Miért XBOX-ról írják át PC-re?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem nem érdekel az, hogy ti a kontrollert mindenre jónak tartjátok, csak az, hogy ezt másra is ráakarjátok erõltetni, emg bizonygatni hogy nekünk is jó lenne. És pláne ez a "á minek, úgyis mindenki controlerrel játszik a tv-je elõtt, senki se akar fps-t egérrel játszani már rajta úgyse"... érdekes, jóideje olvasom a fórumot és azért ennek jópárszor olvastam már ellenkezõjét.
Ahhoz képest hogy sztereotípia, az átlagos játékokban monthatni egyre könnyebb a célzás, jónéhányba még auto aim is van. És szerintem ti is pontosan tudjátok, hogy azért van, mert a controller nem ideális FPS-ekhez, és nagyon sokaknak nincs kedvük azzal szenvedni, hogy végre becélozzanak nagy nehezen valakit. Még akkor is, ha sok gyakorlással meg lehet tanulni tényleg elég pontosan és gyorsan is lõni. Míg ha PC -re készített FPS-eket nézel (pl. Crysis, illetve régebbi játékok) láthatod, hogy mire gondolok.
Szimekhez is tökéletes a kontroller mert mindent tudsz vele amit kormánnyal is pl íven tartani, apró mozdulatokat tenni, gázt féket adagolni.
Meg akkor is, ha nincs könnyítve a célzás. Hanyagoljuk már ezt a sztereotípiát 😊
Forza.
Nekem meg igazából már mindegy, ArmA 2 nem ment már olyan jól a gépemen (ACE2 móddal meg már pláne nem tudtam volna játszani), a kiegészítõ se hiszem hogy túlságosan optimalizáltabb lesz, szeptembertõl meg már idõm se lesz nagyon játszani, úgyhogy még egy ok a pénzhiányon kívül, ami miatt nem fogok játékokat venni. Én inkább mint kívülrõl szemlélõ írom a véleményemet már.
PSN ID: jay-jupiter
púúúúú
ez ahoz képest egy visszamaradott bunkóbot felfogásu parasztcsorda bõ nyálal.
aki átjött onnan az visszakézbõl reagál már az ilyenekre, mert annyira kitárgyalt dolgok ezek már errefelé a konzolos fórumban.
minden csoda pár napig tart hogy átjönnek hõzöngeni a pcsek ide, elõfordul, keserü a szõlõ és csodálkoznak ha valaki reagál.
najó, én csak olvasgatok amugyis😄 eddig elég viccesen alakul.
PSN ID: jay-jupiter
a pontosság csak egy tulajdonság
pontosabb <> jobb
Forza.
Az R6Vegas pl. 1:1 ugyan olyan, konzolon és pécén. Na vajon miért? És realisticen elég kemény kihívás...
Forza.
Forza.
Kik mondják?😄DDDDDD
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
és ekkor a gyorsaság érdekében máris buktad a pontosságot. Na ezért jobb az egér, mert ott nincs kompromisszum.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Szerinted ki cserélné le a kontrollerét egérre?"
senki. És tudod miért? Mert nem LEHET 😄 ez a konzol varázsa, megmondják neked mit csinálj, ha mást akarsz akkor így jártál. Na ez az egyik fõ oka amiért én nem ruházok be magamnak egy konzolra, csak a haveroknál játszogatok néha, igaz nem hat meg, csak a hw újítás mentesség miatt vonz nagyon, úgysem érdekel egy exkluzív játék sem.
"de aki évek óta, generációk óta konzolon játszik, vagyis a többség soha a büdös életbe nem cserélné le a kontrollerét."
furcsa én nem ezt hallom. El vannak kontrollerrel jól, de még is sokan azt mondják, azért fps-re, lövöldözõsre jó lenne egy egér, dehát nem lehet ilyet használni.
"GTA4 azért könnyû mert a fejlesztõk szerint ez a jó nehézség, ennek semmi köze a konzolhoz." dehogy nincs, ha nehezebb lenne amíg a kontrollerrel célozgat a user, addig szitává lõnék. Ezért könnyítik.
Ennyi. Kész el kell fogadni, a kontroller csak autó/ motor irányításra jobb a bill+egérnél, mindenhol máshol jobb az bill+egér, fõleg ahol célozni kell, viszont autóra és repülõre mindennél jobb a kormány és a joystick.
A kontroller platform és autós játékokra lett kitalálva anno, meg is maradt azon a szinten, de már nem csak ilyen játékok vannak konzolra, bár még mindig elég hiányos a választék.
es a kontrollernek is lehet allitani az erzekenyseget, ha ugy allitod be akkor egy pillanat alatt vegigfut a celkereszt a kepernyon.
UI: akinek nagyon nem megy kontrollerel annak itt van EZ
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mit számít ez?
GTA4 azért könnyû mert a fejlesztõk szerint ez a jó nehézség, ennek semmi köze a konzolhoz. Béna kontroller kezelésrõl nem hallottam még, 1 féle kép lehet, bár igaz ami igaz látni láttam bénákat pl multiba, de ugyan úgy pécén is, egyesek egérrel sem tudnak célba lõni... akkor most hogy is van ez?
