| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Shirocco #11150 Hali.
Nálam is ugyanez a probléma mint CB Csipinél. Csak nekem akkor írja ki az Error while saving i3d filet, amikor egy mapot módosítani akarok. Pl beteszek egy objektet vagy épületet. Víztorony, (Globusz) Vagy épp az Távközlési adótorony, mint a mobil telós cégeknek ami van. Stb. így szoktam én:
Kicsomagolom rarból, és a zipből másolom át a C meghajtóra a Program files (x86) mappába a játék mappájába ahova kell. vagy felül szoktam írni az esetleges egyező fájlokat, vagy mielőtt bele másoltam, előtte kitöröltem mindent a maps mappából és utána tettem be azt a mapot, amit módosítani akarok. Sőt. van amikor teljesen alap, nullás mapot teszek be. egyszer tudtam betenni adótornyot, utat és boltot is betettem, de azóta semmit már.
Én a rarokat a Winrarral nyitom ki egy üres mappába, a zipesben letöltöttet meg csak megnyitom (belenézek) és úgy másolom ki egyből.
Mint írtam már, nekem Win 7 Home 64 bitesem van. Ezen a 32 bites cuccoknak futnia kell elvileg és tudtommal. Hacsak, meg nem csinálták hogy 32 bitesen menjen csak. De ezt kétlem.