Miért XBOX-ról írják át PC-re a játékszoftvereket?
  • Balumann
    Most csak szivatsz, vagy tényleg ennyire nem érted meg amit írok? Ki beszél itt ilyenről, hogy alanyi jogon járna. Ár/érték arányában nekem nem éri meg, hogy játékokra kiadjak pénzt (hogy mi az oka, számos tényezőtől függ, nem érdekel annyira, rövid játékidő, szar pc kihasználtság, szar optimalizáció, gagyi multi, függ a kereslettől is,kiadásoktól is), ergo nem veszek játékokat mostanában. Nem mondtam hogy járna nekem, egyszerűen játszok velük mert le tudom tölteni - és a többség így van ezzel.
    Ne kezdj el nekem papolni, hogy ez nem szép dolog, tisztában vagyok vele. Ettől függetlenül fel nem tudom sorolni, hogy multizásunk során hányan kedvelték és vettek meg eredetiben játékokat (Ghost Recon, RS Vegas 2, Arma 1-2), és pontosan tudom, hogy rengetegen az után vesznek játékot, miután kipróbálták, megszerették (ha nem korábbit, akkor újabbat). Az alábbi pár tényt figyelembe véve nem hatnak meg a siránkozások, hogy milyen rossz, hogy ennyien warezolnak, meg hogy mennyire megkárosítjuk a kiadókat ezzel.
    Pláne ha még azt is figyelembe veszem, hogy mennyire saját anyagi érdekeik szerint terelik a szórakoztatóipart.