| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #13593 Köszi a hasznos tanácsokat.
Gondoltam én is hogy középen kellene,majd gyakorlom.
Ja ezt nem is tudtam hogy össze lehet szántani őket ,na akkor én is össze szántom ,így nem kell annyiszor újra fogni a gépekkel a szomszédos parcellákat.
A bió üzemet most kezdtem el,mivel volt ott mellette egy árverés a nagy táblára és fél áron meglett.
Vetőmagot már vetettem annyit hogy szerintem ,normálisan rég ki kellet volna hogy fogyjon ,legalábbis valamelyest csökkenjen ,de sajna nem megy lejeb ,pedig az egyetlen javítást is feltettem,de ezek szerint valamiért nem fogy.
No de mint mondottam ez a része annyira nem gáz.
A silózó kombájnnál én sem tudok munkást felvenni ,mert alapból fel sem ajánlja a kiírásban,pedig jó lett volna ,igaz a permetezés ,bálázás és hasonlókat is nekem kell csinálni,így legalább nem lesz uncsi ,hogy csak a melósok húzzák az igát.
Vissza térve a kukoricára ,nekem műkszik,igaz az elején szórakoztam vele egy darabig mire rájöttem a megoldásra de megérte .
Nos a lényeg ,hogy az asztalt először engedd le természetesen össze zárt állapotban.
A táblától állj picit hátrébb ne közvetlen állj rá,ezt nehéz pontosan belőni de kb egy fél kombájn hossza ,de ez a lényege,hogy legyen pici távolság de nem túl nagy mert akkor leáll,és nem dolgozik a mókus.
Ha nem jó a távolság állj közelebb picit.
Utána indíts a "H"-t és majd egyszerre vele nyisd az asztalt,és menni fog .
Lehet ,sőt majd biztos hogy az elején egy nagyon picit nem arat,ez 2-3 méter ,mivel ekkor még az asztal nem nyílt ki teljesen és érthető hogy nem vágja a tengerit.
De ha nagyon zavar a végén lenyisszantod.
Nekem se sikerül mindig elsőre, de a 2-3 próbálkozásra, arat a mókus mint a kisangyal.
Több hektárt learattam így, úgy hogy műkszik.
Tudom ez így nem az igazi ,mert ezen kellene javítani de remélem majd a pachban meg oldják,ami ezután jön hozzá.
Remélem tudtam segíteni,ami a tengeri aratását illeti.