban nem működött. -
#14122 Már dolgoznak rajta. (nem egyszerű a gép) -
roby2011 #14121 http://www.modhoster.de/mods/claas-lexion750
ezt légyszives rakja át nekem valaki 13-ba -
#14120 Köszi, már azzal is próbáltam. Ez a kis siló már ott volt a kezdésnél mintha csak valami dekoráció lenne. -
calmar #14119 Van egy Kuhn SPV 12-24? Mindegy. Nevű önjáró tápkeverő, azzal ha odamész, akkor elméletileg az utolsó darabig felszed a silóból mindent. nekem sosem volt ilyen bajom hogy maradt benne. Próbáld ki. -
#14118 Hát van benne kis siló de azt nem lehet semmivel felszedni, de a bálatárolóból se lehet bálát kivenni ha oda öntöttem akkor elvette mintha leadtam volna. A silóban is van egy kevés ami olyan hogy a gép kereke nem megy rá föl hanem átmegy rajta mintha ott se lenne. De közben arra gondolok, hogy azért van mert nem az eredetivel kezdtem hanem letöltöttel:) Köszi a segítséget, de mindenképp meg veszem a játékot, mert jobban leköt mint a NFS.