Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Balumann
    "Te még életedben nem játszottál kontrollerrel és nem vagy tisztában azzal hogy hogyan működik a célzás... vagy játszottál fpst 2 percig és az alapján osztod."

Annál azért jóval többet próbáltam már, és tapasztalatból beszélek. Még gépen is próbálkoztam a Mercenariest gamepaddal játszani, meg a RS Vegas 2-t is egy ideig. Meg haverom x360-án is kipróbáltam néhány játékot, bőven elég volt az a 2 óra fps/tps-ezésből.

"Te jössz itt az egérrel folyamatosan, szó nem volt arról hogy neked azzal kellene."

Ti tényként írjátok, hogy controlerrel mindent jól, kényelmesen lehet játszani, én - és még tudom hogy rengetegen mások sem - értek egyet. És aki konzolt szeretne venni, arra rá van erőltetve a controller, nem dughatja rá egyszerűen az egerét. Erre ti meg jöttök azzal, hogy senki sem akarja, mikor meg se tudnám számolni hányszor hallottam már, hogy de jó lenne ha nem korlátoznák ennyire az irányítási lehetőségeket. Ráadásul már PC-n is csomó konzolátirat játék olyan, hogy egérrel is szar az irányítás, túl egyszerű célzás (csak kb.-ra kell arra lőni, bazi nagy célkereszt is van), gyorsulás-effektus).