Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hogy nem mod a moddex ben kell aszem valamit állitani vagy valami!
dávid 001
Egyik barátom próbált olyat csinálni csak egy baj volt vele nagyon szagatot meg instabil volt

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
Az nem egy mod, hanem egy pack! Be kell írni az i3d-be, modolni kell stb...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone
én megosztanám veled, ha tudnám...

Sziasztok?Nagy segitséegt szeretnék kérni egy kicsit élethübbé szeretném tenni a játékot hogyan tudom megcsinálni hogy szántáskoa a traktor egyik fele döljön a föld felé ezt ugy hivják hogy borozda,barázda na hogy igy látszódjon láttam már ijen képeket de senki sem akarja megmondani mit kellene átálitani hogy ugy nézzen ki mintha a borozdába menne a traktor!!Segitségeiteket kösöznöm!
traktorosbence
Hova kell berakni a Map_Fruits mappát?Letöltöttem a növény modot és nem tudom hova kell berakni a mappát.Elõre is köszönöm.

dávid 001
pont ezt írtam és erre már be is adták 😄 De jó hogy más is tudja!

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
Az i3d-ben megkeresed a Foliasublayer-ek között a tarlót, és abban a "width="1.5" height="2" heightVariance="0.2"" bejegyzést , magyarra lefordítva értelmezd melyik melyik adat, és méterben van....

dávid 001
Notepadal a az írott fájlokat beileszted a mapába a másikat meg a növényekhez mert azok a textúrá

boky84
még egy kérdés:
a tarló magasságát lehet e állítani vagy az fix?

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

traktorosbence
dávid 001 hova kell a Map_Fruits mappát berakni az LS-be?Elõre is köszönöm.Azt tudom hogy a foliage mappát a Farming Simulator 2011 mappába kell rakni.

gogabi79
Remélem tisztában vagy az itteni dolgokkal?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

traktorosbence
Jó munkát boky!

Gerypapa 95
neked pedig jó munkát 😊)

boky84
akkor jó munkát kívánok az elkövetkezendõ hétre

nekem is sajna irány a munka... majd pénteken jövök pár moddal ha minden összejön

jó farmerkodást mindenkinek

szevasztok

gogabi79
Én azt mondom zárjuk le itt ezta témát!.Amit tudok megteszek!Még akkoris ha énis dolgozom,vagy más dolgom van!

Gerypapa 95
nem értem ezt a hozzászólásodat 😄 igazából senki nem mondta hogy 24-bõl 24-et itt üljön 😊 azt meg fõképp nem mondta senki hogy szépen kell nekik elmagyarázni ..

gyurka666
gyurka666
Már bocsi de szerintem nem kell itt most neki állni szavazgatni ki -kicsodát szeretne hogy hg legyen mert az ismételten is csak szemét itt nem a játékkal kapcsolatos!!!inkább rakjatok fel képeket ,kérdezettek amit nem tudtok ,esetleg ha van jó mód amit megszeretnél osztani a többiekkel akkor azt is teheted JAH ÉS FONTOS VÁLASZ GOMBOT KÉNE HASZNÁLNI!!!!

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

traktorosbence
Én Gabira szavazok!Nem kell másik HG!

Heló! Valaki meg tudná mondani estelg, hogy ezt a mapot honnan tudnám beszerezni? : http://www.youtube.com/watch?v=x-hcbUKdzfE&feature=player_embedded#! Elõre is köszi! Üdv!!
traktorosbence
Mtz 82 Old:http://www.lsmods-2011.com/hu/mtz-82-old.html Belarus Mtz 82 OLD(régi) textúrás:http://hotfile.com/dl/120481089/babc717/BELARUS_82_OLD.zip.html

gyurka666
de ezt azért te sem gondoltad komolyan hogy ha szépen is elvan magyarázva mit hogy kell itt csinálni a fórumon lesznek emberek akik úgy sem fogják fel és már csak is az ellenkezõjét fogják csinálni!!! Nem kell itt senkit leváltani stb.. egyszerûen hogy a nem ide kívánatos hsz-t törölni esetleg ha valami sértõ dolgot is ír az illetõ mivel az itteni hg-nak nincs joga tiltani (ha jól tudom) Jah és azt ugye senki nem várta el hoyg a nap 24 órájából 24-et üljön a gép elött hogy ezek az új srácok hsz-t törölgesse !!! Mert szerintem nem tudnának ide olyan embert keresni stb... hogy 24 órából 24-et itt legyen és rendbe tudja tenni itt a dolgokat fel kell fogni hogy valakinek nem csak ez a fránya játék az élete hanem mondjuk lehet hoyg valakinek családja is van már nah meg persze a munka....! Azt kell csinálni hoyg nem kell az ilyen okos hsz-et el olvasni és amikor ráér a hg akkor feljön és kitörli õket ennyi !! Nem tudom miért kell szavazni vagy lecserélni!!!

