Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
-
n3whous3 #290 milyen eladási mutatók, hagyd már magad, sehol nem lehet szinte ilyet találni, most direkt kerestem 2 kedvenc játéknak a pc-s eladási adatait és nem találom sehol. Konzolban rahedli profit van, pc-ben meg kicsi. Ha jó egy játék, megveszik. Ha nem lehet multizni, csak pl. bejelentkezett xyz regisztrációval, sokan meggondolják, hogy esetleg érdemes lenne megvenni. Én is megvettem gta iv-et és a kiegjét is, pedig alig használtam ki a multit és mégis ez volt az egyik elsődleges motiváció. A kis pöcsmagok warezolnak, igen, mert ott a lehetőség. Csak azt is vedd számba, hogy egy ember az általa letöltött játékok 80-90%-át nem venné meg egyébként sem, tehát maradna ugyanúgy 2-3 havonta egy game, vagy ritkábban. Ti meg pofátokat sztem foghatjátok be, anyuci kedvencei vagytok, vagy már kereső emberek. Máshogy nem lesz eredeti játék az asztalon ha konzolos vagy, ha pc-s. És pc-sek közt is kezd "tisztulni" a helyzet, akinek van pénze, az megveszi a kedvenceit.
Nézd már meg, hogy milyen emberek vannak köztetek, konzolosok közt. Olyan pc-je van, hogy én is megirigylem, pedig én csak erre szoktam költeni és mellette ott a konzol. És még ti pofáztok, hogy mi nem veszünk játékot... Igen, a játék drága hobbi, de mivel a pc meg teljesen általános jelenség, a minimum, hogy azon is játszanak. És ha a nem túl tehetős emberünknek van gépe, warezolni fog. Megnézném én azt, hogy hány olyan embernek van konzola, akinek nincs pénze úgy egyébként mindenre, amihez csak kedve tartja.....