Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Balumann
    Hát kinek mi, én úgy kb. 60% -ra jogosnak tartom a romlást, mert élvezhetetlenek (saját vélemény), és maradék 20-30 -al meg az a bajom, hogy jó... lenne, csak túl egyszerű, kihagynak jó ötleteket amik már beváltak, és nincsenek benne újdonságok. Pl. számomra rosszabb egy Splinter cell convintion mint bármelyik előbbi, Double Agent se tetszett annyira de ez már pláne, de még sorolhatnám.

Amúgy többször leírtam más topikokban is, hogy például a Call of Duty -t egyáltalán nem lett volna megerőltető egy kicsit átalakítani ,vagy legalább beállíthatóra tenni, hogy egy kicsit taktikaalapúbb legyen (pl. ugrás közben nincs lövés, és utána is kicsit vár, lassabb mozgás, csapat helyjelzések, pl. leader kijelölés, hardcore mód sebzései de ne úgy, hogy ha meglőnek egyből lehessen ráfordulni még az ellenségre, nehezebb célzás is persze). Ezek nem olyan módosítások amik komolyabb átírásokat igényelnének, és tényleg megfognák vele az idősebbeket is, akik jobban szeretik a nem berohanok meg ugrálok az ellenség között közben osztogatom a headshotokat típusu játékmenetet. És ezt már pl. a CoD 2 óta simán megtehették volna, de hát le se szarják, a 6 -ban már kihajolni se lehet, há minek is az... ? (át is kellett állítanom a Q -ről a gránátdobást, mert mindjárt az elején elparazoltam a falaknál). Ráadásul az az egyből gyógyulás is... Akkor már inkább a Far Cry 2 -es megoldás, hogy meggyógyítja magát (pl. ha fejbelövik kiveszi a golyót a lábából xD ).