-
eta32 #6741 Üdv mindenkinek.
Nem tűntem el....
Napi szinten olvasom a fórumot-kat,max nem irogattam...
Nemrég megvettem a roadcraftot,miután a demot kipróbáltam.
Engem meggyőzött.
Így hogy a kormányt is támogatja,igaz vannak anomáliák de ezek jobbára a SABER sajátosságai a készítők trehányságaiból adódók.
Az SR-nél is meg voltak és meg vannak ezek,itt kicsit másképp.
Már elég jól tudom kezelni már amit lehet.
Kezdem a válasszal, a pedálokat is működtetti,kivéve a kuplung ,mert azt csak gombra engedi rátenni ,mint pedált nem látja.
Nekem Logitech G Pro kormány pedál szettem van.
Mindent beállítást külön az egyéni beállításokban kell egyedileg rákonfigurálni.
De ezzel lenne a legkisebb baj.
Ha körül nézek ,legyen az egér vagy joystik sokszor elvesztem az irányítást a kormány vezérlői felett.
Ez tipikus össze ütközés ,anno az SR-nél is így volt de idővel (jó sokára) javították.
Itt is jelezték már a fórumokon .
A másik ami még nekem zavaró de ez annyira még nem vészes hogy ,a nagy felbontás miatt az ultra széles kijelzők miatt a FOV kevés,sajna itt nem találtam lehetőséget a (belenyúlásba ) a fájlokban mint az SR-nél,így ezzel kell tolnom.
Szokás szerint ahol lehet itt is belső nézetből tolom...
Ezt is jelezték fórumon ,de tartok tőle ha javítva is lesznek ezek sokára vagy soha....
Pedig nem hinném akkor nagy programozási feladatnak.
Azt már meg sem említem hogy minden ki be lépésnél a kormány beállításoknál újra és újra át kell állítanom 2 dolgot de ez pár pillant ,...mivel elfelejti az előzőleg beállítottat alapra teszi....
Olyan dolgok ezek amikkel együtt lehet élni de persze jobb lenne ha javítanák ez utóbbit, de soha nem fogják az tuti mert az SR-nél is ha nem is ilyen de hasonló (elfelejtem beállítás ) van....XD
Azt is tudom már hogy kell kezelni hogy működjön.
De hogy jót is írjak.
Szerintem,de fórumot olvasva nem csak szerintem, sokkal szebb mint az SR,minden téren.
A dlss-nek köszönhetően sokkal stabilabb és jobban fut.
A játék menet nekem nagyon bejött,nyilván lehetne itt ott picit más ,de én elégedett vagyon az utóbbi pár hónapban ezzel nyomulok ,már 200 órám benne van,d még nincs vége főleg hogy most jön még pluszba két új map...
Nagyon sok dolog jó lenne vagy lett volna ebből az SR-be,ami jobbá és élvezetesebbé tenné a játékmenetet.
Nekem eléggé jók és változatosak a küldetések.
Elméletileg a farm joytckot is támogatja ,de nem csak nekem, egyenlőre nem sikerült abban a formában működére bírni.
De szerencsére vannak alternatív megoldások erre is.
Van olyan progi ami az xbox controller emulátor.
Soha nem kellet és használtam de itt nagyon jól jött .
Mindent bár hova rá lehet programozni a farm joystikon,így nagyon jól lehet kezelni a játékot főleg ,mivel itt sokat kell daruzni,jó segítség és szerintem élvezetes.
Jó hogy nem kell az egérrel matatni és így a joy kormány kombó működő képes és eléggé sokat hozzá ad a játék élményhez.
Azért is kezdtem el ezt a játékot mert a legutóbbi nagy frissítéssel jött a hard mód,ami számomra fontos.
Igaz rendesen megnehezíti a játékot de szeretem a kihívást nekem így jó,anélkül számomra nem akkora élvezeti faktorral bíró játék ,ahogy az SR-nél is ,de persze mindenki másképp tolja...
Összességében eléggé változatos szép jó játék.
Természetesen teljesen más jellegű az SR-től ,nyilván néhol árkádosabb, de, ez nem feltétlen baj.
Aki akar így hard móddal is eléggé komoly kihívással tudja játszani.
Én azt mondom és vallom ,persze én mindegyik SABER játékot MR,SR, Expedition és ezt is Kormány controller combóval tolom ,a controller a daruzáshoz kell,sokkal élvezetesebb és sokat ad hozzá a játékmenethez.
Nyilván izlések és ficamok.
Ami a kormány illeti az is sokat számít hogy milyen.
Az enyém a "trueforce-nak köszönhetően még jobban kijönnek a kormány vezérlés előnyei élvezeti faktorai,nem csak ebben a játékban ,hanem amikkel tolom még .
Sajnos ezen a téren FFB pl.az FS széria nem tudja azt amit elvárna az ember ennyi idő után.
De legalább ott meg szerencsémre van más amit én személy szerint a tudok kamatoztatni élvezeti faktorban ,ha már normális FFB támogatás nincs.
A FS 25-öt is csak a NLR MOTiON cocpit szettem miatt vettem meg ,...
Sajna a SABER játékokat nem támogatja,de ez legyen a legnagyobb bajom...
Bocs hogy ilyen hosszú lére engedtem....