Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez eddig nem volt. Vadonat új "fejlesztés"
Ezzel és Jocó (Valamint sokunk) kedvenc leomló hídjaival együtt, nekem ez jobban tetszik, mint az előző.
Egy érdekes adat a lövészárokkal kapcsolatban: A kiképzett orosz katona jelen állás szerint a frontra küldés után fél órával: Halott, vagy sebesült. (Rádióban mondták)
Bocsánat. Utána olvastam...: 20 perc!!!
Ha már árok, a fejlesztőknek már rég a lövészárokban lenne a helye.
Normálisak ezek?
Már nem tudom mióta játszom vele.
De a fórumnak hála mégis tudom. Június 25 óta.
Szóval, normálisak ezek?
De, ha jól az aljára görgetek, akkor van ott valami érdekes.
Ezt tuti megnézem. Híres filmes verdák, mint Kitt, az időgép, deathrace-ból verdák, meg még ki tudja mi.
És úgy nézem, hogy valami buszosuk is van már májustól. Bár úgy látom, hogy ott csak kiadók, nem fejlesztők.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2026. 07. 08. 01:12
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az aszfaltozott acél és betonhídhoz javító alkatrészek és fagerendák kellettek.
Teljesen logikus.
A másikhoz legalább kell acélgerenda. Is. Meg fagerenda.
Az ilyen nyomorultak véresre nyalogatják az ánuszukat és persze, hogy utána nem tudnak rendes munkát végezni!
Egy drón jót tett volna neki.
Az útbarkács (HomokFutó) PTS-e a steam-en van. Nem azt mondom, hogy annyira szerettem volna vele bétázni... És a gőz közössége is valószínűleg nagyobb...
A másik meg: Szerintetek ez csalás lenne? :-DDDDD
Hmmm. Nem kapkodták el. Mert a szerény számításaim szerint augusztusban pétéesnek is kell(ene) jönnie!
Ez is érdekel: "Patch 7.1 is coming this week to RoadCraft, bringing the Vehicle Modding Tool!"
Nemhogy a leghosszabb karú daru, de a vasgerenda meg se kottyan neki! Ilyen nem lehet kihozni a sárgából sem.
Az is érdekes, hogy általában nem szoktak sikerülni a daru modok, de ebben nem találtam kivetnivalót. Úgyhogy én meg is vettem.
Ja, és MINDENHOVA (IS!!!) jó!
Az útbarkácsban nézem a feladatot, kell 10 acélcső a telepre, meg 10 acélcső egy kijelölt helyre, meg még legalább 1 acélcsövet cserélnem is kellett.
Összeszedtem a fémet, leszállítom a telepre, oké. Kicserélem a csövet, oké. Odaszenvedem a Zikz-et a kijelölt helyre, mert előtte 80 méterre elakadt, erre semmi. Nem veszi be. Kilépek, visszalépek, de csak nem veszi be. Odamegyek daruval, lerakom a földre és semmi. Ekkor nézem, hogy nem cső kell, hanem gerenda...
Vagy csak eddig voltam vak és más régióban is volt már?
Az utolsó hsz óta eltelt időben kétszer felborítottam a lakókocsit és egyszer az Atomot.
Az SFX hangokat teljesen le kellett vennem, mert éjszaka a vér-farkasok üvöltöttek majdnem egyfolytában, nappal meg valami denevervisítás volt hallható. És a tücsökciripelést imitálni akaró hang inkább zaj. Ez is éjszaka a farkasok mellett.
Amúgy olyan rossznak nem tűnik, de amit eddig láttam és tapasztaltam, az alapján elhagyták a rahedli kavicsot, ellenben teleszórták borulásra alkalmas helyekkel az eddig bejárt területet.
Az útbarkács úgyis kiakaszt most. Jó, hogy nekiállhatok a hófutónak, ami időnként szintén ki szokott akasztani 😄
Remélem most nem lesz ilyen. 😉
Ha az alsó a 3., a felső a 4., akkor én először a 4-est csinálom, a 3-as majd utána jön.
Még jó, hogy csak a zöld útvonal kellett és nem kellett semminek végigmennie rajta.
Jó gyorsan haladsz.
A haradik(ok)nál azt hittem, hogy fakultatív, de nem, mert mindkettő kell a továbbhaladáshoz. Az alsót csúnyán fejeztem be! (Mondjuk, hogy ez a harmadik a felső meg a negyedik!)