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

traktorosbence
Üdv, Mindenkinek!dávid 001 letöltöttem a növény modot és nagyon jó köszönöm!

dávid 001
Azt nem tudom én egy modot raktam be ami sikerült az a napraforgó

Forrest Tomee
Ezeket az új mod növényeket eladni is lehet vagy ahhoz a 'vásárló silót' is módosítani kell?

gogabi79

gogabi79

hogyan töltsük le a modokat😊

Köszöntem szépen 😊
gogabi79

Tutorial (XML)

boky84
szerintem pont hogy a témához kapcsolódsz mivel a téma az ls!!!!

a kombáljn xml-be ide
<grainTankFruitTypes fruitTypes="wheat rape maize barley" />

barley után szóköz és beírod hogy maizev2 sunflower

a vágóasztalba pedig
<fruitTypes fruitTypes="maize"/>
a maize után szóköz és írod a maizev2 sunnflower

Jó napot!
Bocs hogy így a témától elszakadok 😊
De valaki megtudná nekem mondani azt hogy a kombájnok xml-jébe hova kell beírni azt hogy maziev2 és sunflower ? pls segítsetek
boky84
ez egyértelmû szerintem mindannyiunk számára hogy nem tudod felügyelni a fórumot 24 órában de valamiféle figyelmeztetéseket ki tudsz osztani azon fórumozók részére akik meglátásod vagy a fórumozók hozzászólásai alapján bomlasztják vagy rontják a fórumot

Gerypapa 95
nem is kell tiltani senkit ! csupán el kell magyarázni az emberkéknek , hogyan mûködik ez az egész dolog , meg nem ártana csinálni egy GYIK-ot sem !

gogabi79
Rendben van!Mai naptol be szigoritok!.Azt garantálom,de itt nem tudok letiltani.Nekem csak a hsz hoz van engedélyem a törlésekre

boky84
* attachable
* animatedVehicle
* cylindered
* cutter
* foldable
* animation
* NHTC5070Cutter
* hydraulics

ennyi
nincs benne beleuchtung skript

dávid 001
Szép! Mire képes ?😄 Index van?

boky84

boky84
ezt csak átvitt értelemben értettem
ne konkrét számokra gondolj
bocs ha félreérthetõ a hsz<#nemtudom><#integet2><#confused>

dávid 001
Végül is jah de ez egy feltevés volt hogy az olyan embereket ki kell tiltani és úgy rendben marad a fórum,mert szerintem elég jó lenne hogy az ember haza jön és szeretne kicsit ls-hez való témát akkor egy normális fórumra jön

Gerypapa 95
én azért nem ezt akarom elérni hogy 10-en maradjunk , csupán az hatalmas változás lenne ha nem a topik alkalmazkodna egy új taghoz hanem az új tag hozzánk 😊

dávid 001
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

boky84
lehet hogy a rendrakás végére 10-en maradunk

de legalább mi maradunk és nem negatív irányba mozdítjuk el a fórumot

boky84
TÁRSULOK DÁVIDHOZ

szerintem se került a minõsítésed a beszélgetésünkbe

szerintem jó pár fórumozó társam nevében írom a következõket

1:kicsit legyél szigurúb
2:akin látszik hogy tök segg az egész ls-hez és semmit nem tud, szétcseszi a fórumot, töröld!!!!!!!!
3:aki nem bír viselkedni a fórumon pl:képek fikázása, tervezések fikázása, bármilyen ls-tevékenység fikázása itt a fórumon KÉTSZER figyelmezteted HARMADIKRA tiltod véglegesen

nem a világot kell megváltani
csak kis szigor
már csak ez az egy fórom van ahol véleményem szerint nincs kasztrendszer
tisztelem a többi ls-el kapcsolatos fórumokat de ott már megvannak a csapatok és õk elvannak magukkal

itt még nem találtam erre utaló hsz-eket hogy én+józsi+sanyi+pityu a béla meg nem jöhet stb......

dávid 001
Ki mondta?? Senki nem mondott ilyet csak az hogy a fórumot az a traktoros bence lehúzta mint a szart és ezt nem akarjuk!

dávid 001
+ növényt lehet a pályába beleépíteni
Bocs hogy bemásolom de nem tudok oroszul vagy mi ez ezért a google fórdítót
használtam

betterave, napraforgó, zab Sárgarépa, sárgarépa, borsó, burgonya, borsó, zöld búza, saláta,
, eper zöld hagyma, Chivu, ananász, tea, rizs, cukornád, szója, karfiol, kelkáposzta,
fejes káposzta, vörös káposzta, gruenbo, NAD , gelbbo, spenót, lucerna, tritikálé, retek, menta,
rozs, karalábé, paradicsom, articsóka, görögdinnye, sárgadinnye, champingons, padlizsán, squash és a gyapot.
Minden lomb, gyümölcsök és csatold térkép Map Guide Google fordítás: betterave, napraforgó, zab sárgarépa, répa, borsó, burgonya, borsó, zöld búza, saláta , eper zöld hagyma, fokhagyma, ananász, tea, rizs, cukornád, szója bab, karfiol, kelkáposzta, káposzta, vörös káposzta, gruenbo fenti gelbbo , spenót, lucerna, tritikálé, retek, menta, rozs, fehérrépa, paradicsom, articsóka, görögdinnye, sárgadinnye, champingons, padlizsán, squash és a

gogabi79
vágjátok a fejemhez hogy nemjó hg vagyok

dávid 001
Gabi tõlem maradhatsz hg mert a haverom vagy de akkor a fórumot normálissá tedd mert ez így nem lessz jó mert 1 idõ után levált valaki!

Gerypapa 95
ez mi pontosan Dávid ?

dávid 001