Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
-
25-30 ezerért lehet olyan videókártyát venni, ami minden játékot elvisz nagyon jól (én ~25-ért vettem, és még az előző x1950 pro -mat el sem adtam, ami lejön majd ebből), 120-140 ezerért nagyon jó gépet össze lehet állítani, és én előnynek tartom, hogy ezt egyszerre sem kell megvenni, bármikor lehet alkatrészenként bővíteni. Összességében drágábban jön ki természetesen a PC, de hogyha beleszámítgatod hosszabb távra a kicsit (1000Ft+ minimum) drágább játékokat is, úgy azért csökken az árkülönbség, én mondjuk X360 Elite -t nem látok 57000 Ft alatt (legtöbben ráadásul szerintem régebben vettétek, amikor drágább volt) - ha jól tudom liveezni pl. csak azzal lehet... Ráadásul számítógépe úgyis van mindenkinek, miért ne ezt fejlesszem. Inkább költök rá kicsit többet, mint hogy annyit kiadjak egy gépért amit csak játékokra használok, ráadásul jó ha van 2-3 játék, amit sajnálok, hogy gépre nem jött ki, ezzel szemben ami kijött azt PC-n jobban szeretem játszani a saját beállításommal és irányítóimmal.