Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Balumann
    "Aki mást mondd, az hazudik."
    xDD Aranyos.

"A PC gamerek(azaz mindenki) brutális pénzeket ölnek a gépbe, de a program vásárlást már majd "letorrentezük" felfogás szerint élik meg."

Van ebben is igazság, én megintcsak másik oldalról közelítem meg a kérdést. Van aki gyűjt egy ideig (vagy kikönyörgi szülőktől), hogy meg tudjon venni egy jó gépet, mert ki tudja használni a letöltött szoftverekkel, kiadni nem fog több ezret viszont értük... vagy pedig megint a másik helyzet, hogy csak kikönyörgte vagy ajándékba kapta a gépet is, saját keresettel nem rendelkezik.

Az hogy jó gépe van valakinek, messze nem jelenti, hogy simán költhetne játékokra is. A torrentért könyörgés se jelenti azt, hogy később nem veszi meg, vagy nem vesz meg időnként sem olyan játékot, ami nagyon tetszik neki. Akik megveszik eredetiben, azok közül is nagyon sokan kipróbálják előtte warezban, vagy demóval.

Van akit meg annyira érdekel, hogy még akkor se kérné eredetibe ingyen, ha ingyen adnák ha el kell menni érte a boltba.

"PS3 soha nem lesz megtörve, xbox is csak offline hatékony(aki live-ozott akár egyszer is az tudja milyen jó móka, szóval nincs értelme), ezért annyira nincs nagy warez ott mint pc-n."

Hát én szerintem ha elterjed a bluray akkor úgyis találnak rá megoldást, sőt mintha már olvastam volna, hogy van valami. X360 -on meg hacsak nem hazudott ismerősöm, a legújabb frissítéssel teljesen simán játszik akármikor warezzal, említése szerint csak azokat bannolják akik olyan hülyék, hogy a játék eredeti megjelenése előtt felcsatlakoznak a warezzal live-re. Persze javítsatok ki ha nem így van.