Miért XBOX-ról írják át PC-re?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forzában, GT-ben a szép grafika mellett azért a fizika sem a rakás szar kategoria...
Forza.
Nincsenek azért olyan sokan. Ez egy félmegoldás, pláne mostanában, mikor fillérekért lehet kapni a lapostévét. Amire kitalálták a konzolt (tévé+kanapé+instant játékélmény) ott nincs létjogosultsága az egerészésnek.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem, egérrel valahogy logikusabbnak találom a célzás irányítását, mint egy ilyen stickel, és kényelmesebbnek. Nincs 5-6 óra türelmem, hogy megtanuljak vele célozni, addig meg állandóan túlmegyek, meg az oldalazással kelljen korrigálnom hogy eltaláljam. Próbáltam már én is FPS-t x360-on egy fél vagy 1 óráig, itthon is kipróbáltam milyen, én köszönöm nem kérek belõle. Egérrel akarok FPS -t játszani.
"Tapasztalat. Kanapéról, 46" LCD elõtt NINCS kedvem a dohányzóasztalon görnyedve toszogatni az egeret. Az asztalra ugyanis a lábam való 😊"
Én 10 év alatt hozzászoktam ehhez, van egy kurva kényelmes számítógépes székem, lábtartóm, 30-40 cm -re a 26" -os hdtv -m, és a többi számítógépes szükséglet, és 5.1 hangrendszer is megvan. Nem vágyok ennél kényelmesebbre.
Mert bazeg olyan nehéz a TV elõtt úgy elhelyezkedni, hogy egy asztal is legyen amin lehet egeret használni, egyébként meg sok embernek nincs pénze HDTV-re, és monitort használ a konzoljához. És még én gondolkozzak, omg.
Nem mellesleges, én is tv elõtt gépezek.
"Mi köze van a kontrolleres megforduláshoz az egeres forgolódásnak?"
Ez meg milyen kérdés?
Játékélmény = minél több heccsot 1 mp alatt??
Egyébként megszokás kérdése. Szopó volt a Kvék 1 miatt átállni a bill+egér kombóra, eleinte a kontroller is szokatlan. Aztán 4-5 óra után megszokod. Két hónap múlva már nem is hiányzik az egerentyû, fél év után ha csak teheted kontrollerrel tolod.
Tapasztalat. Kanapéról, 46" LCD elõtt NINCS kedvem a dohányzóasztalon görnyedve toszogatni az egeret. Az asztalra ugyanis a lábam való 😊
F1es istállok szimulátorait meg nem tudom hova tenni ebben a témában, szerintem te sem, csak ontod a hülyeséget😄
inkább az lenne érdekes, ha pécén nem lehetne pár évig wsad+egerezni, utána is visszatérne e mindenki hozzá, miután ujra lehetne õket használni...
Forza.
Mi köze van a kontrolleres megforduláshoz az egeres forgolódásnak?
jahh, csak még senkinek sem sikerült 😊
Forza.
Segítek: az F1 istállók milliárdos szimulátorainak sincs olyan grafikája, mint a Forza 3-nak, pedig hányszorosa is van a fejlesztésében? Ennyit a külsõségek fontosságáról, ébredj már fel...
RBR xbox játék, de nem menjünk bele. Papír autó fizika...
Tényleg nem értesz hozzá.
Van még: netKarPro,RBR, soroljam?
" Van Race Pro "
Direkt nem hoztam fel, mert van PC-én is van (Race On), ami majdnem ugyanaz, a vicc, hogy a Race Pro a külsõségekre ment rá, lebutított élethûséggel, kb ugyanott vagyunk, csilli villi Xbox butított cucc.
" NFS élethû? "
Nem túlságosan, de a vicc, hogy a Forzánál élethûbb 😄 Simán be lehet lõni a physics, tyres stb modokkal egy rFactor szinthez közeli játékot, olyannyira jól moddolható...
Aki szerint pedig egy VIDEÓjátékban az ÉLETHÛ grafika nem képezi a játék ÉLETHÛSÉGÉNEK részét annak csak gratulálni tudok.
A vicc, hogy egy moddolt NFS Shift is élethûbb annál.
Érted, inkább vezetek 1, igen, egy autót a valóságban, mint a világ legjobb autószimulátorjában 10-et. Ugyan ez a helyzet autószim program vs autószim program közt. Inkább töredék annyi tartalmat, ha az élethûség az elsõdleges, hiszen ez a egy szimulátor, ez nem bolhapiac.
Egyébként látszik, hogy te sem értesz hozzá, iRacing, rFactor 2, a készülõ Simbin GTR2011 szimulátor hol garázs projektek neked? Hol? Még ilyenbõl is több van PC-én, mint pl a te X360-odon.
szted van vmi ami akárcsak megközelíti pc-n?
(lehetséges válaszok: nem - nalátod, igen - nézdmegjobban) "
Jesszus, te mennyire hozzá nem értõ vagy ebben a stílusban, PC-én vannak a legélethûbb autószimulátor programok és kormányok, GT mint legélethûbb? Ezen röhögnöm kell, maximum erõs középkategória, de még a dobogóra se férne fel, elárulom, ott kizárólag PC-és címek lennének.
Ha olyan könnyû a kontrollerrel osztani akkor ajánlok egy Halot Heroicon, vagy COD, BF, Halo, KZ multit ahol szarrá szednek, lõnek futásból fejeseket osztanak sznipával úgy hogy arra sincs idõd hogy lásd ki lõtt le... prók mindenhol vannak és akik napi tübb órát nyomják azok kontrollerrel ugyan olyan szintre jutnak el mint pécén egérrel, aki meg nem azt pécén is lelövik azonnal és konzolon is.
Forza.
Forza.
Majd a következõ hullámban a haverod is megkapja a jussát.
2. és megint... nem, a két játékkal csak a marhaságodra irtam. irhattam volna még ezeknél is érdektelenebb címeket, amik nincsenek ps3-ra ergo NEM HELYETTESÍTHETÕ az xbox ps3-al. tudom, ezt nehezedre esik megérteni...
Forza.
2. ahaa te nem csak konzol, hanem xbox vérfanboy is vagy. Miért is mondtam baromságot hogy a ps3 ugyanazt tudja? mert nem érhetõ el rá az a 2 szar? boxra hány ps3 exkluzív nem elérhetõ? GT sorozat, és a többi ugribugri japán majomkodás amit sokan szeretnek? Akkor az xbox szar 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Forza.