Ez meg egy példa a játék mérhetetlen ostobaságára.
Az nem elég, hogy nem is azon a vonalon halad amit kijelöltem.
Amikor újrapróbálom nem a javított szakaszhoz teszi a járművet.
A kirakott járművet beleteszi a textúrába
Az a nyomorult meg elindul torony iránt a javított ponthoz.
Na itt venném el azoknak a férgeknek fél évi fizetését!
Amúgy a szakasz harmadik harmadán gond nélkül végigment a nyerges. Én magam is alig hittem el! 😊
Az egyik járművet vezettem belülről és kicsit körbenéztem.
A fordulatszámmérő pont úgy működött, mint a km-óra. Míg a km-óra pont úgy, mint a fordulatszámmérő.
Az útvonalaknál vannak ez a színes kerék jelölések.
Gondolná az ember, hogy a zöld a könnyű, míg a narancs a nehéz. A fenét. A zöld a nehéz, nagyon minimális az aszfaltos út és jó nagy a táv is. Míg a naranccsal egy könnyed, főleg aszfaltos, rövid táv jár.
Na jó, az egyik zöldnél volt kivétel, de az baromi hosszú volt és két helyen is extra homokot kellett leszórnom, hogy át tudjanak menni a kocsik. Plusz a kidőlt fákat is fel kellett aprítanom. Volt vagy 4 az útvonalon.
Azt nem tudom, hogy most mi van a demóban.
A betongyárnál kaptuk meg az aszfaltozót. Aztán vége is lett a demónak.
A boltot nemrég nyitottam meg.
Az előző pályán rájöttem, hogy nem lehet a sárga derengésűt újrahasznosítani. Sejtettem, de kíváncsiságból kipróbáltam. Ma meg megtudtam, hogy mit lehet vele csinálni.
A daruzás rettenetesen megy.
Rámehetnék a felhalmozásra, vagy pöllő a gumik és egyebek eladására. Azt nem baj ha tudod, hogy lehet találni a pályákon (A harmadikon. (bármelyik irányba is indulsz) már biztos van kisautó. Én mecsboksznak hívom őket. Ha eladod a boltban, akkor 10'000 pengő. Ha jól emlékszem. Most találtam egy targoncát (ez nem medzsi. Rendes nagy) kíváncsi vagyok mennyit adnak érte!
Amúgy minden sárga derengésű tárgy "újrahasznosíthatatlan" Azért van, hogy eladd és pénzt csinálj belőle.
Tegnap fel is borultam egy gáztartállyal.
Próbáltam a réndzserrel felállítani, de nem sikerült. Ki is támasztottam magam egy oszlophoz, de inkább kiráncigált a kötél az oszlop mögül, minthogy odébb vonszolja a felborult LKW-t.
Itt abból a szempontból nem annyira gáz, hogy azért elég járhatóak az utak, nem akkora szenvedés a garázsba visszatenni és a borulás helyére menni összeszedni a cuccot.
Te mit csinálsz az útvonalakkal a játék közben?
Először hagytam őket járkálni, aztán volt egy olyan útvonalam, amin pont az ellenkező irányba kellett mennie a konvojnak. Volt egy aszfaltos csík építve, amit a falusiak csináltak. Így két kocsi nem igen fért el egymás mellett. Főleg, hogy általában középre jelölöm az utat, mert a videók alapján hajlamos lehet oldalt lecsúszni a gy... ügyes NPC.
Szóval a két konvoj összetalálkozott, majd a régebbi teljesen leállt miután a kocsija eltűnt az útból(ról). Erről eszembe jutott, hogy amelyik feladatnál nem kapok állandó körönkénti jutalmat, ott simán leállíthatom én is a forgalmat, ha elértem mindent, amit a feladatban el lehetett érni. Úgyis elég idegesítő, hogy állandóan ledudálnak. Arról nem is beszélve, hogy nem állnak meg, nem kerülnek ki. Kicsit sem.
A kereszteződésben is simán nekimentek a másik konvoj kamionjának a félpótjának. Én meg csak néztem, hogy mi lesz.
Az ETS2, ATS is így csinálja. Viszont ott van vagy 9 mentés, amit 5 percenként váltogat. És van a fő mentés, amiből visszatölti a játékot. Elég a fő mentésbe visszamásolni a bezárás idejéhez legközelebb eső mentést és így még egy malőr előtti pillanatot kapok.
