#57"és még én vagyok a nilliomos csemete, mikor neked vanak ilyen sznob, kcsg igényeid.."
2010-ben a HD sznob igény? Gratulálok.
"Nem nézem le a Linux felhasználókat, de a 99% nyálverő windowsosok szokták így leugatni az 1% Linuxosokat, ezért emléítettem meg ellenpéldaként a tipródásotokat a Flash ellen."
Tökmindegy, ebből már nem jössz ki...
"Az Adobe-ot nem fogja senki se beperelni, ugyanis ha nem tűnt volna fel, akkor a webes pluginjei 100% ingyenesek."
Ami késik, lassan jön. Attól, hogy neked ingyen adja az ótvar kis pluginját, megteheti, mivel a többi szarjáért olyan összegeket kérnek el (amit a nagyobb cégek ki is fizetnek), hogy röhögve megél. Sőt, ebből él meg, hogy neked ingyen adna, mert ha pénzt kérne érte, akkor nem használnák ennyien és nem terjedt volna el. Ugyanígy az MS is ha komolyan venné a warez témát akkor az sem terjedt volna el. Ha ezt nem tudod átlátni akkor nagyon szar lehet.
"Tolhatnátok legalább egyetlenegy épkézláb játéklinket JavaScriptben is, ami egy hangyafaxnyival azért bonyolultabb, mint a PacMan vagy a SuperMario !"
Flash-ben mutatsz ilyet? Egyébként meg már készül a Wolfenstein és a Quake Canvas változata is.
De tipikusan ahhoz hasonlít ez a szituáció, mikor a parasztbácsi a rozoga kunyhójából leszólja a szemben épülő felhőkarcolót és olyan érveket hoz fel ellene, hogy nincs neki teteje, beesik az eső, kivakolva sincs és még ablakok sincsenek rajta.