23843
  • dávid 001
    Érdekes én már elég régóta így csinálom a pályámat szóval inkább te
    Nekem ugyan az az objekt volt ami ott van hátul és teli volt #&+ ilyen karakterekel és jó volt szóval amit akarsz!
  • marko37

haver frissítsd a tudásodat nem neked volt igazad
  • dávid 001
    Teljesen mind1 az ékezet vagy nem.lények az marko csinálj egy mappát úgy hogy objekt,a pályád ahol van, és tedd bele az objekteket amit leszedtél minden fájlát pl i3d-tex dds meg ez az és akkor onnan betöltöd és már meg is van,Ennél könnyeben nem tudom elmondani remélem segít ez neked!
  • marko37
    ez az itt a bibi
  • marko37
    valami más magyarázatot légyszi
  • kisspeter1979
    Szia Marko!

Nekem is volt ilyen problémám. Nálam a könyvtár neve ékezetet is tartalmazott és az okozta a hibát. Ahonnan betöltöd az i3d-t ne legyen ékezet, vagy különleges karakter, csak angol betűket használj.

Ha nem ez okozza, akkor egyenlőre passzolom.
  • dávid 001
    mert csak az i3d-t rakod be a texturát meg nem! A textúra szablya meg a kinézetét!
  • marko37

miért van az hogy valamelyiknek megjeleniti a texturát valamelyiknél nem
  • Shirocco

Nézd meg a pótkocsi XML fájljában, hogy milyen terményeket tudsz vele szállítani. pl wheat, maize, stb.
    Viszont, nem lehet az kizárt, hogy olyankor is kormányozni tudd. Vagy pedig, nem stimmel a gép.
  • rarma
    Köszönöm a választ david 001 -nek is !

Shirocco :
    Értem hogy mit írsz , azzal nincs gondom . De viszont ahogy írod hogy munka közben , csakis egyenesen megy , akkor a játékban az original traktor mért megy úgy , hogy megnyomom pl : 2 gombot , és mellette tudom írányítani merre haladjon .
    És ugyan így működik a B_RopaEuroTiger is , megnyomom a 2 gobot megy magától , de tudom írányítani a haladási írányát , akkor több mint valószínű némelyiknél lehet , némelyiknél nem .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hogyan tudom kiönteni ,kiöntettni a RopaEuroTiger -ből a cukorrépát ? Írja hogy nyomjam meg a B gombot
    ezután kiírja hogy vigyem a csövet a pótkocsi felé , de nem történik semmi , ürítés terén . Mi lehet a gond ?
    Taán nem mindegy milyen pótkocsi ? .
  • Shirocco
    Hali.

Figy, nyomd le az 1, 2, vagy 3-as gombot. Ekkor Egy beállított sebességen fog menni a gép,(de ezt tudnod kell), emellett, már csak a jobbra, vagy ballra kell kormányoznod a gépeket. De ha Te úgy érted kérdésed, hogy ha a "munkást felvéve" megy a gép automatikusan, és hogy akkor szeretnéd jobbra vagy ballra kormányozni. Akkor szerintem erről lemondhatsz, mert az beáll egyenesbe aztán csak megy ahogy a játék automatikusan vezeti. Neked akkor felesleges hozzá nyúlni. Ez a 2 variáció van tudtommal. Másról NEM tudok egyenlőre.
  • dávid 001
    így lehet :D
  • rarma
    Az rendben is van tudom , de éppen az 1-es vagy 2-es gomb megnyomása mellett , keresek olyan traktort , aminek lehet írányítani jobbra - balra a kormányzását .
  • dávid 001
    nyomd meg az 1-est vagy a 2-est és megy előre
  • rarma
    Valaki tudd egy olyan traktort , ami autómaa sebesség mellett , mikor vet , legalább jobbra és balra lehet írányítani ?.
    Előre is köszi
  • dávid 001
    Nincs mit!
  • bordanattila
    Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni keresnék egy jó cukorrépa felszerelést, nem önjárót hanem gépre felrakhatót, olyasmi mint a Gilles gépek de nem azt?
  • jófiu76
    Jólett köszi a segítséget!
  • Ben66
    Sziasztok!
    Használja valaki itt a Nebraska Mapot???

