Jóózsf István#6725
Meg tudlak érteni. A multik igencsak bénák a gyárilag. Nagyon komolyan kellett foglalkoznom velük, hogy nagyjából elfogadható szintre hozzam őket.
Ezek azok az eszközök amikkel tényleg komolyan foglalkozni kellett volna. A hajam égnek állt miközben próbáltam megérteni, hogy miért úgy vannak súlyozva. Merthogy mind a kettő úgy van beállítva, hogy a hátsó felük jóval nehezebb, mint az első. Ebből automatikusan következik, hogy, ha nem sík aszfalton húzgálod és esetleg nem egyenesen, akkor kötelezően felborítja saját magát!
Mivel nekem vannak kettes és hármas rönkös pótjaim modból, eszemben sincs használni őket.
Az összehajthatónak akkor lenne értelme, ha a felhajtott állapotban lehetne a vontatóhoz csatolni pótkocsit. De ez már űrtechnika lenne a és az éjájjal karöltve sem lennének képesek megoldani!
Jajj. Ezt el kell mesélnem:
Magyar rádió...
Nem tudom melyik.
A néni a mesterséges intelligenciáról beszélt és egyszer csak azt mondta, hogy: Az EMÁJ.
Na idefigyelj te idióta! Az MI mint mesterséges intelligencia egy totálisan magyar szó, annak a betűit ne mondd ki angolul, mert beleszarok a szádba!