23843
  • Endre
    ahogy én kezdtem: először is eladtam a 4 fity-fity traktort (semmire sem jók), de nem a P gombbal, hanem oda kell vinni a bolthoz ott van egy sárgán elkerített rész, oda beállsz és 20%-al többet kapsz minden eladandó cuccért. aztán időgyorsítással néztem az árfolyamot és kiürítettem a tárolókat. megvettem a szomszéd kis földet (persze learattam közben a búzát és eladtam az alapföldről). összeszántottam és mielőtt bármit csináltam volna kicseréltem a boronát egy 6 méteresre és a vetőgépet egy boronáló fajtára. boronálni csak a búza és árpa után kell, mert a vetőgép boronája nem bír a szalmával (persze ez később a bálázóval megoldódik) kb ennyi aztán a fantáziád
  • Endre
    először is szántsd össze a két táblát, az ekénél nyomj egy o-t és nem áll meg a földhatárnál. aztán nézd az árfolyamot és szerintem vess mind a háromból, de nem kell eladni azonnal csak ha emelkedik az ára. ha szerencséd van még akcióznak is a felvevőhelyek és a mindenkori árnál 1.6-3.0 szorzóval vesznek cuccot. óránként 00 kor változik az árfolyam, a PDA- án az árfolyamnál nyomj 9-est és kijön ki akciózik és meddig
  • hekus2011
    Sziasztok kérnék egy kis segítséget a letöltőt módokat hogyan tudom meg csinálni hogy lássam a multiplayerben a farming simulator 2013- ban
  • DJ Bolinho
    értem köszönöm nektek már csak azt kell eldöntenem hogy miután a 2 kis táblán elvetettem mit csináljak, mert pénz az kevés van...
  • Endre
    így van, a krumpli sokkal tovább nő, viszont sokkal többet terem
  • Endre
    120 as gyorsítás és kb 24 óra a vetéstől számítva. de ezzel vigyázz (a gyorsítással), mert ha vetés közben variálsz nem egyszerre fog kikelni az azonos földbe azonos időben vetett mag, tehát vetés, permetezés közben mindig egy időn legyen a játék ne változtass közben. aratásnál nem számít.
  • 3lm0
    Valós időben nehéz megmondani, de van olyan növény ami 2 játékbeli nap alatt érik be az egész táblán. Ez ha 120x-os szorzónál 1mp/játékperccel számolok akkor az 48 perc valós idő.
  • DJ Bolinho
    de 60x szorzón is? vagy real time-on? melyik beállításon kb mennyi valós idő alatt érik be a növény?
  • bomba05
    árvereznek 1 földet :D 1000 dolláros licitlépcsővel... :D úgy néz ki én veszem meg... :D pirosan villogó földet árverezik! :D
  • Endre
    az órát nézd, kb 1 nap mire aratható
  • DJ Bolinho
    viszont most nekem lenne olyan kérdésem hogy miért nem akarnak nőni a növények? elvetettem és 60X-os gyorsaságon van de csak kihajtottak és ennyi, onnan sehova.
  • jozsy barat
    Kösz szépen a segítséget! Üdv!
  • DJ Bolinho
    Mindegyik föld közepén van 1 forgó kis embléma oda kell menned és nyomsz 1 R-gombot vagy entert és kiírja mekkora a földterület és mennyibe kerül, és ott meg tudod venni ha van pénzed
  • jozsy barat
    Hali! Én annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudok földet venni, mert akármelyik földre megyek nem engedi művelni? Vagy mivel be vannak számozva a PDA-n a földek, csak sorrendbe lehet művelni, vagy hogy van? Megköszönném a segítséget!
  • bomba05
    Én visszafizettem a hitelt... Utána is vonja szerintem a fenntartási költség lesz az...
  • Endre
    Esetleg a kölcsönre a kamat?
  • Endre
    Ez melyik termény?
  • 3lm0
    Gépek fenntartási költségét 5 percenként vonja (játékbeli idő szerint) szóval sehogy sem jön össze a másodpercenkénti vonás, mert még 120x-os időben is kb 1-2 mp 1 játékbeli perc.
  • bomba05
    egyszerű mire von... :D gépeknek van fenntartási költsége.... :D vetni aratni érdemes, valós időben játszani.... :)
  • Sipi91
    Multihoz keresek játékosokat, lehetőleg 14 év fölött. Én főleg hétköznap késő délután, este érek rá játszani pár órát. Jelentkezni emailben lehet: [email protected]
  • Sipi91
    ha nem vágod le időben, akkor "elfonnyad"
  • Jancsika1016
    NEM telt meg
  • DJ Bolinho
    Nem vettem fel munkást, ez már akkor is így volt ahogy elkezdtem a játékot. Új játékot kezdtem és utána rögtön másodpercenként kb 1 centet vont le folyamatosan és arra nem tudtam rájönni hogy mire, és hogyan lehet megállítani
  • 3lm0
    Gondolom vettél fel munkást és ő vezeti a géped, akkor szokott viszonylag gyorsan fogyni. Fizeted a bérét.

Jancsika1016 : Ha visszaolvasol, volt egy link ami egész szépen leírja, nekem simán sikerült azzal a leírással több FS11-es gépet áttenni.

• vasember14
    Megtelt a gép talán?
  • Jancsika1016
    elvetettem a területet egy részét letudtam vágni de egy részét nem miért ?
  • Jancsika1016
    f 11 böl lehet átrakni gépeket ? ha lehet hogy ?
  • DJ Bolinho
    egyetlen olyan kérdésem lenne hogy az fs13-ban miért fogy másodpercenként a pénzem?
  • 3lm0
    Vannak már jócskán, nekem jelenleg 2 GB az FS13 modkönyvtára :)
    Sajnos a map-ek kicsit lassabban jönnek, inkább csak az alap pálya átalakított verziói vannak.
  • Jancsika1016
    vegyél más fajta vetögépet .amazone edx 600 ez vett kukoricát és cukor répát 58,000 $
  • szabii98
    vannak már módok a 13-hoz, vagy még várni kell?
  • hekus2011
    Sziasztok nem tudjátok véletlenül hogyan kell kukoricát vetni ?
  • csokoslaci
    LS2011 aki a tsz map v3-an játszik vagy játszott az leírná nekem hogy a magtárat hogyan lehet kiüriteni ?? :D előre is köszi :))
  • 3lm0
    Így már érthető, az árak minden óra 0. percében megváltoznak, ez adja a gazdasági szimulációját a játéknak. Ha valamiből sokat adtál el folyamatosan menni fog lefele az ára. Pl. nekem most az árpát magasabb áron veszi mint a repcét :)
  • vasember14
    Én is így kezdtem! Sűrűbbre állítottam a küldetéseket, és így nem kellett várni se a következőre.
  • bomba05
    Sziasztok aki új játék kod kezd és gyorsan akar pénzt csalás nélkül az a következőt tegye: elad 3 kramer kl 200-ast, és vesz egy homlokrakodót villával... külde3tésekből hamar jön a zs... :D
  • BlueMaster
    Hülye t9 etetésére...
  • BlueMaster
    Sziasztok! Ebben a részben is el lehet adni a bálákat vagy csak az állatok teremtésére jók?
  • kerzsakov
    köszi
  • vasember14
    Feltölteni vízzel meg trágyát ranki bele!