Ebben ilyen nincs? Csak 1 mentést csinál és azt írkálja mindig felül?
Én még nem néztem. Nem volt rá szükségem.
De ez egy új pálya eleje, amikor még pitiáner feladatokat ad.
Aztán elvadul. És akkor már jönnek a butaságok, amik megölnek.
Felborítottam az uralt. Elmentem a pikáppal, hogy majd valamit alkotok. Hát ez nem az a játék. Még azt a trükköt sem tudtam elsütni, hogy nekitámasztottam a kisautót a fának és az erős csörlő mindent elhúz.
Jah. Egyszerűen kidőlt a fa. Gondolom ezt bármekkorával el tudom játszani.
És Jocó figyelmét is felhívnám, hogy a jó öreg hófutós módszer: Gyors Alt-F4 istt már nem működik, mert úgy reagál rá a játék, mintha csak simán kilépnénk.
PistaJoska írta (#6884):
Tehát mutatom!
Ez egy órányi munkám.
El is ment a kedvem tőle.
Rosszabb, mint a hófutóban a vigyél Á-ból Bébe egymillirárd egységnyi terméket.
Persze kelljen javítani az úton, de ez a tapadás viccnek is rossz. Az életben a nyerges vontatóknak híresen rossz a tapadásuk. De azokon országúti gumi van egy tengelyen és ahogy mondod diffizár mindegyikben van.
A dejóban egy 7020-as van ami ismerős lehet a hófutóból. Már-már mondhatni terep gumival KÉT tengelyen. Szóval ez így fos. Túl van játszva!
Hogy szarul játssza le a hugyub, az meg szerintem a nézettségtől függ. Ha nézettebb lenne a csatorna, akkor egy kicsivel nagyobb kraftot adna rá. Így meg leszarja.
Ez a lehető legszarabb jármű az összes közül,talán 1x használtam,ezzel úgy szoktam közlekedni ,ha nagyon muszáj hogy elé kötöm a kicsi zöld dupla kocsis lánctalpas felfedezőt amit az elején már adott a játék,na az szépen elhúzza .
Saját erőből ez alkalmatlan mindenre ....max aszfalton valamire de abból kevés van ha csak nem csinálsz neki.
Sok küldetésben pedig ezt kellene eljuttatni A-B-be,muszáj mindenhol ahol elhalad aszfaltozni,előtt az utat.
Úgy hogy sokszor van dolog rendesen,de ez ilyen....
Forever>***eta32***
Ez egy órányi munkám.
El is ment a kedvem tőle.
Rosszabb, mint a hófutóban a vigyél Á-ból Bébe egymillirárd egységnyi terméket.
Persze kelljen javítani az úton, de ez a tapadás viccnek is rossz. Az életben a nyerges vontatóknak híresen rossz a tapadásuk. De azokon országúti gumi van egy tengelyen és ahogy mondod diffizár mindegyikben van.
A dejóban egy 7020-as van ami ismerős lehet a hófutóból. Már-már mondhatni terep gumival KÉT tengelyen. Szóval ez így fos. Túl van játszva!
Hogy szarul játssza le a hugyub, az meg szerintem a nézettségtől függ. Ha nézettebb lenne a csatorna, akkor egy kicsivel nagyobb kraftot adna rá. Így meg leszarja.
Az a baj a videóiddal, hogy valamiért nagyon nem akarja lejátszani a yt rendesen. Ha elkezdem nyomkodni a nyilat, akkor sem leszek sokkal előrébb, csak akkor a karikát nézegethetem az állókép fölött. Vagy visszaveszem a felbontást FHD-ra vagy lejjebb, de akkor minek nézem 4k-s TV-n?
Ha 4k-n nézem, akkor növelt sebességgel sem tudom nézni. 2k-n még éppen elmegy. Ha belepörgetek nyíllal, akkor világvége.
A jármű az első kanyarig jutott. Ara még azt mondtam, hogy simán veszi. Hát nem.
Ha nagyon nekiveselkedek, akkor talán két nap alatt végig tudom küldeni. És akkor az azt jelenti, hogy majdnam 100%-ban aszfalt utat kell készítenem. A játék címe, hogy ÚtBarkács. (Út kézművesség!!! Ezt inkább hagyjuk!) Hááát. Pofámat befoghatom.
