Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Balumann
    Nem ez messze nem tény, lehet benne igazságot találni, de akkor is hibás nézőpont, megközelítés. Hogy arányában ennyivel többet adnak el konzolon az annak köszönhető, hogy sokan - leginkább azok közül akik eredetiben is meg szokták venni a játékokat - főként a játékkínálat (és a PC-re kiadott játékok minősége, késleltetések, stb.) miatt megvették a konzolt (x360 -at warezosok is sokan persze), és arra veszik meg a játékokat.

A CoD 4 -et hozod föl példának, én arra azt mondom, hogy csoda hogy eladtak PC-n belőle 500ezer db -ot, úgy hogy a vásárlók közül inkább konzolra veszik meg. Persze 2 millióan tolják, kicsi gépigénye, könnyű leszedni, könnyű netezni is vele, ráadásul pont főként a 18 év alatti korosztály kedveli (multiban legalábbis) akik saját keresettel nem rendelkeznek. Játszanak vele, mert le tudták tölteni. Egyébként meg nagyon sokan azok után vették meg, miután elkezdtek vele játszani, megszerették, és föl akartak menni eredeti szerverekre ahol kevesebb a csaló is.

A Starcraft 2-ből se fognak sokkal többet (ha nem kevesebbet) eladni, lan nélkül, jobb ha elhiszed. Pláne nem hosszabb távon nézve.

Minél jobbra, hosszabb távon élvezhetőbbre sikerül a játék, annál többen fogják megvenni. Nekem van egy olyan rosszabb előérzetem, hogy azért veszik ki a LAN-t, mert hamar megunható lesz, és a neve miatt akarják csak eladni.

Próbáld meg kicsit átgondolni ezeket végre, és ne nyögd a hülyeségeidet tovább, mert már tényleg annyiszor ki lett tárgyalva. Warezosok közül is van jónéhány aki tényleg megvehetné és meg is venné úgy, hogy ha nem tud vele warezban játszani, de ha tényleg azt hiszed, hogy ez jelentősen változtatna az arányon, akkor én nem tudom melyik világban élsz.

"Csak röhögök amikor a konzolra van fogva a pc játékok minőségének romlása. Hatalmas fail."

Az előbbivel ellentétben ez viszont nem fail, hanem tény sajnos.