• jófiu76
    Köszi.Kipróbálom.
  • dávid 001
    Szia! Én úgy tudom neked elmondani hogy tölsd be az első indítást. mensd el, majd menj a dokumentumok-mygame-farming simulator2011- és ott amelyik mentésre indítottál pl egyből az elsőre akkor savegame1 belemész megkeresed az "careerSavegame" és ott a money-t átírod amennyire akarod, utána belemész a játékba megveszed az adott gépeket amit oda akarsz kezdésnek elmented megint ,keres olyat hogy "vehicles" és azt kim,másolod egyelőre az asztalra, és ott ahol a pályád van ezt keresd meg "defaultVehicles" másold ki a nevét és amit kiraktál asztalra annak a neve helyet ezt "defaultVehicles" másold be és amit megcsináltál bemásolod az eredeti helyére.ahol a pályád van így elvileg kezdésnél lesznek alap gépek,és ha nem akarsz olyan sok kezdő pénzt akkor ugyan ezt megcsinálod a money-al mint előbb! Remélem segítettem mert nálam ez jó szokott lenni
  • jófiu76
    Nem,én csináltam magamnak mappot és azon nincsenek kezdésnél gépek.Ezt szeretném megoldani.
  • marko37
    Ez nem elég világos mentés után újra kezdésnél nincsenek a gépek az utolsó pontnál ahol hagytad,
    vagy teljesen új helyre akarod rakni a gépeket, vagy az összes gép legyen a mappon?
  • marko37
    Bármitől lehet a szaggatás a farm felé fordulva akár valamelyik mód tól vagy akár a térképtől is .
    A játékosok 90% küzd ezzel a gonddal Játék optimalizálása. by freddy ezt töltsd le olvasd el "HÁZIGAZDA EZT LÉGYSZÍVES TEDD FEL A TÁRHELYETEKRE"MERT A 09 ARCHIVUMBAN MÁRT NINCS MEG. köszönöm
    És tudom még ajámlani a game booter nevű játék optimalizálot is
  • jófiu76
    Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy ,hogyan tudom megcsinálni hogy kezdéskor legyenek gépek a mappon.Ha bekell írni valamit mit és hová?Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • rokshow
    Sziasztok! A véleményeteket, infót kérnék tőletek abban, hogy miért van az hogy ha felrakok 1 mapot , farmot, akkor ha a trakival fordulok akkor szaggat a játék, pedig a gépem jó mert direkt játékokra van spécizve!!!! A c meghajtón is van 11,6 Gb hely is!!! Mi lehet a probléma???? Segítsetek! Köszi, sziasztok!
  • gabby13
    Aki jól ért a Giants Editor 4.1.7 hez az írjon PM et.
  • roby2011
    jó lett
  • kobi14
    Ujj texturát kapott :

• kobi14
    Ez könnyen megoldható csak leírni és megcsinálni az két külön műfaj.
  • dávid 001
    Aki invitelt akar beköttetni az hanyagolja mert nagy szar rakás, csak nekem ezt az 1 oldal tölti be,geci egy szolgáltató
  • péistike
    Ez lenne az a videó:) Az előbb nem sikerült a beszúrás:(
  • péistike
    Sziasztok! Valaki tudna linkelni nekem olyan mapot amin van BGA v2 értelmesen néz ki és nem kis Dominatorokkal lehet rajta közlekedni hanem lexionokkal is. Legyen benne főút.
    Ilyesmire gondolok mapra mint amit multkor linkeltem:

• gogabi79
    Idáig vagyok az ifával.Jelenleg a oldal plato ajtóval vagyok gondba.ezt hogy tudom méretezni?mert Giants Editorba hiába állitom be,elálitodik folyton

a képek

• gogabi79
    Jelenleg nem érhető el a Giants Editor tutorial oldala sem,azért nem azt,hanem egy másik oldalt ad be.Aki azt készitette,oda töltötte fel,és valszeg,megszünt egy idöre,vagy majd át lesz rakva másik tárhelyre.
  • dávid 001
    Jah:S Mind1 én tudom. Akinek kell segíteni az írjon!
  • bélabátyám
    Csá a Giant segédlet eltünt. Valami más honlap van a hején.
  • dávid 001
    Pöpec lesz :)
  • roby2011
    Hoztam pár képet a mappomról http://www.kephost.com/images4/2012/1/17/o353hhccisbbkvp6s3xl.jpg
    http://www.kephost.com/images4/2012/1/17/n301rlu9kw2hyhmlhdwh.jpg
    http://www.kephost.com/images4/2012/1/17/bzag5tgbe29tmeyghqum.jpg
  • krisztián1998
    oké köszi