Ugye a korábbi dejókban amiket készítettek a "tapasztalt játékosok," az van, hogy elég csak homokot szórni és elsimítani. Ez igaz is amíg vízszintes felületről van szó. De az emelkedőn már simán elkapar a nyerges. Nevetségesen alacsony tapadása van pár járműnek. Lásd a TEREPJÁRÓ kisteherautót!!! Azt a feladatot úgy oldottam, meg, hogy végül minden egyes járatot (4-5) áttoltam az egész pályán egy urallal! Szóval vannak lehetőségek. 😄
Mi van nálad az útépítőben?
Nézegetem a videóid, de csak útkeresést látok, építést nem.
Már azon tanakodom, hogy csak be kellene szereznem a játékot, hogy lássam mi ez a szenvedés.
Meg már az is megfordult a fejemben, hogy kellene egy yt prémium tagság csak azért, hogy háromszoros sebességre gyorsíthassam a videóid.
😄
PistaJoska írta (#6875):
Amit mondani akartam, hogy az ÚtBarkácsban az autók felfüggesztését egy az egyben elfogadtam. Nemhogy elfogadtam, de amikor az első métereket tettem a négykerekű teherautóval, akkor NÉHÁNY spontán magömlésem lett.
Mondjuk a fordulás már nem tetszik, de az az én hibám, mert elkényeztettem magam a hófutóban.
Felvetődik a kérdés, hogy ha az útbarkács az árkád, akkor a hófutó mi? Puzzle? Platform? képkirakós?
A lánctalpas, törzscsuklós járművek csapnivalók!
És akkor ne is beszéljünk az automata autókról. Arról is van felvételem, de nem teszem fel.
Ahogy haladok előre egyre nehezebb és jópofább pályák vannak. Ez itt is rendben van. És akkor végérvényesen kijelenthetjük, hogy azt a céget a pályakészítők viszik a hátukon!
Nekem már 400 órám van a RC-ban de még 2 map nincs teljesítve.
Mivel,itt a nyár most pihenő van szimezés terén majd ősszel folyt köv.
Minden estre elégedett vagyok vele ,persze vannak "furcsaságok" amiket írsz ,de hard modban szórakoztató....
Forever>***eta32***
Mondjuk a fordulás már nem tetszik, de az az én hibám, mert elkényeztettem magam a hófutóban.
Felvetődik a kérdés, hogy ha az útbarkács az árkád, akkor a hófutó mi? Puzzle? Platform? képkirakós?
A lánctalpas, törzscsuklós járművek csapnivalók!
És akkor ne is beszéljünk az automata autókról. Arról is van felvételem, de nem teszem fel.
Ahogy haladok előre egyre nehezebb és jópofább pályák vannak. Ez itt is rendben van. És akkor végérvényesen kijelenthetjük, hogy azt a céget a pályakészítők viszik a hátukon!
De még a steam sem akarja, hogy megvegyem.
"With the Loyalty Bundle, get 25% off on RoadCraft if you already own SnowRunner."
Nálam ez azt jelenti, hogy, ha van hófutóm, akkor 25% kedvezményt kapok az útépítőre.
Náluk meg úgy jön a számolás, hogy 39,99€ a játék, kapok 10% csomaggedvezményt, ami 4€ és így lesz 35,99€ az útépítő.
A hófutó a csomagban bezzeg csak 12€ lenne a 60%-os kedvezményével. De mivel megvan....
Biztos én rontottam el, hogy nem csak a hófutó van meg, de a legtöbb DLC is. Vagyis minek nekem a 25%-os kedvezmény, ha azt látják, hogy van pénzem.
Csak annyit mondanék, hogy ha tönkre akarsz tenni egy játékot, akkor bízd ezekre a fejlesztőkre!
Csak megtévesztő volt, hogy az volt odaírva, hogy a KICSEKKOLÁSNÁL vonja le. De nem. Már eleve azt az árat láttam.
Vagy átkúrtak! 😄
Arra próbáltam célozni, hogy ilyen szép nagy tankkal biztos sokat is használod. És, ha már sokat is használod, akkor megérdemled a festést is. Főleg ilyen jó áron. Úgy rémlik, hogy az akcióra még volt akció. Vagyis duplán akciós festést vettél 😄
A FESTÉS KERÜLT ENNYIBE!!!! 😄