Nem kell semmit magyarázni, mert pécén az egér bill a standart, ami nem játékra lett kitalálva, ellenben a kontroller igen. Szerinted ki cserélné le a kontrollerét egérre? max az aki 2 hete tért át pécérõl konzolra, de aki évek óta, generációk óta konzolon játszik, vagyis a többség soha a büdös életbe nem cserélné le a kontrollerét.
"de azért a gépet megveszi 3-4 évente 200.000-ért. számold ki abból mennyit lehetne játszani..."
nemtudom ki vesz gépet 3-4 évente 200-ért, én 80-ért teszem... tudtad hogy a monitor, ház, táp egér, billentyûzet nem csak 1 gépnél használható? De nyugodtan írogathatod egy komplett monitoros mindenes felõs középkat gép árát, de attól még nem lesz ennyi egy pc.
Ne kezdj el nekem papolni, hogy ez nem szép dolog, tisztában vagyok vele. Ettõl függetlenül fel nem tudom sorolni, hogy multizásunk során hányan kedvelték és vettek meg eredetiben játékokat (Ghost Recon, RS Vegas 2, Arma 1-2), és pontosan tudom, hogy rengetegen az után vesznek játékot, miután kipróbálták, megszerették (ha nem korábbit, akkor újabbat). Az alábbi pár tényt figyelembe véve nem hatnak meg a siránkozások, hogy milyen rossz, hogy ennyien warezolnak, meg hogy mennyire megkárosítjuk a kiadókat ezzel.
Pláne ha még azt is figyelembe veszem, hogy mennyire saját anyagi érdekeik szerint terelik a szórakoztatóipart.
"hogy valakinek nem érnek meg több ezer Ft -ot a játékok, és NEM AZÉRT sajnáljuk a pénzt, mert le lehet tölteni" - de azért a gépet megveszi 3-4 évente 200.000-ért. számold ki abból mennyit lehetne játszani...
gta4 is igen könnyû játék... konzolon meg azért elszüttyögnek bizonyos küldetésekkel. Mindenki bénán kezeli a kontrollert, csak te nem?
Szerinted minek van autoaim? pc-n miért nincs? gondolkozzál kicsit...
De nehézkes. Verheted magad és próbálhatod bizonyítgatni magadnak hogy a kontroller jobb mutatóeszköz mint egy egér, de csak magadat hülyíted 😉
Nem akarod megmagyarázni miért nem cseréli le mindenki az egeret kontrollerre?
Miért egyre könnyebbek a játékok a konzolportok megjelenése óta? hm?
Sokkal érdekesebb a jobb fizika, jobb törés, változatosabb pályák (beton mellett rallycross, drift és hasonló különlegességek).
a régi gtakkal sem azért nem játszom már mert csúnyább a grafikájuk mint a 4-nek, hanem azért mert a 4-ben végre faszányosabb fizika van, és úgy mozognak az autók mint egy autó. Driver 1 is milyen csúnyának számít már, alig lehet valamit csinálni benne, még is rohadt élvezetes, mert nagyon jól mozognak benne az autók.
Uh a LEHETÕSÉGEKHEZ képest lehet jól megtanulni, de attól még mindig jobb lesz az egér célzásra, kameramozgásra, stb-re. Ennyi. Majd az lesz jobb az egérnél, ha a szemed mozgását lekövetõ eszköz lesz elérhetõ...
A játék nem alanyi jogon JÁR, hanem egy termék által elérhetõ cselekvés. Ergó fizetni kell (illik) érte. Csak ugyebár van a "B" verzió, miután meg egyesek szája sír, hogy a fejlesztõk b@xnak rá, hogy milyen egy játék portja az adott platformon.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Szemét fejlesztõk, meg akarnak élni a munkájukból. Rohaggyon meg az Ms meg a Sony is, ez az õ hibájuk.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Aztán a PC-sek szopnak.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
9 hónapig nekem is kurvajó volt anyám hasában, biztos vagyok benne, hogy semmi kényelmesebbre nem vágytam, bõgtem is, mikor kirángattak 😊
Viccet félretéve a fenti setup tényleg jól hangzik, egész addig jó is, míg az embernek meg nem érkeznek a barátai, akik bizonyára prüszkölnek majd, hogy a sámlin kell melletted kuporogniuk, hogy lássák a képernyõt.
Kanapé (+ babzsák) FTW!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Célzás egérrel: vízszintes felületen tologatsz egy mûanyag szart.
Célzás stickkel: egy kis sticket bökdösöl az ujjaddal
Semmi köze egyiknek sem a valósághoz, de még csak köszönõviszonyban sincsenek. Kontroller annyiban "nyer", hogy ott legalább a ravaszt húzod nem a bal gombot nyomkodod.
"Nincs 5-6 óra türelmem, hogy megtanuljak vele célozni"
Ugyanezt mondták anno a Duke-osok is, ismertem olyat, aki még az Unreal-t is billentyûzettel tolta 😊 Aztán egy idõ után csak lett türelmük.