Lopici Geza#41
Nem egy kuncsaftomnak van ATOMERŐMŰ teljesítményű számítógépe SOK maggal, és SOK giga rammal, valamint 1+ Giga ramos videokártyával, ehhez képest az a kedvenc időtöltésük, hogy a Flash játék portálokon lévő -írdÉSmond- a leggagyibb, legidiótább , "C64-en is láttam már szebbet, jobbat" típúsú játékokkal játszanak.
Ennél már csak én vagyok jobb, aki ugyan nem Flash, de szintén egy másik Macromedia (immár Adobe) termék, a Shockwave Directorban készült játékokkal játszom. (pl.: stuntbikeisland.com ) A 900-as cerkámon. 64 mega videorammal.
Tehát a Flash-t mint platformot, ma már megkerülni NEM lehet, és aki azt állítja, hogy nincs rá szükség az egy elmebeteg idióta, akár sztívdzsobsz a neve akár nem.
Díjazom a kitartását a JS-ben mazó módon lassú, "csakazértis megmutatom hogy lehet" típúsú egyszerűbb "játékok" fejlesztőinek, de .... finomanszólva is nevetséges a törekvésük, és legjobban a Linux kontra Windows témával tudnám összehasonlítani, és ugyanolyan öblösen tudok rajtuk röhögni, mint a Windows felhasználók 99%-a az 1% "csakazértismegmutatomhogylinuxonislehet" 1%-ával szemben.